dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCOVID-19: Nog maar 3 mensen op een Intensive Care Unit

COVID-19: Nog maar 3 mensen op een Intensive Care Unit

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 14 nieuwe corona gevallen aan het licht gekomen. Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse overheid. In totaal werden 118 mensen getest. In de helft van de nieuwe gevallen gaat het om mensen in Paramaribo.

Het aantal actieve gevallen is vrijwel stabiel gebleven op 92, eentje minder dan gisteren. In totaal zijn het afgelopen etmaal 15 personen genezen verklaard. Het aantal patiënten op een Intensive Care Unit (UCU) is vergeleken met begin van deze week met de helft afgenomen. Er zijn momenteel 3 mensen in de ICU.

Het aantal mensen in quarantaine is gestegen naar 154. De meeste zijn afkomstig uit Nederland en moeten verplicht tien dagen in quarantaine doorbrengen. Ze zijn niet positief getest op het coronavirus maar uit voorzorg in quarantaine.

Hoewel het verloop stabiel is heeft de Surinaamse minister van Volksgezondheid gewaarschuwd voor een opleving en een nieuwe golf van coronabesmettingen. Dit vanwege het feit dat een deel van de samenleving zich absoluut niet houdt aan de COVID-19 maatregelen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Sluiten jullie t luchtruim voor de komende 10 jaar Klootzakken die hele telling klopt niet en de regering laat de mensen vanuit Nederland betalen voor bewaking terwijl t vrienden van Chan zijn jullie zijn even erg als Bouta


  Maak melding
 2. @Wendy en @sandra,
  Hele domme agressieve domme paarse meiden.
  Op alles hebben jullie kritiek!
  Normaal denken, kunnen jullie niet. Altijd kritiek en schelden.
  Typisch bekrompen gedrag. Denk eens aan die swietie 10 jaren, die achter jullie liggen. Niemand pinaarde, iedereen had een baan en geen voedselpakketten! Ja swiet liebie met Bouta, toch?
  🤥🤥🙈🙉🙊


  Maak melding
 3. BELANGRIJK:
  DE ZIEKENHUIZEN EN ARTSEN EN ZUSTERS EN BROEDERS HOEVEN NIET TROTS TE ZIJN.

  REDEN: ALLE ICU PATIENTEN ZIJN DOOD. LET WEL DIE AAN DE BEADEMING LAGEN.

  LETTERLIJK DOOD.

  MEN MIST DE KENNIS EN KUNDE OM IEMAND IN LEVEN TE HOUDEN DIE AL AAN DE BEADEMING LIGT. SORRY MAAR HET IS ZO.

  OOK INTERESSEERT HET DE VERPLEEGSTERS ETC NIET OF ER 1 MEER DOOD GAAN OF NIET. KAN ZE WEINIG SCHELEN. VOORAL IN AZ EN ST VINCENTIUS.

  SCHUDDEN MET HUN VETTE REET EN GEEN VAART KUNNEN MAKEN ZIJN ZE KAMPIOEN IN.


  Maak melding
 4. Frank die 2 zijn opgefokte heksen, er zijn in totaal zo’n 10 stuks van die nooit positief in gedachten hebben altijd rotzooien op dit waterkant, als ndp iets fout deden dan waren het in deze meiden helden, maar nou met deze hoeren besteed geen aandacht zijn lagie dagoes
  Santhoki en brunswijk zijn goed bezig en dan deze hoeren letterlijk en figuurlijk jaloers


  Maak melding
 5. Beste mensen, pak de kans, welke u nu gegund is.
  Ik begrijp dat het moeilijk is om te wennen aan de nieuwe vorm van leven.
  Gun de mensen een kans, die zij willen zorgen voor een goede toekomst voor u en mij.


  Maak melding
 6. ratje wendy , , ben jij lijkschouwer of zo , , ja zeker in de ratten lijkenhuis , , en een rat ligt altijd met tweepootjes omhoog , , en je dacht dat die ratten kist uit Nederland kwam , , maar het was niet zo , , en toch hebt jij ratje die kist open gemaakt en zijn vele paarse ratten besmet , , ratje wendy jij vermoorde je soort genoten , en leg de schuld bij de nieuwe regering , , weet je dat je heel laag aan de grond gezakt bent , ja in deze grote droge tijd is het al moeilijk met jullie behuizing de grotjes staan droog en jullie hebben liever natte pootjes


  Maak melding
 7. ja Leek het zal voor iedereen aanpassen zijn in het nieuwe leven , zelfs voor de paarse ratten , maar die geven de schuld aan de nieuwe regering en dat is toch een vorm van racisme , eigenlijk moeten ze deze paarse ratten verbannen naar Harmelen , daar weet de ratten vanger met zijn fluit wel raad met die beesten


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES