woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBuitenman probeert vrouw te vermoorden in pension

Buitenman probeert vrouw te vermoorden in pension

-

Does Travel - naar Suriname

Een kamermoment tussen een vrouw en haar buitenman in een pension aan de Kaisoistraat te Charlesburg is maandag bijna geëindigd in een drama. De man mishandelde de vrouw en probeerde haar dood te wurgen. De politie van Munder wist door kordaat optreden erger te voorkomen.

De vrouw verklaarde tegenover de politie dat zij en de 48-jarige Kishorekoemar B. hadden afgesproken om naar het pension te gaan. Eenmaal in de kamer begon hij haar te intimideren en te bedreigen. Zij werd bedreigd om haar kleren snel uit te trekken. De vrouw raakte in de war omdat zij niet snapte wat er aan de hand was. Omdat zij zich niet gauw uitkleedde sloeg de man haar. Volgens de vrouw trok hij haar bustehouder en ondergoed weg. Daarna wikkelde de man het ondergoed om haar nek en begon hij haar te wurgen. Hij probeerde haar kleding ook in brand te steken.

Naar zeggen van de vrouw zei haar buitenman tijdens het wurgen dat hij haar zou vermoorden. De ex-vrouw van de verdachte beëindigde de relatie met hem toen zij erachter kwam dat hij een buitenrelatie had. De man vond dat het slachtoffer ervoor heeft gezorgd dat de relatie tussen hem en zijn ex-vrouw is beëindigd. Om die reden zou hij haar vermoorden in de kamer.

De verdachte belde zijn ex-vrouw op en gaf haar te kennen dat hij een vrouw zou vermoorden en dat zij moest komen naar het pension. Het slachtoffer stuurde stiekem snel een sms-bericht naar haar 17-jarige dochter en gaf haar aan dat zij ergens aan de Kaisoistraat was en dat een man haar zou doodmaken. De moeder zei haar dochter om het de politie door te geven. De jongedame ging direct naar het bureau en vertelde de agenten over het voorval. De politie ging toen meteen naar het pension aan de Kaisoistraat.

Terwijl de wetsdienaren ter plaatse bezig waren met het onderzoek hoorden zij een man in een kamer tekeergaan. De politie sommeerde meteen om de deur open te doen. Toen de deur werd opengedaan, trof de politie de moeder van de jongedame en de verdachte aan. De vrouw was naakt en zei dat zij zich tegen haar wil daar bevond. De man werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Kishorekoemar in verzekering gesteld voor poging tot moord, poging tot doodslag, wederrechtelijke vrijheidsberoving, bedreiging, mishandeling en vernieling. Het onderzoek duurt voort.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
 1. Ze heeft een psychopaat aan de haak geslagen als buitenman. Tja .. sommige vrouwen en mannen moet je niet als partner willen hebben. Hun motjo gedrag kan je tocht niet wegnemen. Het is diep geworteld tussen de benen.


  Maak melding
 2. Is een broer van @laat me, Bongbolo Krabita. Die is psychisch ook niet in orde en is onder behandeling bij een psychiater hier in Zalmplaat te Hoogvliet Nederland.


  Maak melding
 3. Agoe dagoe bal & wijnig verstand @@ je zit zoals altijd wéér uit je boswachtertjes nek te kletsen altijd maar onzinnige onzin de PPS die zijn niet failliet maar jij wel DONG kaw 😂🤣😂🤣😂🤣🥳🥳🥳👻 kies joe mooi joe dong beest 👍👍😝🤭🤣😂🤣😂


  Maak melding
 4. Naar een pension met je buitenman?🤔🤔🤔,je bonnenman zal wel ervan opkijken😒😒. Je jeukerigheid is op een vervelende wijze aan het licht gekomen. Ik veroordeel je niet. Weet niet wat er speelt tussen jou en je binnenband.
  Feit is dat je buitenland je het leven zou ontnemen. Denkende dat je van bil zou gaan is nooit gegarandeerd.
  Take care.


  Maak melding
 5. “De man vond dat het slachtoffer ervoor heeft gezorgd dat de relatie tussen hem en zijn ex-vrouw is beëindigd.”

  Die man heeft zelf buiten de pot gepist en geeft nu de pot de schuld dat het mis is gegaan.
  Hij wil dan die buitenvrouw vermoorden omdat het haar schuld zou zijn dat zijn ex-vrouw hem heeft verlaten…
  Die Kishorekoemar komt over als een egoïstische psychopaat.


  Maak melding
 6. Lijkt echt een film, maar dan een heel low budget film.
  Je ziet het mensen, hoereren brengt alleen problemen met zich mee.
  Wat een drama zeg!!


  Maak melding
 7. Surinamers moeten zeker wat gaan doen in het filmindustrie.met zulke gevallen is Oscar gegarandeerd hihihi.daarom mense no waka gie joe vrouw of man.als het niet lukt met 1of ander reden in huis dan scheiden jullie rustig.uitlopen brengt 1000problemn met zich mee.


  Maak melding
 8. Deze vrouw heeft haar getrouwde man thuis zitten, ze gaat met haar buitenman naar een pension, die gozer vraagt haar haar kleren en ondergoed uit te trekken en zij beweert niet te weten wat er aan de hand is. Zij moet denken dat wij allemaal, inclusief de agenten die haar gered hebben, gek zijn.


  Maak melding
 9. @Wendy,

  En de mensem van het pension hoorden niets????
  Dit volk blijft maar moorden. Palm gezopen
  //////////////
  Jouw “volk” zit zeker in de kerk????
  Vuile Rascist


  Maak melding
 10. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Buitenman probeert vrouw te vermoorden in pension te Charlesburg.

  Ik heb het (verhaal) gelezen.
  Ik moest er zelf om lachen.
  Jammer dat de bekende (wijlen) Harold Braam er niet meer is.
  Want het is echt een (verhaal) voor een toneeloptreden.

  En voor zo’n toneelopvoering zouden ze gebruik kunnen maken van de bekende @wendy.

  @HongKongFree 7 oktober 2020 At 11:10
  Ook in het HIERNAMAALS heb je Buiten vrouwen-mannen en Binnen vrouwen-mannen hoor.

  Een bekende zich zelf benoemde PAARSE NDP BISSCHOP, STEVE MEYE WONDER, heeft het altijd in zijn preek.
  Laat de VROUWEN en MANNEN tot mij komen en verhindert ze niet.
  Maar deze PAARSE BISSCHOP STEVE MEYE WONDER doet het ook in het GEHEIM.

  Soso Lafu.


  Maak melding
 11. De vrouw verklaarde tegenover de politie dat zij en de 48-jarige Kishorekoemar B. hadden afgesproken om naar het pension te gaan. ,,,,en later,,,,,,,,,,,De vrouw was naakt en zei dat zij zich tegen haar wil daar bevond.

  Rare tori: Dubbelzinnige verklaring om zichzelf vrij te pleiten. Het lijkt wel de uitvoering van de plaat…SECRET LOVERS….


  Maak melding
 12. @Franco
  Ik ga proberen deze SM/triller te vertalen. Het stel had afgesproken in het pension. Die vrouw dacht, oh we gaan weer stiekem van bil. Maar vanaf het moment dat de man agressief commandeerde om zich snel te ontkleden! En het feit dat ze geslagen werd. Dat was nieuw voor haar en toen hij haar trachtte te wurgen met haar onderbroek brak er echt paniek uit. Gelukkig is ze gered. Ik hoop dat ze nooit meer met sma mang gaat.
  Het verbaasd me wel dat een onderbroek om iemands nek past. Don’t truy iT at home.


  Maak melding
 13. @Mix Chick,

  Jouw filmscript klopt niet.

  Hij was geen buitenman. Zij lijkt nl een prostaatuwee (ballenlikker) te zijn. Moeder en dochter doen dingen buiten (zgn buiten, vader weet alles) vader om.
  Zij zorgt op deze manier voor extra inkomsten. Vader vindt het allemaal ok. Waarom ook niet? Hij pakt haar af en toe en verder krijgt hij nog geld erbij. Zij krijgt haar portie diversiteit waar zij behoefte aan heeft en geld nog erbij. Dochter kan ook goed leven ervan. Alleen maar ‘winners’ dus.
  Alleen, vaste klant Kishoorkoemar draaide een beetje door en gooide wat roet in de nasie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES