zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie'Kliklijn' overtreding coronaregels in gebruik genomen

‘Kliklijn’ overtreding coronaregels in gebruik genomen

-

Does Travel - naar Suriname

Via het verkorte telefoonnummer 105 kunnen Surinaamse burgers vanaf deze week 1 maal 24 uur per dag meldingen van overtredingen van de COVID-19 maatregelen die gelden in Suriname, doorgeven aan de politie.

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie heeft op maandag 5 oktober, officieel het startsein gegeven van de ingebruikname van dit speciale nummer. Daarnaast heeft de minister de ruimte waar het Quick Response Team-COVID-19 Paramaribo Noord-Oost gehuisvest is officieel in gebruik laten nemen.

Het QRT COVID-19 is ondergebracht op het district commissariaat Paramaribo Noord-Oost en bestaat uit ambtenaren van politie, ambtenaren van het Surinaams Nationaal Leger, ambtenaren van de Bestuursdienst en ambtenaren van Volksgezondheid meldt het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. De mensen zijn denk ik verstandig genoeg om afstand te houden en hun handen op tijd te wassen. Een kliklijn voor roofovervallen en moord zou in deze tijd beter op zijn plaats zijn. De laatste tijd zijn er haast dagelijks roofovervallen die veel lijken op inside informatie, want hoe weet men dat er 300.000 srd in het busje zit. Loslippigheid,observatie door dieven of gewoon een tip verstrekt door de verstrekker van het geld.


  Maak melding
 2. Zelfde als in Turkije. Na erdogan torie. Afkijken van de verkeerde mensen. Ik zeg je deze mensen doen alleen maar domme dingen en weten niet waarmee ze bezig zijn. Heb ik een hekel aan me buurman dan me bel. Ze hadden toch ook forse boetes kunnen uitdelen aan overtreders? Ik ga geen nieuws meer lezen uit suriname.


  Maak melding
 3. Een Quik responce team is om Criminelen van de weg te halen die hebben geroofd en gemoord en niet om in een kantoortje te zitten en weerloze burgers af te tuigen.Kom op man lintjes knipper.


  Maak melding
 4. Een kliklijn van de overheid!!!!!
  Kom met betere voorlichting/ communicatie, desnoods een boete beleid tegen overtreders.
  Wat moet de overheid met een kliklijn, weet de overheid wat het van zijn burgers maakt, mensen gaan elkaar wantrouwen, het lijkt wel een dictatuur.
  Vandaag een kliklijn onder het mom van COVID bestrijding en morgen…………
  Ik zeg weg met de kliklijn🙈🙈👎🏻👎🏻


  Maak melding
 5. Wanneer mensen zich niet aan regels willen houden zoals in sonny point da moet men wel doorgeven wat daar gebeurd. Houdt u aan de regels en u heeft geen last van de overheid. Want u brengt de volksgezondheid in gevaar door uw gedrag.


  Maak melding
 6. @Wendy, als mede-bevolkingsgroepen jou niet bevallen, donder je toch op uit SU, vieze parasitaire tumor… en kom helemaal niet naar NL… SU is al HELEMAAL niet van jou…vervelend he? Je bent gewoon een onuitgenodigde gast met je gedrag… Ga lekker terug waar je oorspronkelijk vandaan komt, daar zal het allemaal DOE-BYE zijn…Suriname zal het veel beter hebben zonder jou en jou soortgenoten ( ongeacht welk etniciteit), kost Suriname alleen maar geld en last … en als je NIET wil of kan… ga je het maar leren ACCEPTEREN stuk LOW-life! Ik zeg tjop tjop aan het werk….Whahahha… JE GAAT WEL MOETEN …DOMBO…Je jankt omdat je geen optie hebt en zo gaat het blijven, hoe hard je ook blaft… en als je koppig blijft doen ga je zien hoe gaat pinaren met je GROTE BEK… de surinaamse riool is jou niet eens waard…Je geeft je eigen omgeving schande…. Heb je nog niet door dat grootste gedeelte van SU types als jou ( nogmaals welke etniciteit dan ook ) terecht haat en alles toewenst en uit je RATTEN-DNA dat gewoon niet merkt?….zo dom , zo achtelijk…kan niet leven zonder een (“WITTE”)baas…wat een spanwijdte van verschil heeft geestelijke evolutie van de mens… PS ironie is dat racistische WENDY eindelijk eerlijk moet gaan werken voor haar centjes en land EN leven met Creolen, Hindoestanen etc. die wel goede bedoelingen hebben voor SU ….en ze VOELT !!! zich nu opeens “slaaf” )-: ….Whahahah…en nu weer aan het werk uitgerekte parasiet !!!


  Maak melding
 7. Ram,
  doorgeven wat daar gebeurt, onze volksgezondheid loopt gevaar, klopt, mee eens, maar niet via een algemene kliklijn.
  Doen we dat straks ook voor hardrijders, dronkaards in het verkeer,


  Maak melding
 8. Komt er ook een kliklijn voor corruptie en criminaliteit, een soort “meld misdaad anoniem” ?
  Misschien helpt dat om Hoefdraad op te sporen en andere leden van de criminele organisatie.

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding
 9. Die pet past ons allemaal.
  Een uitstekend initiatief. Burgers, de overheid kan het niet alleen. Skotoe kan niet overal zijn. Help een handje. Goed gezien meneer Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie
  Natuurlijk zullen er tegenstanders zijn, met name criminelen en andere dwazen die toch de regels aan hun laars willen lappen zullen balen. Ik zie dit heel vaak gebeuren
  Je kan nooit iedereen tevreden stellen, maar we weten waarvoor dit dient.
  👏👏👏👏👏👏👏


  Maak melding
 10. Koos 6 oktober 2020 At 13:17

  Mi gado die racistische reacties van de Ndp aanhangers op wkn…daar lusten de honden geen brood van.

  Ik ben nog geen enkele racistische reactie tegengekomen over dit item. Het zijn kritische kanttekeningen waar iets mee gedaan moet worden. Spreek vooral voor je zelf.


  Maak melding
 11. Olivia
  Jij bent zelf een van de dwazen. Je bent bang en egoïstisch, daarom kan je niet begrijpen wat een algemene kliklijn betekent.
  Deze kliklijn komt aan onze vrijheden, vastgelegd in onze Grondwet.
  De overheid heeft andere middelen om in te zetten, maak daar gebruik van.
  Wil jij wonen in een samenleving waar iedereen elkaar aan het verklikken is. Ik niet, alleen als jezelf buiten Sranan woont.
  Gooi die pet ver weg, alsjeblief zeg. Jip en Janneke.


  Maak melding
 12. Pony
  Ik zou graag een kliklijn zien om klokkenluiders in bescherming te nemen en ook wetten om deze klokkenluiders hun inkomen en baan te garanderen

  Waarom wel een kliklijn tegen covid overtreders en geen kliklijn tegen fraudeurs en dieven in de samenleving.
  Volgens de wet ben je strafbaar indien je weet heft van een misdaad en dit niet aangeeft.
  Maar de overheid is degene die vaak bestraffend is naar klokkenluiders toe.


  Maak melding
 13. Koos 6 oktober 2020 At 13:17

  Mi gado die racistische reacties van de Ndp aanhangers op wkn…daar lusten de honden geen brood van.
  ===========

  Waar dan?


  Maak melding
 14. U, moet uw buurman niet haten!
  Informatie doorgeven, is uw burgerplicht!
  Ziet u een verdachte situatie, meld het dan, het kan ook anoniem.
  Ik zou graag zien dat” kliklijn” vervangen wordt met” informatielijn”.
  Ik gebruik het woord van Bouterse:
  “” Landgenoten”” wees verstandig en behulpzaam.


  Maak melding
 15. echt Koos , zijn frank, en delano , en pony , en wendy , en robles , en rbrown , en rob g (drs) , en devil , en glenn , en nog meer van die gasten hier op Waterkant , , zijn die ndp aanhangers en dragen een paars t-shirt en een paars petje en zwaaien met een paarse ndp vlaggetje , goh echt waar , , nou Koos echt een paarse bende


  Maak melding
 16. Nederland is wereldwijd koploper in verklikken. Elke wijk en straat kent door de politie goedgekeurde x aantal verklikkers. De Nederlanders geven zich massaal op als verklikker.
  Als de politie bijv. informatie zoekt of een voortvluchtige zoekt, krijgen al deze verklikkers direct een berichtje (sms, WhatsApp) om informatie te geven en hun ogen goed de kost te geven en alles wat er verdacht uitziet, te melden.
  Maar niet alleen zij, alle bus-, tram-, trein-, metro- bestuurders, vele vrachtwagenchauffeurs, velen die rondrijden met overheidsauto’s krijgen een profiel en moeten direct melden zodra ze iemand zien die daarin voldoet. De klikindustrie in Nederland is heel groot. Per 1000 inwoners kent Nederland het hoogste aantal verklikkers dan welk ander land ook.
  Alleen, als Azalia, Akalia en Ahalia, de Bolle, LaTina of een andere hoogwaardigheidsbkleder iets fouts heeft uitgehaald en de verklikkers hebben het gezien, moeten ze zwijgen als de graf. Vaak worden ze met flink cadeautjes omgekocht.
  Dus dat wordt mnu geïntroduceerd in Suriname. Le chaim!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES