Inhalende auto schept studenten op bromfiets

3
Inhalende auto schept studenten op bromfiets

Kort voor 13.00u zijn twee middelbare studenten in Suriname, die op een bromfiets zaten, geschept door een personenauto. Dit gebeurde aan de Bonistraat ter hoogte van pompstation Anand in Paramaribo-Noord. De twee raakten daarbij gewond.

Een lijnbus die gestopt was op de weg, werd ingehaald door de auto. Op hetzelfde moment kwamen de scholieren op de bromfiets uit de zijstraat om over de Bonistraat te rijden. De autobestuurder zag ze op het laatste moment en kon niet voorkomen dat hij ze aanreed.

De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld om de gewonde scholieren af te voeren.

De bromfiets raakte zwaar beschadigd zoals op de foto hieronder te zien is. De auto raakte beschadigd aan de achterkant maar is in rijdende staat.


3 REACTIES

 1. Weer een automobilist die in de fout gaat. Hier moet er structureel verandering in komen.
  Inhalen en een bromfietser scheppen.
  De zwakkere verkeersdeelnemers zijn gewoon de klos.
  Men moet echt overgaan tot het ontzeggen van de rijbevoegdheid bij deze grove fouten.
  Scholing en bijscholing is node en dan nog is het de vraag of men hun gedrag gaat aanpassen.
  Ik fiets dagelijks van noord naar lronsberg en terug en moet vaak in de remmen omdat men me geen voorrang geeft, enkele meters voor ik heb nadert, mij afsnijden enz enz.
  Het is te begrijpen dat menigeen kiest voor de auto.
  Sorry hoor, maar in heel wat gevallen denk ik dat er meer idioten deel nemen aan het verkeer.


  Maak melding

 2. Idioten zonder geldige verkregen rijbewijs, maar rijbewijs gewoon gekocht.
  Laatst aanrijding te santo dorp.
  Bestuurder A reed tegen pick-up. Politie ter plaatse bestuurder geeft direct aan dat hij schuldig is en dat hij de pick-up niet op tijd heeft zien draaien om zijn weg te vervolgen.
  Politie noteert het 1 en ander en rijdt weg.
  Bestuurder A zegt dat hij zijn rijbewijs in marrowijne heeft liggen, twee weken later blijkt dat hij nooit een rijbewijs heeft gehad.
  Deze mensen liegen en bedriegen en brengen zichzelf en anderen doel bewust in levensgevaar.
  Politie is te laks, dom en niet overtuigend bezig.


  Maak melding

 3. Ik heb een idee die deze regering kan overnemen van het buitenland. PUNTEN RIJBEWIJS. voor pas geslaagden en opnieuw naar de rijschool bij dit soort gevallen. Gewoon opnieuw lessen en je rijbewijs over doen net als in Nederland en België. Dan hoor ik ze zeggen,maar in die landen gebeurt het toch ook?Inderdaad. Maar heb je wel afgevraagd wat de consequenties zijn voor de veroorzaker buiten de taakstraf?alcoholslot en alle schade zelf betalen rijschool en kerst op de taart,vindt een verzekeringsmaatschappij. En ik ga geen heilige spelen ze hebben mij 2 weken geleden mooi laten inhalen met de vrachtwagen bij Veghel. Ik kreeg gisteren een brief 265 euro. Ik heb het meteen afgeleerd. Maw ik heb ff eerst naar me zelf gekeken.Ps deed ik alleen op de snelweg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.