maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBusje en veel geld buitgemaakt bij gewapende beroving op klaarlichte dag

Busje en veel geld buitgemaakt bij gewapende beroving op klaarlichte dag

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een gewapende beroving op klaarlichte dag in Suriname, hebben rovers een busje en veel geld buitgemaakt. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een straatroof die maandag rond 15.30u plaats vond aan de Martin Luther Kingweg.

De gewapende beroving werd gepleegd door twee mannen, die daarbij een wit gelakt Noah busje en een groot geldbedrag van SRD 300.000,- hebben buitgemaakt. De verdachten zijn daarna in onbekende richting weggereden met het gestolen busje.

De Surinaamse politie werd direct ingeschakeld maar heeft nog geen aanhoudingen verricht. Zij heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. @Ric brada heb jij thuis een schakelaar ..? geef hun even de tijd om zaken aan te kunnen pakken…deze taferelen is de hoofdpijn van de vorige regering..


  Maak melding
 2. Inside Job.

  @@ Ric

  Pier je snuit niet als je vis hoer.. niet klagen maar dragen.. als je de situatie niet aan kan.. Ga dan in La Paz wonen


  Maak melding
 3. Mr Ras dit is realiteit die je zelfs dagelijks zal moeten accepteren.
  Criminaliteit /moord e. e. a., kunnen
  zowel KPS en regering Chan/Bruns ook niet meer bij houden. Het is bijna iedere dag jackpot voor de gasten. Jammer genoeg voor sweet Sranang.


  Maak melding
 4. Aha nu komen de loopjongens van baas weer aan het werk. Doel onrust zaaien zodat druga baas weer aan de macht kan komen. Chanwa doe wet, pak ze aan en hang ze aan hun ballen!


  Maak melding
 5. #Ric……weet je wat het verschil is tussen deze regering en die van Desi? Desi stal openlijk maar wat deze regering gaat stelen daar zal men nooit achter komen.


  Maak melding
 6. Ha ha … Lage typetjes als Ric en nog een paar die hopen op chaos en roof in hun eigen moederland op mede surinamers, omdat zulke lage ratten geen normen en waarden hebben… Zo hebben ze bij (groot)moeders thuis en tegen broeders en zusters waarschijnlijk ook gedaan of willen doen…daarom weten ze niet beter…. en alleen om niks te hoeven doen, als 1-cellige parasieten alleen te hoeven eten schijten hoeren n**k** en slapen… hopen dat hun eigen familie sterft om een bordje rijst over te houden…Geeft een goeie weergave wat voor een vervloekte gedeelte SU heeft en waarom er haast geen ontwikkeling is… Don’t worry KARMA is een bitch… a no tide… maar wacht maar tot je ouder bent ( als het niet nu al gaande is)….heb je je eenzaamheid, pina en ziekte aan je zelf te danken. Moet je ook niet gaan huilen en gaan bedelen en anderen lastig vallen… ” heb je een SRD/euro voor me…” Eigen schuld dikke bult. Geen enkele nalatenschap ( as usual ) voor de nieuwe generaties van SU, 2 generaties later weet niemand wie je bent geweest hahahhah .. Jammer dat zulke RATTEN de goede welwillende mensen meeslepen, maar de goeden zullen beloond worden vroeg of laat en nooit vergeten worden… Fijne dag!


  Maak melding
 7. Het was overval op juwelier, dan beroving busje met veel geld,dominicaan afgeschoten en ga zo door. Het niet alleen hier in Sme.
  De roversbende hier doen nu van zich spreken.
  Het is een piek net covid.
  De politie kan niet overal zijn. Ze hebben de burger nodig. Ik ben blij dat er bij die overvallen geen doden zijn te betreuren.
  Dit onkruid moet men uitroeien dan wel bestrijden met doeltreffende middelen.
  Ze komen vroeg of laat aan de beurt voor een super behandeling dang ding ma o bari
  fa ding Bing de so bung.
  Bonrobitas


  Maak melding
 8. Ja Wendy, hoe zou dat komen? Racistische nutteloos teefje… je hoeft niet verkapt te vertellen wat je wenst of denkt dat andere ratten gehoor gaan geven aan jou poging tot opruiing ( gezien je vorige reacties) … zo’n laffe *** ben je, zelf durf je niet omdat je weet dat je met een stip op je voorhoofd zou eindigen…ironisch he? Nee je laat liever je EIGEN brada’s slag nemen en zelf wegrennen met de kruimels hahhah …op naar het volgende “project” … zegt genoeg… zie mijn eerdere reactie hierboven…OOK een fijne dag… ps waarheid is hard, deal with it !!!


  Maak melding
 9. IVANOFF LIMBURG 6 oktober 2020 At 10:14

  Inside Job.

  @@ Ric

  Pier je snuit niet als je vis hoer.. niet klagen maar dragen.. als je de situatie niet aan kan.. Ga dan in La Paz wonen

  Misschien een praatprogramma voor LIMBO. Hij praatte alles goed. Dus….shootteeee…..maarrrrrrr.


  Maak melding
 10. Politie doe je werk.Maak Suriname trots.President Santokhi kan jullie helaas geen opdracht of bevel geven.De machten moeten gescheiden blijven zoals het hoort te zijn binnen een democratie.Zo ,politie durf de criminelen aan te pakken!!


  Maak melding
 11. Lees dat de juwelier nu gewapende bewakers heeft. De rovers mogen nu hun slag gaan slaan en staat hun een regen aan lood als buit. Nu moeten jullie gaan. De buit staat buiten om aangenomen te worden. Het zal echt geen goud zijn maar lood.🙂😀😄😆😆😆😆😅🤣🤫🤔😋😋😋


  Maak melding
 12. Chandini 6 oktober 2020 At 08:18
  Heel veel roofovervallen de laatste tijd. Waar blijft de politie?
  ———–
  Toe aapan naam badal le Chandaalini me.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES