dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman gewond nadat auto op hem inrijdt

Politieman gewond nadat auto op hem inrijdt

-

Does Travel - naar Suriname

Een politieman in Suriname is zondagavond ernstig gewond geraakt, nadat een automobilist bewust op hem was ingereden. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat dit gebeurde tijdens een controleactie te Rijsdijk.

Agenten van de dienst Surveillance Midden verleenden assistentie aan bureau Rijsdijk in verband met opsporingswerkzaamheden. Bij het zien van de politie vluchtte enkele personen weg. Een agent gaf een voertuig het stopteken, maar de bestuurder reed in op hem. 

De politieman raakte gewond aan been en arm en werd per ontboden ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder werd alsnog aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter voorgeleiding. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

UPDATE: Volgens de Surinaamse krant Times of Suriname is de dader een 19-jarige jongeman.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Bewust inrijden op een politie agent is de ergste doodzonde die je als bestuurder kunt begaan.
  Ben benieuwd hoe Justitie hiermee omgaat.
  Overal ter wereld wordt dit keihard aangepakt, dus Suriname een land in ontwikkeling zal dit met gepaste vormen moeten aanpakken / uitvoeren.
  Deze agent doet alleen zijn plicht waarvoor hij betaald wordt en dan kom jij als bestuurder deze agent belemmeren zijn werk goed te doen


  Maak melding
 2. @Bigi Sma, waarschijnlijk word de dader of verdachte poging tot doodslag ten laste gelegd. Steeds meer mensen raken gefrustreerd in deze zieke wereld.


  Maak melding
 3. Ben het niet eens met de overdreven harde aanpak van de politie maar…… in dit geval zou ik de andere kant op kijken Deze dader moest kost wat kost, uit het voertuig gehaald worden.
  Mocht de gewonde agent na deze ervaring de volgende keer op de aanstormende auto schieten dan moet dat als een reflex gezien worden. STERKTE EN DAT U WEER SNEL EN GEZOND AAN HET WERK KUNT!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES