Man doodgeschoten na woordenwisseling

10
Man doodgeschoten na woordenwisseling

Zondag iets voor 20.00u in de avond, is een man doodgeschoten in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de schietpartij plaatsvond op een privé terrein aan de Tawajarieweg. Volgens de eerste berichten zouden twee mannen daar een woordenwisseling hebben gehad.

De zaak escaleerde waarbij een van de mannen op een gegeven moment een vuistvuurwapen te voorschijn haalde en meerdere malen zou hebben geschoten op de andere man. Het slachtoffer liep daarbij een schotverwonding op waaraan hij ter plekke bezweek.

De dader sloeg na de daad op de vlucht. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plekke bezig met het onderzoek naar de schietpartij.

Op de foto hierboven is te zien dat een lijkenwagen het terrein binnen rijdt zojuist om 20.45u. Later meer.


10 REACTIES

 1. het seizoen schynt inderdaad geopend tezyn, mensen houdt het hoofd cool, de sfeer maakt jullie heethoofdig maar bedenk voor gy begaat ,leef en laat leven,alla sani sa go boeng ife gado wani


  Maak melding

 2. geen woorden maar daden , waar gaat het naar toe in Suriname , door al dat geweld zullen de investeerders weg blijven hoor , en Suriname komt niet uit het dal , , veroorzaakt door de vorige paarse regering , , en ook alle paarse aanhangers vinden dit prachtig , er moet nog meer gemoord worden volgens deze gasten , , en ze willen bouta weer aan de macht hebben , , maar paarse ratten het zal jullie niet lukken , stelletje losers


  Maak melding

 3. ====================Maar wat als in deze blijkt dat ze ooit diehard paars waren en de ene een andere kleur leuk was gaan vinden?
  Ze doen maar hoor.
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  ++++++++++++++++++++++++++++++++++=+
  WAT 5 oktober 2020 At 02:58
  geen woorden maar daden , waar gaat het naar toe in Suriname , door al dat geweld zullen de investeerders weg blijven hoor , en Suriname komt niet uit het dal , , veroorzaakt door de vorige paarse regering , , en ook alle paarse aanhangers vinden dit prachtig , er moet nog meer gemoord worden volgens deze gasten , , en ze willen bouta weer aan de macht hebben , , maar paarse ratten het zal jullie niet lukken , stelletje losers


  Maak melding

 4. een citroen kun je maar een keer uitpersen, en houdt op met steeds de vorige regering te noemen, ik zie jullie ministers steeds met een excuse komen
  men zit daar om leiding tegeven en niet om in dure Prado,s te toeren
  niemandt zit te wachten op wat geweest is maar wel op een goede uitgestippelde Toekomst.
  Want een goede toekomst is nog steeds haalbaar ondanks we weer een groep ego trippers aan de macht hebben. ook goedt om teweten verbindt my niet aan een politiekParty
  ik ben Inheems en dus de meest benadeelde bevolkingsgroep van Suruname


  Maak melding

 5. Rbr. Wanneer worden die 150 auto’s ingeleverd door die paarse criminele boevenbende, die ze heel slinks en chippo op hun naam hebben overgeschreven vóór de regeringsoverdracht? Te beginnen met de 5 auto’s van de paarse rovershoofdman op leonsberg? Sorry 6..want van schoonzoon boefdraad komt erbij. Dus zolang er geen opruiming van de paarse rotzooi heeft plaatsgevonden,zal er naar de paarse periode worden gewezen.


  Maak melding

 6. We moeten niet steeds terug kijken naar het verleden paars heeft er geen bal mee te maken. Wij met zn allen. Wij moeten onze kinderen leren dat iedereen een mening heeft en dat we soms moeten weglopen. Mijn kinderen weten het. Ik kom niet naar het politiebureau,want dan heb je niet geluisterd.De straffen moeten gewoon hoger om de burger te ontmoedigen om over te gaan tot dit soort daden. Kijk de dader is gewoon een klootzak. Je schiet en rent vervolgens weg,waarvoor?dan na wang sma Ai tori, terwijl je ook gewoon kon weglopen. Laten we elkaar niet voor de gek houden?hogere straffen voor vuurwapenbezit en vooral levensdelicten. En ik blijf het zeggen legitimatieplicht voor iedereen.sai de je doe dan je long? Ja cheschesi boi foe San je long. Pe jo kibrie. Domme vogel. Joe go weer a blauw na doisrie.meisje jo trong drappe.


  Maak melding

 7. Delano ik ben het niet met je eens; je moet juist terug kijken. leren van je eigen fouten en van andermans fouten. Doe je dit niet dan ga jij de fout maken.
  Alles wat we doen hebben we toch geleerd? Lezen, schrijven, rekenen, kleren wassen, koken, dansen, zwemmen fietsen.
  Oude mensen weten veel. Hoe komt dat? Omdat ze kennis met zich meedragen uit het verleden. We passen toch zo vaak toe wat wij hebben geleerd van onze ouders. Wij leren onze kinderen op ons beurt weer wat goed en slecht is. Kijk even naar je eigen woorden
  “Wij moeten onze kinderen leren dat iedereen een mening heeft en dat we soms moeten weglopen” HONDERD procent waar. Dit heb ik ook geleerd. Laat gaan
  Dit is niet laf, maar wijs

  Delano denk je dat alles ineens gebeurt?
  Een echtscheiding; ineens op een vroege woensdagochtend, zomaar gaan mensen uit elkaar
  Een revolutie: ineens op een vroege woensdagochtend, zomaar gaan mensen gewapend de leiding van een land omver werpen
  Moord: ineens op een vroege woensdagochtend, besluit iemand een ander te vermoorden
  Tsunami: ineens op een vroege woensdagochtend, besluit de zee haar kracht te tonen
  Lockdown: ineens op een vroege woensdagochtend, gooit een regering de boel dicht

  Nee, mijn beste man. het speelt al lang, heel lang. Echter op zeker moment komt de uitbarsting. Deze uitbarsting hoeft niet eens de schuld van het slachtoffer te zijn. Andere zaken kunnen spelen, maar hij of zij is net de druppel, de aanleiding
  Als mensen gaan plunderen, gaan stelen, in opstand komen dan zijn ze jaren achteruit gedrongen en gedwongen. Totdat, totdat ze het niet meer houden
  Enkele dwazen hier, je zal ze wel kennen zijn van mening dat alles wat nu gebeurt, bezuinigen, devaluatie, prijsstijgingen, ontslagen alles ineens op een vroege woensdagochtend de regering deed en doet besluiten tot deze maatregelen.
  De ergste onder deze dwazen zijn zij die dan nog durven te beweren dat ze politiek neutraal zijn. Ik gruwel van deze idioten. Gelukkig slechts 1 of 2

  Wat de oorzaak van deze schietpartij is weten we niet. De aanleiding is zo te lezen een woordenwisseling. Mensen communiceren in het algemeen niet of slecht met elkaar. Als ze dit doen dan via app, mail, twitter, instagram enz.
  Veel heel veel, niet alles draait helaas om geld.
  Je stelt hogere straffen. Zou kunnen, net zoals opvoeding, scholing, een goede baan, voldoende inkomsten. Het hoeft niet bij 1 maatregel te blijven natuurlijk
  Lange straffen helpt het slachtoffer, maar de dader leert in het gevang bij en als hij uit het gevang komt dat heeft hij een achterstand. Het vinden van een baan zal lastig worden. Voor je het weet wordt hij, als hij dit nog niet was, een dief. Noodzaak.
  Misschien zijn die jochies die nu aan stelen en roven zijn ook hier toe gedwongen.
  Ze moeten in Boma iets leren, waardoor ze na hun straf werk kunnen vinden
  Feit is dat als je een (vuur)wapen (bij je) hebt je eerder geneigd bent deze te gebruiken dan wanneer je geen hebt.
  Vaak zakken onze emoties na verloop van tijd. Je roept soms ook iets waarvan je later denkt; hmm dit had ik beter niet kunnen hebben gedaan. Wees dan volwassen en geef dit toe en bied je excuus aan. (Niet via app enz, haha)


  Maak melding

 8. De surinamers kunnen elkaar noet verdragen.Om alles wordt elkaar geschoten of ze maken elkaar af op een ander gruwelijke wijze.
  Waarom denken de surinamers dat ze allemaal eigen rechters zijn en de doodstraf mogen uitdelen ter plaatse!?
  De oorzaak van deze ellende en trend zijn de supporters van de killers hier die zij als helden zien.
  Zij moedigen de moordenaars aan om door te gaan met hun crime.De supporters moeten aangepakt worden.Naar het schijnt beschikken ze ook over een criminal mind en zijn ze geen haar beter dan hun criminele helden.


  Maak melding

 9. Het wordt tijd dat chan zijn mensen gaat oproepen om de boel niet te laten excaleren in suriname
  Racistische leuzen roepen naar andere volken terwijl je zelf geen haar beter ben is dom en kinderachtig .
  stop ermee.
  stop zinloos geweld.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.