zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameDistrictsraden Para en Commewijne compleet

Districtsraden Para en Commewijne compleet

-

Does Travel - naar Suriname

De districtsraden van Para en Commewijne zijn compleet. De installatie van Melissa Pocorni (Para) en Jerry Soekimo (Commewijne) heeft op donderdag 1 oktober plaatsgevonden op het hoofdkwartier van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS). Deze personen zijn gekozen bij de onlangs gehouden Algemene, Vrije en Geheime verkiezingen van 25 mei 2020. De twee voornoemde personen moesten nog geïnstalleerd worden.

De kersverse districtsraadsleden (dr-leden) hebben een belofte gedaan bij minister Gracia Emanuël. “U heeft met het aanvaarden van deze functie getoond dat u wilt werken. U zult een heel belangrijke rol vervullen in de besluitvorming van uw district. Blijf niet achter de schermen staan, maar gaat u naar de mensen van uw gebied en laten we met zijn allen naar middelen zoeken voor het districtsfonds.”

Na de installatie van de dr-leden, heeft districtscommissaris Marlene Joden van Para namens haar collega Mohamedsafiek Radjab (Commewijne) de felicitaties overgebracht. Zij gaf aan dat ze alleen kan “smilen”, omdat de organen van beide districten compleet zijn. “Het doet me goed om een vrouw te verwelkomen binnen de districtsraad van Para zonder de mannen te kort te doen. Wij verwachten als korps een goede samenwerking om goed werk te verrichten voor de lokale bevolking.”

Minister Emanuël drukte de nieuwbakken volksvertegenwoordigers van Suriname op districtsniveau op het hart om zich in te zetten voor het werk dat ze op zich hebben genomen. De bewindsvrouwen benadrukte dat het decentralisatieproces voortgang moet vinden. De regering heeft veel in het vooruitzicht om het proces naar grotere hoogten te brengen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES