woensdag, juni 19, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Nickerianen schenken Service Centrum aan ABOP

VIDEO: Nickerianen schenken Service Centrum aan ABOP

-

Does Travel - naar Suriname

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) lijkt nu al bezig te zijn met de verkiezingen van 2025. Dat bleek vandaag in Nieuw-Nickerie, toen ABOP leider Ronnie Brunswijk het eerste Service Centrum ooit van de ABOP in Nickerie opende.

Volgens Brunswijk, die als vicepresident van Suriname een bezoek bracht aan het rijstdistrict, is het een historisch moment voor zijn partij. Hij zei verrast te zijn door het initiatief en dat het pand is aangeboden door ‘de Nickerianen’. “Zonder geld” benadrukte Brunswijk voor hij het naambord onthulde.

“We zullen goed gebruik ervan maken dat ABOP vanaf nu tot aan 2025 een eigen plek heeft in Nickerie om mensen te ontvangen” aldus de voorman van de partij. Vernomen wordt dat het ABOP centrum is gevestigd in een pand van ondernemer Shaam Shankar en dat de donateurs Shankar zelf en rijstmagnaat Shaam Guptar zijn.

Een filmpje van de onthulling:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Aha oud kameraden van Brunsi, zijn deze rijsthandelaren geen witte rijstpoeder handelaren?
  Niet voor niets is Brunsi eens al veroordeeld. Een gewaarschuwd mens telt voor ….?


  Maak melding
 2. Over 5 jaar is het kiessysteem verandert en zal dit hen niet helpen om een rol te spelen om in de regeringscoalitie deel te nemen.

  Nu al blijkt dat de reputatie van RB schadelijk is voor Suriname. Hij is veroordeeld in Nederland en Frankrijk/Frans-Guyana.

  De betekenis van RB vd ABOP zal daarom van weinig betekenis zijn voor Suriname over 5 jaar. Zie ook dat RB Tigribarba en Bordo ook neutraliseert. Dus opvolging is er niet voor de ABOP. RB bepaalt alles in de ABOP. De partij is niet democratisch.

  De ABOP is met RB op een doodspoor beland.

  Hard maar waar.


  Maak melding
 3. De kiezer , de kleinste schakel, bepaald nog steeds.
  Als ze 50 jr terug in de tijd willen dan kunnen ze in 2025 voor Brunsi stemmen. Gaat niet gebeuren, het bewustzijn vh volk zal gestaag groeien.
  Brunsi wordt internationaal nergens geaccepteerd. Nu niet en nooit niet.


  Maak melding
 4. Wat voor adviseur heeft Brunswijck tijdens regering delegatie met de bedoeling luisterend oor naar de noden van de bevolking en naar oplossing zoeken laat je meeslepen voor het openen van een partij centrum. Voor alles hoort wat in de politiek. Hou op om het volk knollen voor citroenen te verkopen het kost niks. Je bedoelt straks wel met vrije doorvoer, concessie en onderhandse gunning. Wacht over 3 jaar, dan kan je beginnen met propaganda. De boeven die ons mooi land heeft leeggeroofd kan niet via de VHP een vinger in de pap hebben. Komt door ABOP binnen via de achterdeur. Om aan hun positie te blijven het gaat maar om 1 ding MACHT


  Maak melding
 5. Over 5 jaar zal het kiessysteem veranderd zijn en zal dit RB vd ABOP niet helpen om een rol te spelen om in een regeringscoalitie na 25 mei 2025.


  Maak melding
 6. Het is allemaal hossana, hossana voor Brunswijk. Maar het is allemaal eigen belang van de gulle gevers. Brunswijk wordt door deze mensen lekker gepaaid en bewierookt om een hoger doel in hun verborgen agenda (waarschijnlijk economische belangen )veilig te stellen. Zo werkt het eenmaal in deze vorm van politiek bedrijven.


  Maak melding
 7. wat een belachelyk vertoon,er moeten serieuze handelingen gepleegd worden en je wordt in eens met party politiek bling bling verrast en als je al niet genoeg onderwezen ben dan ben je al gauw de speelbal van de komende tydt, dank godt dat het niet lang zal standhouden want het parlement mocht deze coalitie niet goedkeuren omdat de grondwet dit verbiedt
  daar weet men in het ASSEMBLEE, recent nog alles van, spelletjes over de rug van de armoede
  en ze trachten als nog de laatste veertjes teplukken.
  op gladt ys moet je niet komen met scheve schaatsen ,een tip voor de VC


  Maak melding
 8. Leuk voor Chan. Eerst laat Brunswijk hem wachten en is een stampvoetende Chan nu een hit op Facebook en Tictoc. Daarna krijgt Brunswijk ook nog een kado aangeboden.


  Maak melding
 9. robje-g foei jij banale figuur weet je wel wat de afkorting drs betekend , denk het niet paarse loser

  robje -les , je bent toch een holmaatje van robje-g , lekker lekker oh wat heerlijk

  rbrowny wil graag meedoen en samen met jullie een trio vormen oh nog lekkerder

  ratje wendy , baalt deze klanten ben ik kwijt , , dus redt je zelf stoephoer


  Maak melding
 10. Het is net alsof de verkiezingsstrijd nog niet is gestreden, zo krijg je in ieder geval een twee-strijd tussen de President en vc.

  Door het schrijven van mr. Blok zijn ze in het nauw gedreven, vandaar deze actie.

  Ik wens de president heel veel kracht toe.


  Maak melding
 11. De ABOP is bezig vaste grond te krijgen in het district Nickerie. De grote donateurs zijn geen vrienden van de VHP, nooit geweest ook. Door samenwerking te zoeken bij de ABOP proberen zij hun invloed te behouden. In dit district valt er nog veel te winnen voor de ABOP op weg naar 2025.


  Maak melding
 12. De grote donateurs zijn charlatans en weten dat zij inmiddels niet met corrupte zaken bij de VHP hoeven te zijn. Het is de VHP menens daadwerkelijk ontwikkeling voor Suriname te brengen, dus zoeken deze lieden hun heil bij partijen die nog vatbaar zijn voor corruptieve zaken.
  In 2025 bestaat de NDP niet meer en is de ABOP gereduceerd naar een partij met maximaal 2 of 3 zetels, let maar op.
  Het volk begint helaas veel te laat er achter te komen dat goed of slecht alleen de oude politieke partijen ontwikkeling en vooruitgang kunnen brengen voor Suriname.
  De NDP is een criminele organisatie en de ABOP volgt ze in hoog tempo op….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES