zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDNA-lid Ebu Jones ontfermt zich over bromfietsers na aanrijding

DNA-lid Ebu Jones ontfermt zich over bromfietsers na aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

In Nickerie zijn zaterdag aan het begin van de avond twee bromfietsers betrokken geweest bij een aanrijding. DNA-lid Ebu Jones (NDP) die achter de bromfietsers reed en op weg was naar de presidentiële delegatie, besloot niet verder te rijden en de slachtoffers ter plekke te ondersteunen zoals op de foto te zien is.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het ongeval plaatsvond rond 18.45u op de kruising van de Cassaveweg en de Soekramsingstraat in Nieuw Nickerie. Beide bromfietsers reden in dezelfde richting, waarbij een van de bestuurders wilde afslaan. Hij werd door de andere bestuurder van achteren aangereden.

Beide mannen kwamen terecht op het asfalt, waarbij een van de mannen letsel aan zijn voet en been opliep. Hij werd met een ingeschakelde ambulance afgevoerd voor medische behandeling.

Parlementariër Jones die getuige was van de aanrijding en zelf ook uit Nickerie komt, bleef bij de mannen tot ze geholpen waren:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. is toch logisch dat je helpt , en als hij achter die brommer reed en deze kreeg een ongeval met een andere brommer , mag hij niet door rijden maar hulp of bijstand leveren , ratje wendy zal deze ndp-er , op een voet stuk plaatsen , was het iemand van de coalitie geweest had ze hem de wind van voren gegeven en de afgrond in gedrukt , hé ratje wendy paarse drolletje


  Maak melding
 2. Jones heeft zich duidelijk vergist toen hij lid werd van de NDP, die lui hebben over het algemeen k@ aan Surinamers in nood en als je niet in nood verkeert, zullen ze er alles aan doen om daar verandering in te brengen.


  Maak melding
 3. je zou bijna denken aan een verkiezing stunt , , wel een beetje laat hé , , die jones dacht zeker dat in november de verkiezingen zal plaats vinden , , 25 mei zat hij te pitten in zijn paarse rattenhol en gisteren werd hij wakker , , hij zal nu wel rood achter zijn oren hebben lol


  Maak melding
 4. Goed gedaan Jones.Jou actie heb je vanuit je eigen persoonlijkheid gedaan. Hier staat politiek buiten.Mogen meer een voorbeeld hiervan nemen!!!


  Maak melding
 5. Verdient hij nu een “”gouwe medaille”, omdat ie van de endee plee bende is ? Van mens tot mens help je elkaar in zo,n situatie, want niemand weet waar, of, hoe, hij / zij in zo een hulp behoevende toestand zal /kan geraken . Vandaag zij, morgen hij , wie, iemand anders die hulp nodig heeft .


  Maak melding
 6. Natuurlijk gaat bouterse niet terug komen gezien zijn leeftijd. Maar NDP zal zeker terug kome. De chan haalt alles op het volk. Ze zijn net als koeparies


  Maak melding
 7. sampa ndp komt niet terug , , paars is aan het verkleuren en weet je wat voor kleur het wordt , , ja sampa het wordt zwart en dat betekend ten dode opgeheven 😁😁😁😁😁


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES