zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCOVID-19 afgelopen 24 uur: 1 dode en 25 nieuwe gevallen

COVID-19 afgelopen 24 uur: 1 dode en 25 nieuwe gevallen

-

Does Travel - naar Suriname

Het aantal COVID-19 gevallen in Suriname is vandaag weer flink gestegen van 8 nieuwe gevallen op vrijdag naar maar liefst 25 nieuwe gevallen op zaterdag. Ook is er de afgelopen 24 uur weer 1 persoon overleden aan de gevolgen van het coronavirus. Dat blijkt uit de laatste cijfers van de officiële COVID-19 website van de Surinaamse overheid.

Na een periode van daling van het aantal actieve gevallen, was zaterdag voor het eerst weer sprake van een stijging van het totaal aantal actieve gevallen en wel van 79 naar 95. Het aantal personen in het ziekenhuis is wel iets afgenomen van 37 naar 33. Het aantal mensen op de IC is gelijk gebleven.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. kijk hier staat dat smerige vieze vuile paars ratje wendy wel weer vooraan , iedereen wenst dat jij dood gaat , , ben je niet een zusje van waldo , die zag ook liever iedereen die niet paars gezind was de dood , dus kwellebel stoephoer ratje wendy , amen-amen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES