dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDubbel pech voor borrelende vrouw in Paramaribo-Noord

Dubbel pech voor borrelende vrouw in Paramaribo-Noord

-

Does Travel - naar Suriname

Een borrelende vrouw heeft vrijdag kort na elkaar dubbel pech gehad aan de Abonestraat in Paramaribo-Noord. Eerst ontdekte zij dat er spullen uit haar auto gestolen waren en daarna is zij beroofd van haar halsketting.

De vrouw was aan het borrelen bij een drankgelegenheid aan de Abonestraat en had haar auto open laten staan. Toen ze terugging naar haar voertuig ontdekte ze dat de autosleutel en een mobiele telefoon niet meer in de auto waren.

Het slachtoffer zocht vervolgens hulp om haar auto te verwijderen. Op een bepaald moment kwam een man met een doek voor zijn gezicht naar haar toe. Plotseling rukte hij haar halsketting weg en nam de benen. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Tja ze heeft geluk dat iemand haar autosleutels heeft weggemaakt. Dat je cel en Bing bling weg zijn is de beloning dat je niet bezopen bent gaan rijden met alle gevolgen van dien.
  Rijden onder invloed is 1 misdrijf en de dief heeft je in bescherming genomen.😁😁😁😁😆🤭🤭🤭🥳dat je bent.
  Voortaan ga jr borrelen als je lij 11 bent. Scheelt veel gedonder achteraf die jij niet kan herstellen/terugdraaien.


  Maak melding
 2. Kom op waterkant . Mag ik mijn mening niet meer uiten moet ik met schreenschots gaan werken en de andere media er bij hallen lijkt me een goed plan heb apparaten en tijd genoeg voor de echte nieuws zoals het is pik


  Maak melding
 3. mensen ratje wendy wast haar handen in onschuld , , maar nu is eruit gekomen , na het onderzoek dat zij het was , oh ratje wendy je bent voor de zoveelste keer ontmaskerd , , en zie je wel op die paarse lagere school die je maar tot de derde klas en ook 5 keer blijven zitten alleen maar domme dingen hebt je daar geleerd , , troost niemand vergeeft jou , toedeloe of gezegd , daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES