Regeringsdelegatie Suriname vandaag in Nickerie

22
Regeringsdelegatie Suriname vandaag in Nickerie

De Surinaamse president en vice-president komen vandaag met hun gevolg aan in Nickerie. Daar zullen zij een bezoek brengen aan het bacovenbedrijf FAI en Manglie’s bedrijven. Ook zal de delegatie een bezoek brengen aan het Visserscollectief, de Koöperatie van Groenteverbouwers van de Van Pettenpolder (KGVP) en het occupatiegebied Henar. De delegatie wordt om 11.00u verwacht.

Gisteren waren de bewindslieden in Sarmacca. Met betrekking tot het bacovenbedrijf FAI daar stelde de president dat de regering met deskundigen bezig is te zoeken naar een oplossing. Het plan voor een heropstart van het bedrijf ligt reeds klaar. Juristen hebben ook de opdracht gehad om een aantal zaken binnen het bedrijf te onderzoeken.

De minister van Openbare Werken heeft de opdracht gehad om de negentien pompen die uit de technische samenwerking met India beschikbaar zijn, in te zetten. Hiermee moet het probleem van de waterbeheersing in het district worden aangepakt. Het staatshoofd beloofde de aanmeersteigers van het vissersdorp te Boskamp te zullen rehabiliteren.

De waterkant te Groningen zal een face lift krijgen, om zo toeristen aan te trekken het gebied te bezoeken. De grondproblematiek en gezondheidszorg binnen het district genieten eveneens de aandacht van de regering.

Na Nickerie staat een bezoek aan Coronie zondag op de agenda.


22 REACTIES

 1. Wat een uitstraling
  wat een verschil met die rode demente fossiel, die allen maar kon roepen;
  he he he, je weet toch he he he
  Nu roept hij alleen wie komt me verschonen ik zit al uren in deze poepeluier


  Maak melding

 2. Samen Werken, Samen Sterker Op Weg Naar Een Gezonde , Stralende Toekomst Voor De Surinamers, Door de Surinamers

  Z.E. president Chandrikeperkash Santokhi en Z.E. vp Ronny Brunswijk en regeringscoalitie zetten jullie Suriname goed op de wereldkaart. De sterren staan gunstig en de uitdagingen zijn mooi om dit/die doel/en voor Suriname en de Surinamers ( (klein)kids, en hun (groot)ouders te realiseren (inter)nationaal.

  Velen voelen zich geroepen, maar er zijn maar enkelen die deze kans krijgen om het te doen. Laten jullie deze kans niet aan uw neus voorbij laten gaan en in de geschiedenis herinnerd te worden als de grote leiders van Suriname.

  Deze kans krijgen jullie en benutten jullie het.

  Doelen zijn er om gerealiseerd te worden. Anders gezegd hoge doelen mogen gesteld worden en door hard te werken kunnen deze ook gerealiseerd worden.

  Surinamers staan jullie achter deze regering, niet een te afwachtende houding aannemen, maar iedere Surinamer moet zijn uiterste best doen om voor zichzelf ook zijn/haar droom te realiseren. Ik denk dan aan leerlingen, studenten, bushouders, korjaalbootondernemers, technici, winkeliers, marktverkoper, hosselman, landbouwer, taxichauffeur, kleermaker/modist(e), cultuuruitingen, schilders, ontwerpers, huizenbouwers, doctoren, advocaten, zanger/ers, danser, restauranthouder, eco-toerisme, transport en logistiek, enz. tondernemers in zijn totaliteit.

  Samen Werken, Samen Sterker

  Leve:

  – de democratische rechtsstaat,
  – de gestelde doelen van iedere Surinamer,
  – de regeringscoalitie, DNA-leden, rechters, OM, PG, de grondwet van Suriname, Trias Politica, Internationale Verdragen,
  – Samen Werken, Samen Sterker,
  – alle Surinamers, waar ook ter wereld
  – de republiek Suriname,
  – We houden van Suriname,

  Hoera, Hoera, Hoera


  Maak melding

 3. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Regeringsdelegatie Suriname vandaag in Nickerie.
  De Surinaamse president en vice-president komen vandaag met hun gevolg aan in Nickerie.
  Gisteren waren de bewindslieden in het district Saramacca.

  Alleen vraag ik mij in deze af, waarom er steeds militairen aanwezig moeten zijn.
  Het is toch niet nodig.
  Je kan eventueel wat (beveiligers) hebben.

  Maar in ieder geval brengen ze beiden een werk en oriëntatie bezoek aan beide districten.


  Maak melding

 4. De sterren staan gunstig. Suriname heeft de wereld wat te bieden, maar het zal door gezamenlijk hard werken leiden naar welvaart en welzijn.

  Vertrouwen op eigen kunnen, handen uit de mouwen.

  Er zal hard gewerkt moeten worden door iedere Surinamer om deze doelen voor een betere Suriname te realiseren.

  ddb, ndp, een groot gedeelte van de afgelopen 40 jaar was, eens maar nooit weer. Dat moet een herinnering zijn waar wij als Surinamers een wijze les uit moeten hebben geleerd.


  Maak melding

 5. Op deze wijze worden de militairen, bewust gemaakt om land en volk te dienen als er een calamiteit zich voordoet. Waar nodig gaten vullen en geen gaten schieten.
  De leiderschap van onze president, kent de klentpunten en weet de klemtoon te leggen.


  Maak melding

 6. Dit vindt Ik Allemaal Prima

  Maar Daar In Het rijst district Is Er Ook Heel Veel Mis Wat Corruptie Betreft. Ik Hoop Dat De PG Binnenkort Ook Daar Gaat Onderzoeken Wat Er Mis Ging

  It Moet Niet Zo Zijn. Omdat Heelveel Van De VHP ers Hun Oorsprong In Nickerie Ligt Dat Er Geen Corruptie Onderzoek Daar Gedaan Moet Worden.

  Ik Kijk Er Reikhalzend Naar Uit.


  Maak melding

 7. En het arme volk gaat voor alle decoratie en ceremoniekosten betalen met ingehouden subsudie gelden. Alleen verkwistend beleid. Dit is bezuiniging …


  Maak melding

 8. Passant 3 oktober 2020 At 13:07
  Z.E. president Chandrikeperkash Santokhi en Z.E. vp Ronny Brunswijk en regeringscoalitie zetten jullie Suriname goed op de wereldkaart.
  ============

  Behalve dan dat de Nederlandse overheid geen contact wil hebben met de VP. Maar dat terzijde uiteraard.


  Maak melding

 9. Deze man chan wilde zo graag pres worden maar hij weet van gekheid niet meer wat hij doet er is geen geld kas is leeg maar zulke uitspattingen sorry buit het volk niet uit nl heeft eindelijk hun marionetpop chan allias nl komt likker


  Maak melding

 10. Brunswijk en santhoki jullie zullen ons uit de diepe daal halen, daarin gelooft ik, ndp heeft het land leeggeroofd, santhoki brengt soelaas duurt wel even, want het duurde 10 voor ndp om land leeg te roven, dus het duurd net zolang om de staatskas weer op oude niveau te brengen, maar het gaat ze lukken, nooit meer dan ook nooit meer ndp boeven bende ndp


  Maak melding

 11. @Ric, voor jou informatie is het Zijne Excellentie President Chandrikeperkash Santokhi en Zijne Excellentie Vice president Ronny Brunswijk.Deze man Chandrikeperkash Santokhi is gekozen door het Volk. Jou idiool Delano Bouterse heeft ooit de macht naar zich zelf getrokken en het volk misbruikt, nu kan jij jezelf niet meer bevoordelen. Ga rustig 5 jaren ergens zitten en wacht af.


  Maak melding

 12. Sorry maar die is geen werk bezoek maar privé bezoek Heli land op privé dek waarom
  Nickerie heeft ook een vliegveld
  Eetje bij Magelie met alle hoge pieten waar is corona Overal mensen op straat
  Schijn bedrieg vriendjes politiek gaat gewoon door


  Maak melding

 13. Bouta zag je alleen voor de verkiezingen en af en toe op het podium om de popi jopi uit te hangen. Maar deze president, Z. E. Santokhi, is overal en bij iedereen, van basisschool tot landbouw tot internationaal overleg. Dit is leiderschap, dit is charisma en dit is regeren.

  Beste landgenoten,
  Deze regering heeft een constructief wederopbouwplan. Deze regering heeft visie en een consistent beleid.
  Het lijkt erop dat Min EZ Saskia Walden en Min LVV Parmanand Sewdien met plannen bezig zijn die voor Suriname geen windeieren zal leggen. Als dit klopt en als dit lukt dan kan Suriname het komend jaar 2021 met trots en met opgeheven hoofd afsluiten.
  We moeten voor nu door de zure appel heen bijten. Na de hervormingen en reorganisaties zal een ieder opgelucht en tevreden zijn.

  We have a hell off a job to do, maar w’o set en. Krakti !


  Maak melding

 14. ricje komt klaar met kontlikken bij zijn baasje ha-ha – stront slikker

  sampa , we dansen de samba , ja we dansen de samba en je ballen gaan heen en weer , , maar sampa vanwege corona mag het hele volk niet met je dansen ,dus jou feestje gaat niet door , , maar je kunt natuurlijk wel zelf verder zingen , dansen de samba , dansen de samba , dansen de samba tot je er bij neervalt , ,goh wat een mooi feestje

  krisje is ook nieuw , kun je ook zien aan zijn reactie , , zet ook geen zoden aan de dijk , dus vaarwel tot ziens , leuk dat u eventjes aanwezig was hier , , maar donder nu maar op , doei


  Maak melding

 15. Para Express 4 oktober 2020 At 00:15
  Z. E. Santokhi, is overal en bij iedereen, van basisschool tot landbouw tot internationaal overleg. Dit is leiderschap
  =============

  U bedoelt dezelfde president die het luchtruim even open maakt zodat zijn vrouw terug kan reizen uit Nederland om het daarna weer dicht te gooien? Laat me niet lachen. Deze regering gaat nog erger zijn dan de vorige.


  Maak melding

 16. @ Robles4 oktober 2020 At 03:58

  Voorlopig heeft de regering Santo. / B. in 10 weken al meer gepresteerd dan Bouta in de afgelopen 10 jaar.


  Maak melding

 17. Robles 4 oktober 2020 At 03:58

  Para Express 4 oktober 2020 At 00:15
  Z. E. Santokhi, is overal en bij iedereen, van basisschool tot landbouw tot internationaal overleg. Dit is leiderschap
  =============

  U bedoelt dezelfde president die het luchtruim even open maakt zodat zijn vrouw terug kan reizen uit Nederland om het daarna weer dicht te gooien? Laat me niet lachen. Deze regering gaat nog erger zijn dan de vorige.
  =========================
  Dat hoop je dan dat deze regering nog erger gaat zijn. Het is wel duidelijk dat je het niet met land en volk meent, maar deze regering moet het niet beter doen als die paarse baas van je, rotzak. Ik zei het al toch, egoïstische hypocriet ben je.


  Maak melding

 18. Para express, je bent de grootste propagandist, je bewierookt als de beste, waarom solliciteer je niet bij het CDS, je bent echt een aanwinst, die Alvin heeft het moeilijk.. Succes!!!!!


  Maak melding

 19. 4 oktober 2020. 10.35
  Para express, nu sla je echt door, oordelen gaat je slecht af , hou je bij je propaganda teksten.
  Wat heeft deze regering gedaan dat de vorige ook niet zou hebben gedaan.


  Maak melding

 20. Cantoky ik dag dat jij een slime presiedent van suru zou worden maar jou fout is te groot hoe benoem jij iemand die international wort gezocht te benoemen als bz ik snap dat niet jij bent geschoold of niet .Hoe stom kan jij now zijn.


  Maak melding

 21. Fer.E
  Die militairen zijn er omdat de minister van defensie lijkt op Santokhi. Er moet gesleuteld worden aan het “imago” van de president! De man moet belangrijk gemaakt worden daarom al dat militair gedoe. Heb je in al de Bananen republieken om je heen in Zuid Amerika. Het ministerie van defensie is er niet om het land te verdedigen maar om de eigen bevolking onder de duim te houden. Dat is in Suriname al vanaf de koloniale tijd het geval. De aanwezigheid van militairen is dus gewoon intimidatie van het Surinaamse volk. Dit proces is in elk geval niet gestopt bij het aftreden van Bouterse. Jammer voor Suriname en de Surinamers


  Maak melding

 22. Boskopoemang 4 oktober 2020 At 11:48

  Dat hoop je dan dat deze regering nog erger gaat zijn. Het is wel duidelijk dat je het niet met land en volk meent, maar deze regering moet het niet beter doen als die paarse baas van je, rotzak. Ik zei het al toch, egoïstische hypocriet ben je.
  =============
  🥱


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.