zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid8 nieuwe coronagevallen erbij de afgelopen 24 uur

8 nieuwe coronagevallen erbij de afgelopen 24 uur

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 79 coronatesten uitgevoerd, hetgeen geresulteerd heeft in het identificeren van 8 nieuwe COVID-19 gevallen. Daarnaast zijn 13 mensen genezen, waardoor het totaal aantal actieve gevallen vrijdag is gedaald van 84 naar 79.

Dat blijkt uit de laatste cijfers van de officiële COVID-19 website van de Surinaamse overheid. Hoewel de cijfers nog steeds een dalende trend vertonen doet minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid een beroep op de gemeenschap alert te blijven en niet te verslappen.

Uit observatie van de bewindsman blijkt dat burgers lijken te verslappen wat COVID-19 betreft. Op sommige openbare plekken doet men geen mond- en neusbedekking meer op en lijkt het erop alsof de regels minder in acht worden genomen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Complimenten hoe Suriname het Corona virus weer snel onder controle lijkt te hebben.
    Daar kunnen we hier in Nederland alleen maar met bewondering naar kijken.
    Uiteraard jammer dat we niet naar Suriname kunnen reizen, maar dat is heel begrijpelijk. De koffers zijn al gepakt en hoop dat we op niet al te lange termijn weer kunnen afreizen naar het mooie Suriname (uiteraard zonder Corona klachten).


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES