dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRover rent met exclusief en waardevol sieraad uit juwelierszaak

Rover rent met exclusief en waardevol sieraad uit juwelierszaak

-

Does Travel - naar Suriname

De 32-jarige verdachte Elviro P. is afgelopen donderdag door de Surinaamse politie aangehouden nadat hij uit een juwelierszaak rende met een exclusief en waardevol sieraad. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De verdachte stapte op donderdag 24 september een juwelierszaak aan de Maagdenstraat binnen. Hij vroeg vervolgens aan een verkoper om een gouden halsketting te bezichtigen. Aangezien het om een exclusieve en waardevolle sieraad ging werd de eigenaar van de juwelierszaak erbij gehaald.

Niets vermoedend overhandigde de juwelier de halsketting aan Elviro om te bezichtigen. Elviro rende vervolgens met de halsketting uit de juwelierszaak, achterna gezeten door de beveiliger van de zaak en omstanders. Het gelukte de achtervolgers om Elviro in de Saramaccastraat aan te houden.

Hij werd vervolgens overgedragen aan de politie. De gestolen halsketting had hij nog steeds in zijn bezit.

Na overleg met het Openbaar Ministerie werd Elviro, ter zake diefstal, in verzekering gesteld door de politie. De halsketting is terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
  1. hé devil , vuile paarse duivel , je beledigd weer de president , en weet wat daar voor straf opstaat , de doodstraf , en wel met een in smeedvuur verhit kruis en word tegen je voorhoofd geplaatst o-o-o wat zal devil smeulen , maar niemand zal treuren


    Maak melding
  2. @henry,

    Damsco zit in Haïti en zwaar onder de drugs en alcohol, hij kan het nog steeds niet geloven dat er ander wind waait in Su. hij blijft maar dagdromen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES