dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBromfietser dood na aanrijding met auto te Leiding

Bromfietser dood na aanrijding met auto te Leiding

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een aanrijding vanmiddag in Suriname heeft een bromfietser het leven gelaten. Het betreft een verkeersongeval tussen de bromfietser en een personenwagen rond 13.30u aan de Commissaris Weythingweg ter hoogte van nummer 328, tussen Leiding 9A en 10.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de automobilist een winkelpand verliet om de straat op te rijden en daarbij de bromfietser over het hoofd zag. Deze kon niet meer uitwijken en knalde hard tegen het voertuig aan (foto). Het slachtoffer bleef roerloos liggen waarna een ambulance werd ingeschakeld.

Het medisch personeel constateerde bij aankomst, dat de bromfietser geen teken van leven meer vertoonde. De Surinaamse politie is momenteel bezig met het onderzoek ter plekke. Nog een foto van het ongeval, die op Facebook werd gedeeld:

Foto (c) Keisha via Daniel

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

2 REACTIES
 1. Het is gewoon schering en inslag met de vierwielers. Deze bestuurders zijn gewoon criminelen. Geen bezig van hun handelen in het verkeer tov zwakkere verkeersdeelnemers. Men moet gewoon de bijzondere bepaling in de verkeerswetgeving veranderen. Voor het veroorzaken van een dodelijke aanrijding op zulke grove fouten in moord.
  Dat zal ze een handje helpen om zich aan de regels te houden.
  Lijkt wel of voetgangers /fietsers en bromfietsers vogelvrij zijn verklaard om doodgereden te worden.
  Triest.
  Nabestaanden sterkte met Uw verlies.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES