dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijVIDEO: Bijna niemand bij nieuwe protestactie Siebrano Pique

VIDEO: Bijna niemand bij nieuwe protestactie Siebrano Pique

-

Does Travel - naar Suriname

Ook vandaag wist activist Siebrano Pique niet veel mensen op de been te brengen, bij een door hem georganiseerde protestactie tegen de regering in Suriname. Nog geen 10 mensen kwamen op de oproep af om zich te verzamelen bij het Kerkplein en van daaruit naar het DNA gebouw te gaan.

Volgens de activist werd hij ook nog tegen gehouden door de Surinaamse politie en mocht zijn groepje niet naar het plein lopen, vanwege nieuwe voorschriften. Welke dat zijn is niet bekend.

Hieronder een filmpje gemaakt rond 09.30u:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

28 REACTIES
 1. Ik heb dit al eerder aan de orde gesteld. Dit is de opmaat naar een eventuele massa protest actie van de NDP. Deze had natuurlijk gedacht dat de ontevreden ambtenaren zouden meedoen. En dan kunnen ze volgende week vrijelijk hun gang gaan….dus mooi niet.
  Totaal geen kans van slagen. Het moet voor een ieder duidelijk zijn dat het volk inmiddels weet dat zij met deze regering het beste de toekomst tegemoet gaan.


  Maak melding
 2. Deze PAARSE SMEERLAP HEEFT NOG STEEDS NIET DOOR IN WAT VOOR SHIT SURINAME IS GEBRACHT DOOR DE VERNIETIGER VAN SURINAME.

  VOLGENDE WEEK VRIJDAG KAN DEZE PAARSE IDIOOT OPNIEUW EEN POGING WAGEN. DIE JUNKIES WILLEN ZEKER ROTIE MET DOKSA.

  ROTIE MET DOKSA EN EEN GROTE FERNANDES LIMONADE WILLEN DE JUNKIES HEBBEN


  Maak melding
 3. Siebrano Pique
  wat een hersenloos gedrocht om in deze tijd mensen op de been te willen brengen om te gaan protesteren.
  Oppakken na corona weer vrijlaten, waar komt zoveel achterlijkheid toch vandaan???
  Als hij het zelf bedacht heeft is hij een ongelooflijke lul# Als hij zich laat sturen door anderen die lekker thuis zitten is hij nog stommer dan een hete hondendrol


  Maak melding
 4. Ai boi wat een achterlijke vent, protesteren om wat, als je wil protesteren pigeu pinguin, dan ga naar het kantoor van bouta ndp, waar al dat geld is gebleven van afgelopen 10 jaar? En uiteraard ook bij boefdraad de vette dagoe??


  Maak melding
 5. Tijdens je honeymoon maak je meestal toch ook geen ruzie met je (nieuwe) partner? Dat komt later pas, wanneer duidelijk geworden is dat je (nieuwe) partner een grote vergissing is eweest.


  Maak melding
 6. Deze halve zool moest deze vrijheidsrecht van de democratie nu om te demonstreren hebben uitgehaald in de jaren 80 van de vorige eeuw toen ddb de dictator van Suriname was uithalen dan zou Suriname op dit moment geen last van hem hebben gehad.

  zie:
  – horb tweede man vd dictatuur van Suriname toen aan het koortje van zijn zwembroek opgehangen en vele anderen die de dictator ddb in de jaren 80 van de vorige eeuw steunden, allemaal heeft hij hen het zwijgen voorgoed opgelegd in zijn machtsstaat.

  Hij heeft zichzelf, gezin, adviseurs en gezinnen en een enkele anderen schatrijk gemaakt met de inkomsten van Suriname en het Surinaamse volk straatarm gemaakt, in grote ellende laten leven, angst aangejaagd, vaders vermoord van andersdenkenden, zwangere vrouwen vermoord, Surinamers die wegvluchten en een veilig heen komen zochten om het vege lijf van hun gezinnen en zichzelf, de grondwet en internationale wetten vertrapt, relaties aangaan met dictaturen, cuba, venezuela, equatoriaal guinea, libië, enz.

  Veroordeeld is door de rechtbank in Nederland voor 11 jaar drugshandel en deze straf moet komen uitzitten, in Suriname veroordeeld is tot 20 jaar gevangenisstraf voor de 8 december 1982 moorden, DEA in Miami wil hem ook voor de rechtbank hebben voor poging drugs te willen smokkelen binnen de USA. Vraag maar aan een andere betrokkene in deze case boerenveen hoe het met hem afgelopen in Miami of zoek het op in internet.

  Deze dwaas wil terug naar die tijd.

  Is het Surinaamse Volk nu zo slim of is hij nou zo dom om in te zien waarom het Surinaamse volk niet bij deze demo voor de dictatuur is op komen dagen?

  Voor hem een vraag, voor de rationele, kritische Surinamer een weet.


  Maak melding
 7. Het was meer dan logisch dat deze protest manifestatie gedoemd was te mislukken, omdat het in alle opzichten onredelijk is naar een nieuwe regering die nauwelijks 3 maanden aan het roer is. Ik denk dat als deze meneer zo graag wil staken, hij moet staken om alle duistere en waanzinnige daden van de vorige regering te niet te doen.

  Waarom staakt hij niet om bijv. af te dwingen dat mensen op een normale manier hun geld mogen opnemen bij de commerciele banken en dat banken ons niet chanteren om aan ons eigen geld te komen?

  Waarom staakt hij niet om de hele fiasco van blikschade regeling terug te draaien, want dat ding werkt gewoon niet?

  Waarom staakt hij niet om alle gesjoemel rond overheidsvoertuigen die tegen weggeef prijzen zijn ‘verkocht’ terug te draaien?

  Waarom staakt hij niet tegen de financiele strop die de vorige regering om de nek van het volk heeft geplaatst met de 90+ leningen van Boefie en dat Boefie ter verantwoording wordt geroepen en zich moet aanmelden?

  De lijst is lang…


  Maak melding
 8. meneer siebrano wilt u het vuile werk voor me opknappen dan kan ik in holland blijven.
  ik kan u niet komen stuenen omdat ik belangrijk werk bij de gemeente moet doen en vanuit mijn hogere positie kan ik me onmogelijk vertonen op het plein bij een protestaktie. ik hoop dat u dit kunt begrijpen.
  in gedachte ben ik bij u
  Hoogachtend,
  Rob G drs


  Maak melding
 9. Deze meneer Pique is wat men in Nederland zou noemen: een draaikont. hij probeert overal zijn geluk uit. Vraag : hoeveel heeft Bouterse je beloofd. Oppassen: zijn aangenomen ambtenaren heeft hij ook in geen maanden betaald. Je zal dus genoegen moeten nemen met de beloftes van DDB.En hij heeft al vaker bewezen dat hij zijn beloftes niet nakomt. Dus Pique op naar je zoveelste teleurstelling.


  Maak melding
 10. Hahaha

  ” …
  Maar de mensen zijn bang dat zij hun werk kunnen kwijtraken. 
  … ”

  Hahaha

  Ze zijn bang dat ze hun werk kwijtraken waarvan ze geen salaris krijgen.

  Hahaha

  M.a.w liever een werk zonder salaris en elke week staken en klagen dan op zoek gaan naar een werk dat wel betaald.

  Hahaha


  Maak melding
 11. ” …
  Nog geen 10 mensen kwamen op de oproep af
  … ”

  Volgens een ander medium waren al (-leen) zijn vrienden aanwezig.

  Maar beste mensen kijk uit voor de paarse slangen. Ze zijn aan het broeien en bekokstoven.


  Maak melding
 12. De NDP Komt Nooit Meer Aan De Maacht.

  Mensen En Mensen Kinderen

  Ze Moeten Een Drugs Test Bij Deze Heer Piqué laten Afnemen. Er Moet Ook Serieus Rekening Gehouden Worden Dat Deze Goeie Man Een Onderliggende Stornis Heeft


  Maak melding
 13. Je begint een vroege paarse politieke campagne voor de sweeftekies (autotekies).

  De Suries houden niet van demostreren. Ze komen wel voor eten en drinken. Jouw sponsers hebben nog genoeg geld gejat.


  Maak melding
 14. @Olivia,
  Als de mensen willen protesteren tegen de regering Santokhi kunnen ze rekenen op mijn morele steun. De regering moet de ruimte krijgen om haar vernietigende beleid uit te voeren. Dit zal natuurlijk gunstig uitpakken voor de tegenstanders.bNu zijn het nog maar enkelen die de straat opzoeken. De tijd komt wanneer de mensen massaal gemobiliseerd zullen worden om tegen de regering te protesteren.


  Maak melding
 15. RobG 3 oktober 2020 At 01:33
  De tijd komt wanneer de mensen massaal gemobiliseerd zullen worden om tegen de regering te protesteren.
  ===============

  Dat gaat deze regering niet eens halen. Brunswijk gaat de opmerkingen van Stef Blok niet accepteren. Daarvoor is hij te trots.


  Maak melding
 16. Mobiliseert je bende en ga naar instellingen die de hulp van mensen node missen.
  Ga bejaarden en hulpbehoevenden helpen en niet, niets doen. Je bent al enkele keren geen bal opgeschoten met je nonsens.
  Het zou je strelen om bovenstaande te initiëren.
  Door dit soort acties te organiseren bewijs je het land en jezelf een meer dan goede dienst.
  Die mensen hebben geen dollars en benzine nodig. .
  Ze hebben de elementaire zaken nodig en een waardig bestaan. Jij en je nietszeggende geneuzel kan het verschil maken.
  MuggenMuggenzifter dat je bent.


  Maak melding
 17. Ow ow ow wat zijn we blij
  #rob g deelt zijn morele steun uit. Jongens nu kunnen we er weer tegen aan hoor. rob zeg dat we goed bezig zijn. 😄😄😄 weliswaar vanuit de bijlmer, maar toch
  #rbro zegt laat het verleden rusten noh laat het verleden ajb rusten, ajb ajb me big oenoe, laat het verleden rusten. we kunnen niet slapen en je weet we houden van slapen he he he
  #rob less, de neutrale 🙃🙃 zegt, maar kijk kijk ajb ook nar wat onder Front gebeurde, kijk ook daarnaar noh. Dat was zo crimineel, zo crimineel dat het met geen pen te beschrijven is.
  Tien jaar hield dit neutrale gedrocht zijn smoel, riep hij de sekte ndp niet op om naar de wandaden van Front te kijken, riep hij hun niet op om wetten te maken om dit soort wantoestanden te voorkomen. Neen, neen meneer was aan het stelen met zijn vriendjes, neks geen wetten. Die demente rode fossiel zou ze allemaal achter slot en grendel plaatsen. Meneer stal door Zelf een VOORTVLUCHTIGE ex minister van Financiën wordt door dit gedrocht aangeraden onder te duiken tewrijl die man zo onschuldig is als een baby.😄😄
  Ja nu wil hij wetten. Me mars, joe saka saka dagoe
  Maar je krijgt je zin, we gaan achter de Frontmensen aan hoor, maar eerst pakken we die smerige schurftige teringhonden van de ndp.
  Dus oor ie go voorlopig.


  Maak melding
 18. GrietjeBie 2 oktober 2020 At 16:52
  Bijna niemand?
  De gehele NDP aanhang was aanwezig.
  Dat er nog maar 10 over zijn, dat is een ander verhaal.
  ==============================================

  Hahaha…Je zou zomaar gelijk kunnen hebben, de vorige keer waren dat nog 15.
  Met dit tempo is Suriname met twee weken van ze verlost…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES