VIDEO: Scholen onder strikte COVID-19 maatregelen weer van start

2
Scholen en COVID-19

Onder strikte COVID-19 maatregelen zijn de scholen in Suriname vanmorgen weer van start gegaan. Een van de maatregelen is het opmeten van de lichaamstemperatuur van schoolkinderen. In het filmpje hieronder is te zien hoe dat vanmorgen gebeurde op OS Mijnzorg te Wanica.

Naast het opmeten van de temperatuur bestaan de protocollen voor het onderwijs uit het dragen van een mond-neusbedekking, het wassen en ontsmetten van de handen alvorens de klas te betreden en het bewaren van de fysieke afstand van 1,5 meter. Bekijk het filmpje hier:

https://www.instagram.com/p/CFzHiwqhXYd/?igshid=8xcpfdhehexm


2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.