VIDEO: Scholen onder strikte COVID-19 maatregelen weer van start

2
VIDEO: Scholen onder strikte COVID-19 maatregelen weer van start
Start van de scholen op 1 oktober 2020

Onder strikte COVID-19 maatregelen zijn de scholen in Suriname vanmorgen weer van start gegaan. Een van de maatregelen is het opmeten van de lichaamstemperatuur van schoolkinderen. In het filmpje hieronder is te zien hoe dat vanmorgen gebeurde op OS Mijnzorg te Wanica.

Naast het opmeten van de temperatuur bestaan de protocollen voor het onderwijs uit het dragen van een mond-neusbedekking, het wassen en ontsmetten van de handen alvorens de klas te betreden en het bewaren van de fysieke afstand van 1,5 meter. Bekijk het filmpje hier:

- Advertentie -

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.