zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit SurinameEarnie Eenig wordt nieuwe directeur Radio SRS

Earnie Eenig wordt nieuwe directeur Radio SRS

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende journalist Earnie Eenig wordt de nieuwe directeur bij de Stichting Radio Omroep Suriname (SRS). Eenig zal morgen tijdens een persconferentie bij de staatsradio gepresenteerd worden. Verder zal ook worden aangegeven wat het beleid van de SRS zal zijn en welke plannen de nieuwe leiding heeft. De directeur wordt voorgedragen door de VHP. 

Personeelsleden hebben de afgelopen periode meerdere malen hun misnoegen geuit over directeur Guno Ravenberg. Zij zijn de houding van hem zat en hebben een spoedige vervanging geëist. Naar hun zeggen heeft Ravenberg de afgelopen jaren wanbeleid gevoerd.

Toppers bij de SRS zeggen aan Waterkant dat de keuze voor Eenig als nieuwe directeur teleurstellend is. Volgens hen heeft de journalist geen leidinggevende kwaliteiten. Gezien de huidige situatie bij de staatsradio, zien zij Eenig de SRS niet naar verdere hoogte tillen.

De nieuwe raad van toezicht bij de SRS is afgelopen maandag geïnstalleerd. De nieuwe president-commissaris bij het staatsmedium is Stanley Dijksteel. Hij is hoofdbestuurslid van de VHP en ook adviseur van de president. 

De overige leden van de raad zijn Idris Naipal van de VHP-Mediacommissie, Oscar Flakkalobi, Naäma Leidsman en Olushola Abena van de ABOP. De raad is benoemd per 1 september.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. @Die DOMME GRIET,

  A SMA DIESIE VERSTANG KRAAI BIESBIES KKA UIT BAJA EN A RACISTISCH TOT EN MET.
  SOSO GORHMAR E KMOTTO UIT PAARSE BEK.

  JE BENT TE ACHTERLIJK OM BIJ EEN WERKGEVER IN DIENST TE ZIJN. BRONTO O GO JAGGIE YU MARS OF YU E WROKO NA MINISTERIE FU BINNENLANDSE ZAKEN.


  Maak melding
 2. Off topic.

  Bromtol Somo is letterlijk en figuurlijk in een knap lastige spagaat terechtgekomen. Zie je ‘t al voor je? Geen gezicht.
  Ook is papa Paolo dagelijks bij hem op kantoor en manifesteert zich als een bejaarde bonobo die achter alle vrouwtjes (jong en oud) aanzit.


  Maak melding
 3. Wie is hier jaloers, zie de reacties en vertel!!!!!!!
  Jullie zitten allemaal met vooroordelen, het racisme sluimert in jullie, foei 😂😂😂😂 kijk maar naar de woorden die jullie kiezen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES