Twee nieuwe coronadoden genoteerd in Suriname; aantal nu op 104

4
Aantal coronadoden in Suriname met 1 gestegen naar 97

In Suriname zijn dinsdag twee nieuwe coronadoden genoteerd. Hiermee is het aantal personen dat tot nu toe aan het coronavirus is overleden gestegen naar 104.

In de afgelopen 24 uur zijn 27 personen positief getest op het gevreesde virus en 8 patiënten genezen verklaard. Er zijn momenteel 83 actieve cases.


4 REACTIES

 1. Aan surinaamse gemeenschap in Nederland een verzoek ga verlopig niet naar Suriname als het niet nodig is tenzij je tekend voor een zelf beperking van 10 dagen, bovendien, je zou 10 keer moeten nadenken, dus verlopig stel het uit, regels zijn regels,


  Maak melding

 2. Meisje je bent niet goed in je kop…waar komt covid vandaan a no china!!!!!
  Als je je brood gaat kopen ga je zeker zonder masker bij die chinezen he…

  Je lijkt trump wel met je fake news ipv dat je zorgt voor je eigen veiligheid klets je liever over een ander met je opmerkingen.

  Ai boi …de roddelpers draait op volle toeren!!!!

  Kom met iets positiefs …negativiteit is al wereldwijd, ook tijdens covid gaat het leven door.


  Maak melding

 3. Oh jee, kritische reacties over dat covid niet ernstig is, en dat ik daarbij de kritische vragen stel, mag ik niet plaatsen???

  Zielig hoor, waterkant.net is zeker ook in handen van de regering!


  Maak melding

 4. Kijk, dit is nu typisch de mentaliteit van Surinamers die altijd over alles en nog wat weten te overdrijven. Volgens een van de posters komt Covid – 19 uit Nederland en daarom moeten bezoekers uit Nederland maar wegblijven. Ja, die zijn niet welkom in Suriname maar de duizenden pakketten uit Holland zijn meer dan welkom, want hoe anders moeten wij hier overleven? Dictator Bouterse met zijn paarse VOC bende heeft dit land leeggezogen en geen koperen-cent aan het volk besteed. Hij is de oorzaak van alle ellende ook door zijn houding om de Covid 19 regels aan zijn laars te lappen gaf hij een verkeerde signaal af aan het volk. Mensen als jullie niet weten waarover te praten hou aub dan wijselijk de mond. Dat is maar goed ook want de weinige lucht die in Suriname nog is, kan beter besteed worden aan iets anders.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.