woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist verleent geen voorrang; voertuig eindigt in trens

Automobilist verleent geen voorrang; voertuig eindigt in trens

-

Does Travel - naar Suriname

Deze auto eindigde dinsdagmorgen in een trens na een aanrijding in Suriname. Het ging om een aanrijding tussen twee voertuigen rond 11.00u op de hoek van de David Simon- en de Wilhelminastraat in Paramaribo.

De veroorzaker reed over de David Simonstraat richting Wilhelminastraat en verleende geen voorrang aan het verkeer op de Wilhelminastraat. Hij veroorzaakte daarbij een botsing, met als gevolg dat de benadeelde met zijn voertuig in de trens belandde.

Één persoon werd per ambulance naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis gebracht. De Surinaamse politie was snel ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Alle rijbewijzen wat in het laatste 10 jaren zijn uitgegeven moeten worden over gedaan. Pijnlijk maar wij moeten dat gaan doen ik heb begrepen dat je onder het ndp regime rijbewijzen kon kopen.
  Vandaag was ik onderweg naar zanderij om passagiers af te halen.
  Niet alleen ik maar meerdere voertuigen zijn op dusdanig gevaarlijke wijze ingehaald, omdat mensen de tijd vergeten en op het allerlaatste moment uit huis gaan en dan moet ik dood gaan .sodemieter toch op en ik zeg je ik discrimineer niet maar in beide voertuigen kon ik niet naar binnen kijken dus welk bevolkingsgroep zich in beide voertuigen bevonden mensen ik hoop dat jullie het niet gehaald zullen hebben en dat de passagiers hier zijn blijven steken en klm kent gelukkig geen genade.
  5 kwartier van tevoren moet je daar aanwezig zijn en anders is het bye bye tot de volgende vlucht.
  Ik wil NIET een verkeersslachtoffer worden ik ken de verkeersregels en ik ken mijn verantwoordelijkheden.


  Maak melding
 2. Ramon op zich geen slecht idee, als men geen geduld heb in het verkeer, dan hebben deze bestuurders geen ervaring, ze zijn een gevaar voor zichzelf als voor een 3e??


  Maak melding
 3. @Ramon, als de ndp zich schuldig heeft gemaakt aan dergelijke praktijken dan moet dat eerst uitgezocht worden. En ja intrekken van rijbewijzen ligt voor de hand. Mensen mogen dan opnieuw afrijden. Aantal ongelukken in Suriname is schrikbarend hoog.


  Maak melding
 4. Begin jaren 70 kon je echt lekker hengelen op pataka’s en krobia’s in de boomskreek. Nu is het een grote riolering geworden. Zo een mooie auto in zo een vieze goot.


  Maak melding
 5. Alweer een sopielal waarschijnlijk. Ik heb het a;l enkele keren aangegeven. DE MEESTE AUTOIMPORTEURS IMPORTEREN EEN HELEBOEL SHITWAGONS!! Het wordt tijd dat daar paal en perk aan wordt gesteld!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES