zondag, juni 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameConcacaf: Suriname in groep C met Jamaica en Costa Rica

Concacaf: Suriname in groep C met Jamaica en Costa Rica

-

Does Travel - naar Suriname

Suriname is gisteravond geloot in Groep C voor de kwalificatie van de Concacaf Goldcup 2021. In die groep zitten ook nog Jamaica, Costa Rica en een vierde land dat zich nog moet plaatsen tijdens het kwalificatietoernooi volgend jaar. Dat werd allemaal duidelijk tijdens de loting maandagavond in Miami Florida.

De Concacaf Gold Cup 2021 is de zestiende editie van de Concacaf Gold Cup, het voetbalkampioenschap van Noord- en Centraal-Amerika en de Caraïben. Het aantal landen dat meedoet is zestien. Suriname plaatste zich in november vorig jaar voor het eerst in de historie voor deze cup, door een zege van 2-1 in en tegen Nicaragua

De voorrondes worden gespeeld van 2 juli tot 6 juli, de groepsfase begint op 10 juli en de Concacaf Gold Cup Finale 2021 wordt gespeeld op 1 augustus volgend jaar.

De loting werd live uitgezonden en is hieronder terug te zien:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Surinamers hebben veel talent. Dat is de afgelopen 20 jaar ook in Nederland gebleken. Voorbeelden genoeg! Jammer dat sporttalent in su niet wordt gestimuleerd en gesubsidieerd. Hopelijk brengt deze regering daar verandering in.
  Immers, er is niets mooier dan door sportieve prestaties trots te mogen zijn op je geboorteland.


  Maak melding
 2. @@Boesskowtoe, dit alles dankzij een Surinamer die zijn kennis en ervaring vanuit Ned heeft meegenomen naar Su.

  Hooghart heeft steeds geroepen dat de Surinamers het zelfs kunnen doen om hun land op hogere hoogte te brengen, maar gezien zijn gedrag zal Su nooit voorruitkomen op deze manier.
  Er zijn genoeg mensen in Su die dit ook kunnen doen, maar helaas, men maakt elkaar gewoon kapot en gunnen ze de ander niet de posities die ze toekomen.
  Ik ben trots op die meneer en hij verdient een lint.


  Maak melding
 3. Koos
  Als je allemaal spelers uit Nederland haalt geef je een verkeerd signaal af aan de spelers uit eigen land.
  Bovendien zijn spelers die voetballen in Suriname vol trots dat ze voor hun land mogen ballen. Ik denk dat veel spelers die hier voetballen er anders in staan.
  Daarnaast vraag ik mij af of het publiek meer waard hecht aan een overwinning met voetballers uit Nederland dan een gelijk spelletje of zelf verlies met spelers van eigen bodem.
  Spelers uit Nederland zijn vast en zeker een aanwinst, maar je moet dit dan wel beperken tot een man of drie.
  BTW Curaçao
  Daar maken ze het schandalig bont. De Antilliaan die gepresteerd heeft wat nog nooit gelukt is, die al zijn wedstrijden tot nu te won, wordt er uit gegooid voor Hiddink.
  Deze man is terecht boos, ook op Hiddink, omdat hij deze wel eens spreekt en hij nooit gezegd heeft dat hij bezig was zijn baan over te nemen.

  volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hiddink-bondscoach-curacao-huidige-trainer-woedend~b448bc28/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

  Dean Gorre en Suriname heel veel succes


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES