Automobilist die bromfietser aanreed en doorreed aangehouden

1
Ongeluk met bromfiets in Suriname
Archieffoto: niet van het ongeluk genoemd in dit artikel.

De politie van het ressort Nickerie heeft op zondag 27 september de 46-jarige Imroozkhan A. in verzekering gesteld. Deze autobestuurder reed de bromfietser Ivanildo G. op zaterdagavond  26 september aan op de kruising van de Gouverneur-  en de Wilhelminastraat.

Na de aanrijding reed Imroozkhan door meldt het Korps Politie Suriname. De verwondingen van de bromfietser waren gelukkig niet van levengevaarlijke aard. De volgende dag meldde de automobilist zich aan bij de politie.

Hij werd aangehouden en an overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld aldus de politie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.