Vrouw slaat collega met pot na ruzie

11
pot

Een ruzie tussen twee vrouwelijke collega’s in Paramaribo is geëindigd in een mishandeling. Een van de vrouwen sloeg de andere met een aluminium pot.

De vrouwen kregen over een nog onbekende kwestie ruzie. Op een bepaald moment pakte één toen een aluminium pot en begon haar collega te slaan. Het slachtoffer raakte gewond aan haar hoofd en moest medisch behandeld worden.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Het slachtoffer werd met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp in Suriname. De verdachte werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het bureau.

11 REACTIES

 1. We weten nu in ieder geval hoe een aluminium pot eruitziet. In alle haast is een foto tevoorschijn getoverd om de lezer een visueel beeld te verstrekken. Of , was het een archieffoto? De aluminium pot moet wel beter schoongemaakt worden. Schoongemaakt of niet ,het resultaat liegt er niet om. I reken ei grap fu incasseer so wan pan tap’ yu ede. Hey , onderling den umasma no lobi den srefi yere. Efu den mus’ feti tegen man-nengre ,den kan bondru kon na makandra. Maar onderling ,na hell and debber. Ik hoop dat de pot het naar omstandigheden goed maakt. Een pot met een deuk moet wel vervangen worden.


  Maak melding

 2. Waarom willen mensen altijd geweld gebruiken in plaats van uitpraten .
  De opvoeding is hier vaak debet aan. men begrijpt elkaar vaak niet.
  Wat doet iemand die vroeger ook alleen klappen kreeg bij het minste.
  Later weet je ook niet hoe te handelen.
  Odo cultuur teveel emoties verkeerde opvoeding is klappen delen.


  Maak melding

 3. De pot op de afbeelding is zeker geen aluminium pot.
  Het is een stalen pot.
  Aluminium potten zijn altijd heel licht en hebben nooit zo een dikke bodem als de pot op de afbeelding.
  Conclusie, als het echt een aluminium pot was dan valt de schade wel mee, als het de pot van de afbeelding was dan valt het niet mee. Dit is een zware pot waarmee je iemand de hersens kan inslaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.