vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVoortvluchtige ex-minister Hoefdraad binnenkort op Interpol-lijst

Voortvluchtige ex-minister Hoefdraad binnenkort op Interpol-lijst

-

Does Travel - naar Suriname

Gillmore Hoefdraad, ex-minister van Financiën in Suriname, zal binnenkort op de Interpol-lijst worden geplaatst. De procureur-generaal is bezig met de organisatie van de International Criminal Police Organization om dit voor elkaar te krijgen. Deze mededeling deed president Chandrikapersad Santokhi zojuist in De Nationale Assemblee (DNA).

Hoefdraad wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan Overtreding Anti Corruptiewet; Overtreding van de Bankwet; Overtreding wet Moneylaundring; Ambtsverduistering en Oplichting zoals omschreven in het Surinaams Wetboek van strafrecht.

De ex-minister heeft inmiddels een kort geding aangespannen tegen de Staat, DNA en het Openbaar Ministerie in Suriname. Zijn juristen stellen dat het besluit van DNA om hem alsnog in staat van beschuldiging te stellen onwettig is.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

32 REACTIES
  1. Nu pas????dit moest allang gebeurd zyn.2buitendlanders hebbn miljoenen srd hier in su gepind en ze zyn binnen no time gearresteerd.deze klootzak kan nog niet gevonden worden!!??duurd wel lang hoor.


    Maak melding
  2. Misschien is BOEFFIE met een enkele reis richting het HIERNAMAALS GESTUURD

    Ik moet denken aan de 2 mannen die sedert 2019 letterlijk van de aardbodem zijn verdwenen.
    De Rotterdamse politie verdenkt Meriba van enige betrokkenheid bij deze verdwijning.


    Maak melding
  3. Hij was volgens bouta oplichter, de juiste man om de surinaamse economie en financiële gebeuren de hoogte in te brengen, de misleider bouta verzuimde om te de waarheid te vertellen, dat ik de juiste man plaats om te stelen en de bevolking armer te maken, koullo kes kesi bouta boefdraad, je gaat de prijs betalen, als die vette agoe boefdraad gepakt wordt, dan gaat een boekje open en het ziet slecht uit voor misleider bouta! Time will tell, bovendien zoals aangegeven waarom nu pas Interpol het had allang moeten gebeuren, run baby run music of amanda lier Duitsland


    Maak melding
  4. Zodra Boefdraad handboeien om heeft valt er voor de NDP veel in duigen.
    Hoe een zo zichtbaar iemand met wat maatjes zo van de aardbodem kan verdwijnen is heel appaart.
    Of hij heeft heel goed voor zich zelf gezorgd en heeft heel diepe koffers cash en toegankelijk geld of we moeten vrezen dat hij onder de zoden licht of in een vat met zoutzuur gegaan is.


    Maak melding
  5. Veel mensen vragen het zich af en dit zorgt ook voor meer ongeduld en onrust:
    Waarom nu pas ? Waarom duurt het zo lang ? Hoefdraad is niet de enige. Dus hoe zit het met de andere verdachten en voortvluchtigen zoals Putter en de andere politieke criminelen ?
    Hoe zit het met de lonen, bezoldigingen en andere privileges die onterecht zijn en worden uitgedeeld ? Wanneer wordt dat teruggevorderd en wanneer worden er beslagen gelegd ?

    Het volk wilt gerechtigheid !
    Arrestaties en veroordeling van de corrupte criminelen die Suriname falliet hebben gemaakt zal een eerste geruststelling zijn !
    De daders moeten met spoed achter slot en grendel.
    Opgeruimd staat netjes.

    Z. E. Santokhi, gerechtigheid is een spoed-prioriteit en zal het volk kalmeren.

    Justitia Pietas Fides. Krakti !


    Maak melding
  6. Het geval Boefdraad die op opsporingslijst vd Interpol komt

    Laat dit een schoolvoorbeeld zijn voor alle Surinamers/ambtenaren in die crimineel daden plegen in Suriname, maar ook elders in de wereld.

    Interpol, opsporingslijst van Interpol daar gaat uw foto, familienaam, daad op geregistreerd worden.

    Ook ddb ontkomt daar niet aan en nog vele anderen van zijn bewind als president van Suriname of vd afgelopen periode van zijn dictatuur.

    Binnenkort kunt u de foto en familienaam, voornamen, enz van hoefdraad op de opsporingslijst van Interpol zien.

    U bent gewaarschuwd om niet de weg vd criminaliteit op te gaan.


    Maak melding
  7. Advies aan boefdraad

    boevie je kan je het beste aanmelden op de dicht bij zijnde politiebureau waar jij je momenteel op dit moment schuil houdt.

    Voor degenen die hem bescherming bieden zou ik adviseren boevie aan te melden bij de dicht bij zijnde politiebureau waar hij zich nu schuil houdt.

    Een ieder die weet waar boevie is vraag ik dit door te geven aan de politie. Onderneemt u zelf geen actie om hem op te pakken, omdat u daarvoor niet bevoegd bent.


    Maak melding
  8. De worong rob less zal komen wijzen op het heden en de toekomst. het verleden daar rept hij niet over
    De mongool rbro zal komen wijzen op het heden en de toekomst, het verleden moet je laten rusten
    De r is in de maand dus nummer drie robg zal ook wel een van deze dagen zijn smoelwerk komen tonen. het wachten is alleen totdat zijn internetrekening is betaald, maar als hij onder robg reageert is hij tenminste wel eerlijk. hij geeft gewoon toe dat hij een ndper is, in tegenstelling tot


    Maak melding
  9. Er wordt vaak gezegd dat de kleine vissen het snelst of makkelijkst worden gevangen. Maar als je denkt aan een orka, potvis of walvis. Die kunnen niet onopgemerkt zwemmen boven water, ze kunnen wel heel diep duiken tussen de 1500 en 3000 meters. Een onderzeeboot gaat tot 900 meters.
    Je hebt dus wel zwaarder materiaal nodig om ze te kunnen vangen…

    Dus de vraag wat voor een grote vis is Boefdraad en hoe diep is die (onder)gedoken…


    Maak melding
  10. WAT EEN GROOT LACHERTJE. DIE KAOLO HAD VANAF DAY 1. OP DE INTERPOL LIJST MOETEN STAAN. PEH A MONIE DE ????? KONFISKEER HET GESTOLEN GELD. WIJ MOETEN ER NIET VOOR OPDRAAIEN


    Maak melding
  11. Beste mensen geduld is het schone zaak, je kan niet binnen 2 maanden alle corrupte, fraudeurs en criminelen NPD,ers berechten. PG moet eerst een goed dossier/ opbouwen om al deze kanker gezwel voor langere periode te genezen( opsluiten). Zonder goede voorbereiding kunnen ze vroeg vrij komen. DUS NOGMAALS SURINAMERS HET KOMT GOED, eerlijkheid duurt het langst


    Maak melding
  12. Gewoon een prijs van €1 miljoenen op zijn grote dikke vette varkenskop zetten en de jongens van Black water opdracht geven hem te vangen. Binnen 1 week zit dit gedrocht vast !


    Maak melding
  13. @ Raoul
    “Gewoon een prijs van €1 miljoenen op zijn grote dikke vette varkenskop zetten en de jongens van Black water opdracht geven hem te vangen. Binnen 1 week zit dit gedrocht vast ”

    Als hij nog leeft!!!!!!!!


    Maak melding
  14. Alle grappen op een kant. De man werd door Desiré Delano Bouterse als wonderboy binnen gehaald met een voor Surinaamse begrippen een ongekend hoog Salaris. Vervolgens heeft hij Suriname in 10 jaar tijd met meer dan 100 leningen naar een bankroet gebracht en een giga schuld achtergelaten.


    Maak melding
  15. Bouterse zal meer weten over de verdwijning van (B)(H)oefdraad, Dus gewoon deze man gijzelen, tot dat hij zegt waar zijn maat zich bevindt. Het is in landsbelang dat deze boef boven waterkomt.


    Maak melding
  16. Hij leeft wel hoor. Hij is wel bezig met plastische chirurgie. Zijn nieuwe gezicht gaat eruit zien als die van Santokhi. Dus hij gaat ook nog aan de haal met Melissa. Samen gaan ze de echte Santokhi opruimen en niet alleen de lakens delen maar alles. Bouterse krijgt als dank zijn amnestie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES