zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBraziliaan met coronavirus dood aangetroffen in hotelkamer

Braziliaan met coronavirus dood aangetroffen in hotelkamer

-

Does Travel - naar Suriname

In een hotel te Paramaribo-Noord is een Braziliaanse man afgelopen woensdag dood aangetroffen in een kamer. Volgens de politie in Suriname is de man niet door een misdrijf om het leven gekomen. Hij bleek wel besmet te zijn met het coronavirus.

Uit onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de man dinsdag uit het Surinaamse binnenland naar de stad kwam en incheckte in het hotel aan de Prinsessenstraat. Hij zou daarbij hebben aangegeven dat hij zich niet goed voelde en moeite had met ademen.

De man zou volgens de politie in de nacht van dinsdag op woensdag zijn overleden. Woensdag werd zijn lichaam ontdekt, waarbij er een COVID-19 test is afgenomen, die positief was. Zijn lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname afgestaan aan de familie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

4 REACTIES
  1. Hotel BM?? Daar is onlangs ook een oude dame uit het oostelijk buurland overleden. Ik wil nadrukkelijk benadrukken dat ik 1 en 1 doe vanwege een overlijdensbericht waarbij vermeld werd dat haar laatste woonadres in Su Hotel BM was aan genoemde straat.


    Maak melding
  2. Deze hotel eigenaar, kon er geen lampje bij hem gaan branden?? Kennen de mensen de symptomen niet??? Hoe zit het met het verstrekken van voorlichting in Jip en Janneke taal.
    De hotel eigenaar dacht enkel aan geld verdienen. Hij mag zich ook laten testen en in quarantaine gaan. Kamer goed laten desinfecteren voordat het een doden kamer wordt.


    Maak melding
  3. Elk leven telt niemand gaat dood voor zijn plezier, jammer dat het een kwaadaardige virus is om het moeilijk te bestrijden is, maar toch gado e straf Libie soema, mensen zijn net duivels, agressief andere kwaad doen, mensen zijn materialistische
    Mensen kennen geen vrede soso yorka tapa grontapoe geen respect onder elkaar
    Niet eerlijk zijn, the hell is brocken UP, question is whats the next


    Maak melding
  4. Bij het inchecken gaf de man aan dat hij moeite heeft met ademen, dan moet men meteen vanuit gaan hij Corona heeft noh??!! Als ik een dag lang hoest heb ik meteen Corona noh. Als ik een bult heb op mijn arm heb ik meteen kanker noh. Alleen een test geeft uitsluitsel, wel/geen Corona.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES