Tante van vermoorde jongedame te Munder in vrijheid gesteld

6
Twee mannen aangehouden in moordzaak 22-jarige vrouw
Het lichaam van de jonge vrouw (foto) wordt afgevoerd.

De 51-jarige Marijke F., die aangehouden was voor de moord op haar 22-jarige nichtje Chenel van der Bok te Munder, is donderdag in vrijheid gesteld.

Volgens advocaat Maureen Nibte is er geen bewijs dat haar cliënt betrokken is bij de moordzaak. De tante was als verdachte aangemerkt omdat de politie bij haar een gasbuks in beslag had genomen. Uit het onderzoek is gebleken dat het wapen geen projectiel kan afvuren. Van der Bok zou met een vuurwapen zijn beschoten.

Verder is er volgens de raadsvrouw geen reden voor Marijke F. om haar nichtje te vermoorden. De 34-jarige Orpheo F., de 28-jarige politierekruut Dwight P., en Graciella H., die ook in deze zaak waren aangehouden, zijn eerder reeds vrijgelaten.

Van der Bok werd in de middaguren van maandag 20 juli dood in haar woning aangetroffen door haar tante, Marijke F. Het slachtoffer woonde alleen. Uit onderzoek van de patholoog blijkt dat het slachtoffer op zondag 19 juli vóór het middaguur om het leven zou zijn gebracht.

6 REACTIES

 1. Dus alle verdachten zijn vrij, dit onschuldig meisje is vermoord. ..conclusie, ze is uit zichzelf dood neergevallen.

  Please politie en justitie, step it up. Dit kan niet waar zijn.

  R.I.P. little angel, you will not be forgotten.


  Maak melding

 2. Wacht even dus als ik het goed begrijp is de tante langer dan 2 maanden vast gehouden op verdenking van moord ,omdat de politie net zolang lang nodig had om vast te stellen dat er met de buks niet geschoten kon worden. De andere verdachten waren allang vrijgelaten .Wat een prestatie van de Surinaamse politie


  Maak melding

 3. Blakaboy@@ nee niet dood neer gevallen maar neer geschoten of ben je het nu al vergeten
  volgens de politie zijn geen van de drie verdachten de dader
  Hoe kom jij aan je rare conclusie


  Maak melding

 4. Whodunit?
  Who stole my baby?
  Whodunit?
  Everyone in the room looks shady.
  Whodunit?
  Who stole my girl from me? Whodunit?
  Who took my honey?
  Whodunit?
  I know the motive was not funny.
  Whodunit?
  It’s a bedside mystery.
  The place is surrounded.
  Nobody leaves till I found her,
  until this case is solved.
  It’s up against the wall, you all.


  Maak melding

 5. Justitie en politie in Suriname doen aan klasse justitie. De arme tante, met een kapotte gasbuks in huis, wordt twee maanden lang opgesloten voordat men er achterkomt dat haar nichtje niet met dat onklare schiettuig vermoord is geworden. Als tante gezegd had dat haar nichtje op de vlucht was doodgeschoten, had ze minstens 38 jaar lang vrij kunnen rondlopen in de samenleving.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.