Regering streeft naar betere communicatie met samenleving

7
VIDEO: Persconferentie regering over crisisbeheersing in Suriname

De regering van Suriname streeft naar een betere communicatie met de samenleving. President Chandrikapersad Santokhi zegt dat de regering oor heeft voor de reacties en kritieken vanuit de samenleving en dat zij naar de beste methoden en modaliteiten zoekt. Zij zal kiezen voor de modaliteit die het meest effectief is en zal regelmatig persconferenties inbouwen. Verder wordt er gewerkt aan de institutionele versterking van de communicatiedienst.

“Niet alles loop altijd perfect, we streven naar verbetering, we hebben nog niet het niveau van perfectie bereikt,” aldus het Surinaamse staatshoofd dat zegt dat de regering gaat naar een betere communicatie met de samenleving. Hij erkent dat de getroffen maatregelen beter gecommuniceerd en uitgelegd moesten worden.

De regering heeft een Financieel Crisisteam voor het beheersen en aansturen van het crisisbeheersingsplan. Het team moet tevens ervoor zorgdragen dat de maatregelen goed op elkaar afgestemd zijn en ook in samenhang uitgevoerd worden. Het team dat bestaat er enkele ministers is dag en nacht bezig om het proces te begeleiden en te monitoren onder leiding van de president en vicepresident.

7 REACTIES

 1. Beste president Santokhi, doe rustig aan. Dit is een enorme klus met veel nieuwe mensen die in de leer zijn. Fouten maken mag! Niemand heeft er iets aan als u instort.
  Het gaat de goede kant op, gewoon doorgaan 👍.


  Maak melding

 2. Een betere communicatie met de samenleving ?

  Het probleem is dat een groot deel van de samenleving onderontwikkeld, onverantwoord en kortzichtig is !

  Een groot deel van de samenleving wilt niet begrijpen dat alles echt alles geherwaardeerd moet worden. De fictieve koers die bij de Aboel-wet was vastgesteld was een misleidende koers. Nu een meer reeele koers is vastgesteld is het logisch dat alles zich daaraan aanpast.

  Beste mensen,
  De fantasie is voorbij ! Wordt wakker in de realiteit ! Ja, het doet pijn. Maar dat krijg je wanneer je CHARISMATISCHE criminelen de leiding geeft over jouw land en jouw toekomst.

  Ga aan de slag en wordt wijzer !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 3. Deze week heeft chantokhi aangegeven dat de schuld niet 2.5 maar 4 miljard dollar is.

  En de paarse fanclub leden hier blijven maar juichen voor bouta. 😈😈😈💣

  Hoe dom kan je zijn.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 4. President Santhoki zal samen met de VES en andere deskundigen het volk breedvoerig moeten inlichten waarom get zo noodzakelijk is om harde economische maatregelen te treffen om de economie weer op spoor te krijgen.

  Een deel van het volk heeft niet door hoe desastreus het vorige beleid is geweest. Dit deel van de bevolking denkt dat Chan Santhoki met een handomdraai alles weer recht gaat breien.


  Maak melding

 5. De regering legt duidelijk uit waarom er een verhoging nodig is, hoe lang dit duurt en waarom deze handeling.
  Ook legt de regering uit dat er gesprekken worden gevoerd met het IMF om de leningen te kunnen aflossen.

  Maar…de reguliere media vermeld dit niet. Net enkele media besteedt hier aandacht aan. De rest produceert alleen sensatie nieuws. Ik kan me niet voorstellen dat je het niet begrijpt als je de uitleg vd stappen leest.

  Er is niets mis met de communicatie, de regering is transparant genoeg.
  Kort: er wordt niet geleend om salarissen te betalen, uitstekend. De zwakkeren worden wel degelijk ondersteund.
  De rest mag een beetje solidariteit tonen vind ik tenminste. Drama om niets!


  Maak melding

 6. Hoezo betere communicatie met het volk, sinds wanneer is het volk dat gewend. Niet onder de vorige regering in ieder geval. Daarnaast LUISTEREN ze niet ze willen dat het land in twee dagen tijd weer op z’n poten staat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.