Agent betrokken bij mishandeling bestuursambtenaar buiten functie gesteld

20
VIDEO: Bestuursambtenaar dient klacht in tegen agent na mishandeling
Het slachtoffer raakte gewond aan zijn lip door een vuistslag.

De politieagent die betrokken zou zijn geweest bij een incident tussen de politie en een bestuursambtenaar, is hangende het onderzoek, buiten functie gesteld. Dat gebeurde in opdracht van de korpsleiding, meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Het incident, dat in de vroege ochtend van zaterdag 19 september plaats vond in de van Idsingastraat, is in onderzoek op de afdeling Onderzoek Politiezaken (OPZ).

Het slachtoffer Fellayno Elliott (foto) reed na het werk in uniform gekleed op de bromfiets naar huis. Hij werd door de politie staande gehouden in verband met mogelijke overtreding van de lockdown. Ondanks dat hij een dispensatiebrief bij zich had en gekleed was in uniform, bleef de agent moeilijk doen over Elliott’s aanwezigheid op straat.

De zaak escaleerde en Elliot kreeg een vuistslag van de agent in zijn gezicht. Daarna werd er een vuurwapen op hem gericht en werd hij geboeid in de politieauto geplaatst. Daar kreeg hij nog een klap in zijn gezicht van de agent. Zijn lip was daardoor opengescheurd en zijn gezicht opgezwollen (foto).

Meer hier:

20 REACTIES

 1. Tsja, als je elke avond circa 200 man moet oppakken tijdens de lockdown, kan ik me voorstellen dat je in de ochtend moe en hongerig uit je slof schiet.
  Handgemeen mag niet, maar je gelijk halen via een filmpje is vd zotte.
  De dispensatie-brieven moeten opnieuw bekeken worden. Wat voor essentiële taak had deze ambtenaar in de ochtend voor de staat suri te doen.


  Maak melding

 2. Esmerald.@@ Jij bent niet goed tussen de oren. Wij willen geen apartheid in Suriname. Omdat een Hindoestaanse politieman zijn macht positie misbruikt kom je voor hem op. Mensen als jij moeten Suriname voor oppassen. Hij heeft gelijk om een film van te maken. Je laat je zomaar slaan door hersenloos racist. Mensen als jij heeft het hoogste woord als gaat om de NDP, maar in werkelijkheid ben je wolf in schaapskleren.


  Maak melding

 3. Je weet niet wat voor essentiële taak die ambtenaar in de vroege ochtend voor de Surinaamse staat moest doen
  Maar je geeft wel je reactie
  Te ziek om los te lopen


  Maak melding

 4. @ glenn
  Hallo lulmeijer, jij bent de racist. Ik wist niet eens dat de agent een hindustaan is, waar staat dat!!!
  Ophitsen ben je goed in, mensen als jou moeten in een hobbelstoel gaan zitten en braaf hun bordje pap eten, hersenloze racist. Laat je teennagels knippen door de huisverpleging, tenminste als ze die in Zwitserland hebben opa.


  Maak melding

 5. @bongo, hoef ik niet te weten. Maar als wendy hier schrijft dat haar vriendjes een dispensatie hebben zonder essentie, dan weet ik genoeg. Er zijn teveel dispensatie brieven verstrekt.


  Maak melding

 6. Esmerald

  Deze jongeman heeft tot 02:00 in de ochtend gewerkt met het distribueren van pakketten. Hij heeft zelfs een leidinggevende gebeld en terwijl de bestuursambtenaar zijn leidinggevende aan de lijn had trok de agent zijn wapen. Dit wapen kreeg de jongeman tegen zijn hoofd.

  Kijk naar IN DE BRANDING of Tbn Prime Alert


  Maak melding

 7. Zo hoort het ook in een rechtstaat. Als je de wet overtreedt, dan volgt er sancties. Ik hoop niet dat deze agent ook tegen zijn vrouw en kinderen zo opvliegend is en klappen uitdeelt.

  Deze agent moet zo gauw als mogelijk een bezoek brengen bij een psychiater!

  Lummel!!!


  Maak melding

 8. @ chandini, Ik kijk niet naar in de branding, maar als het klopt oké. Bedankt voor de info.
  Maak de agent maar af toch, zoals in de revotijd. Is toch maar een agressieve hindustaan. Tevreden.


  Maak melding

 9. @ Esmerald

  Ik heb niet gezegd dat de agent moet worden afgemaakt zoals in de tijd van de MEERVOUDIGE MOORDENAAR.

  De agent moet wel de consequenties van zijn walgelijk gedrag aanvaarden.


  Maak melding

 10. Ik vraag mij af of de agent(in uniform) wel dienst had en als hij zich niet zoals hij tegen het slachtoffer zei dat uniform ten onrechte droeg en op boevenpad was. Hij bracht de aangehoudene ook niet naar het politie opleidings centrum maar naar zijn makker op nieuwe haven.
  Hij stelde een vals pv op en ook valse verklaringen waardoor zijn meerdere en collegas dachten Elliot zo honds te behandelen. En wat is het verhaal van de militair die getuige is geweest van dit voorval?
  Ik hoop niet dat Elliot op enig schikkingsvoorstel ingaat. Lucky Luck moet het eens een keer leren want hij is een geuniformeerde recidivist


  Maak melding

 11. Glenn is geestelijk gestoord! Moet men geen aandacht aan geven. De waarheid is hard! En hij gooit het op racisme. Glenn vergeet dat Suriname een van de meest rasitische land is


  Maak melding

 12. Ja mang ik ben heel trots op PRE$ Chan ! De mensenrechten en de rechtsstaat suriname is aan het versterken ! buitenland kijkt naar ons we zijn geen bakba winkrie meer met neks no fout ,great things laian 🦁


  Maak melding

 13. Vroeger had je de schout bij nacht. (de politie commissaris) en de Rakkers (dit waren boeven en schooiers die nergens voor deugden) men dacht om boeven met boeven te vangen… Wat hier uit blijkt is dat die agent niet mee geciviliseerd is hij heeft zijn boeven en schooiers mentaliteit nog steeds. Dus deze man hoort niet thuis in het politie korps… Zijn handels wijze zou beter gebruikt kunnen worden op tigri. Maar ja die Guyanezen zijn geen weerloze burgers. Die zullen een olympische pakslaag geven. De kans dat hij naar Paramaribo komt is miniem..


  Maak melding

 14. Indien de agent schuldig is bevonden raad ik aan om hem in te sluiten en met onmiddellijke ingang te ontslaan. een gevangenisstraf van 2 jaar lijkt mij gepast. Dit moet dan als voorbeeld dienen voor de rest van het Korps. Wij wensen niet te leven in een Maffia staat. No mercy !!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.