Flink geldbedrag buitgemaakt bij overval cambio Indira Gandhiweg

22
euro

Vijf criminelen hebben dinsdagochtend rond 04.30u een overval gepleegd bij een cambio aan de Indira Gandhiweg in Suriname. Zij forceerden een kluis en maakten SRD 744.217, USD 4.842 en 8.790 euro buit.

De wachter van de cambio werd in zijn slaap overmeesterd door de rovers. Volgens zijn verklaring waren twee van hen gewapend met vuistvuurwapens en werden zijn handen gekneveld met tape.

De criminelen drongen de cambio binnen door aan de achterzijde van het gebouw een gat te maken in het plafond. Eenmaal in het gebouw hebben zijn een kluis die binnenin was geplaatst, geforceerd en het geld dat erin was, weggedragen.

Van de wachter hebben de daders een jacket, mobiele telefoon en een tas inhoudende een identiteitskaart en persoonlijke spullen meegenomen. Nadat de criminelen waren vertrokken, rende de wachter naar het politiebureau De Nieuwe Grond voor hulp. De Surinaamse politie werkt aan de opsporing en aanhouding van de criminelen.

22 REACTIES

 1. Geslapen tijdens de dienst!!!!!
  Ik dacht dat dit meer iets was van de NDP dat zoiets gebeurt. Slapen van ambtenaren terwijl de minister en gevolg de kas en bank leeg plunderden.

  Maar kennelijk slaapt Justitie en Politie want nog steeds loopt Hoefdraad vrij rond en is er geen verzoek lopende om internationale opsporing is aangevraagd


  Maak melding

 2. Combio weten het niet of speelt men dom zoveelste overval en toch zo nonchalant omgaan met je eigendom, als het om financiële gebeuren is moet je 2 wachters hebben en niet 1,bovendien deze wachter is in zijn slaap overmeesterd, is niet goed te praten, maar cambio neemt de juiste maatregelen,


  Maak melding

 3. @Bigi sma…..je doet je naam geen eer aan wat je benadert deze case als een ongeschoolde “ peuter”, door de NDP hierbij te betrekken. Blijf lekker weg van de site als je niks te melden hebt. Met je LUL verhaal. Vast wel zo’n Koulo gladjanus…..


  Maak melding

 4. een kluis.
  zeker een houten kluis zelf in elkaar getimmerd
  dus cambio ga eerst je eigenhuiswerk goed doen. vaak worden kluizen meegenomen maar hier was het simpel te openen.

  tjee


  Maak melding

 5. A di keba! Wachter die slaapt tijdens zijn dienst!!!?? Deze mannen horen echt de naam “Wachter” te krijgen. Hiermee kampte ik ook met personeel tijdens hun diensten in Su. En voor de cambio is goekoop duurkoop geworden. Gelukkig moet een beveiliger van Nederland een mbo2 diploma halen voordat hij zelfstandig mag werken als beveiliger. De wachter zal dan ook zeker niet weten wat het is om de belangrijkste signalementen van de verdachten door te geven aan de politie.


  Maak melding

 6. Frank is de waarheid hard?of kan je het niet hebben dat bigi sma wat meer hersens heeft dan jij. 10 jaren hebben ze bij ndp geslapen. En jij moet nog wakker worden.


  Maak melding

 7. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Flink geldbedrag buitgemaakt bij overval cambio Indira Gandhiweg.
  De 5 criminelen forceerden een kluis en maakten SRD 744.217, USD 4.842 en 8.790 euro buit.

  En volgens de heer Roemer van de CBvS zijn er niet genoeg SRD’s, US-dollars en Euro’s te traceren in Suriname.

  Wel ik kan deze 5 criminelen geen ongelijk geven.
  Ook de SLAPENDE WACHTER is in deze buit betrokken.
  Blijkens verkregen informatie, zou het om een CAMBIO filiaal gaan van Dilip Sardjoe.


  Maak melding

 8. Nadat de criminelen waren vertrokken, rende de wachter naar het politiebureau De Nieuwe Grond voor hulp.

  Hopelijk dat de hulp die de politie van het politiebureau Nieuwe Grondde de wachter gaf hem weer het nieuwe normaal helder voor ogen laat zien en dat hij hiermee zijn werk beter doet in de toekomst. Zijn baas heeft hem niet in dienst genomen om beroofd te worden e/o hard lopen.


  Maak melding

 9. @Bigi Sma
  Gelijk heb je.
  Tijdens de ndp regering werd de staatskas leeg geroofd door de ndp criminelen en de rest sliep door.Dit gedrag van roven en met de buit vandoor gaan zonder opgemerkt te worden , is overgenomen van de ndp criminelen zoals een boefdraad.
  En sommigen hier maken zich echt boos als je de ndp bende noemt voor wat ze zijn namenlijk ..criminelen en o ,wee je zegt dat bouta hun voorbeeldfiguur is,dan worden ze echt boos.
  Dan heb je een enkeling die de rovers geen ongelijk geven dat ze roven en Suriname inveilig maken.Echt vreemde patriotten heeft Suriname.


  Maak melding

 10. @HongKong
  Echtwaar?!
  Het Surinaams geld heeft zijn waarde verloren op 25 feb 1980!
  Kom geen nonsens vertellen,dezelfde geld van 10 jaren terug is nog steeds in omloop en is nog steeds even waardeloos!


  Maak melding

 11. Frank
  Jij bent zeker ook één van de slapers die zich laten bestelen en beroven wetende wie het zijn zeg je net als de voorzitter van de NDP de ex president van Suriname
  “zand erover”. Dat jij Frank zo een slikker bent van al deze shit en zaad van de dieven en fraudeurs is jou zaak en dus wentel deze niet op anderen die dit bloot willen stellen
  Want terwijl velen van jullie sliepen werden ze bestolen en beroofd ondanks het gillen en roepen van de oppositie.


  Maak melding

 12. 10 jaar terug kon je met 700.000 SRD veel meer dan nu. Dat is geen nonsens, dat is een feit.

  Bovendien geven mensen de voorkeur aan de USD en mindere mate de Euro. Dus zal de SRD het altijd verliezen. De straatkoers is al tussen de 17 en 20 SRD. Mensen die alleen aan geld denken geven weinig om politiek, ze willen gewoon een slaatje slaan en snel winst maken.

  En de profiteurs blijven lachen achter de schermen want ze wanen zich onaantastbaar. Dus als je je druk maakt doe je alleen jezelf ermee aan. Want je gaat lang wachten op verandering…


  Maak melding

 13. Robles
  waar was jij dan de afgelpen TIEN JAAR
  Heb je toen commentaar geleverd.
  Nee toen was je muisstil. Jij de neutrale
  BTW waar blijft je reactie
  Nogmaals

  Dre_1 23 september 2020 At 18:01
  En robles waar blijft je reactie.
  Doe nou niet alsof je het niet begrijpt, want als je dit al niet begrijpt hoe kan je dan zelf denken dat je iets zinnigs kan inbrengen
  Ik wacht nog steeds op voorbeelden uit de vorige regeringsperiode.
  Jij de neutrale, jij kan alleen NU met namen komen van mensen die een baan krijgen terwijl dit onethisch is. Maar je kan geen enkele noemen uit de afgelpen TIEN jaar
  Dat je toen je mond hield is al walgelijk, maar om nu een grote smoel te zetten en net te doe alsof je neutraal bent is nog walgelijker.
  Bah, vieze worm

  Dre_1 23 september 2020 At 11:57
  Herhaald verzoek aan Robles
  zie artikel
  waterkant.net/suriname/2020/09/20/projecten-waren-naar-schijn-af-voor-de-verkiezingen/

  Alleen de huidige machtshebbers, dus niet die criminelen die aan de kant staan en het nu beter weten hebben valse zaken gedaan toch.
  Daarom aan jouw, als je tenminste enig zins objectief wil overkomen het volgende

  Robles 21 september 2020 At 18:34
  Oh en voor ik het vergeet. Leo Brunswijk nieuwe president-commissaris EBS. Gefeliciteerd mannen!!
  DIT HEB JIJ GESCHREVEN

  Maak melding

  Dre_1 21 september 2020 At 18:58
  Oh voor je het vergeet, kan je ook een opsomming geven van commissarissen ed van de afgelopen TIEN jaar
  Hetgeen je schrijft is natuurlijk zo fout als maar kan en zo stom als maar kan
  Maar om geloofwaardig over te komen zou je ook de andere zijde moeten belichten, Nietwaar??
  kijk daar blijf jij en jij niet alleen, maar ALLE zgn, neutralen. weg van
  Hoe geloofwaardig ben je dan?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.