Volksgezondheid waarschuwt voor gebruik middeltjes tegen COVID-19

9
Volksgezondheid waarschuwt voor gebruik middeltjes tegen COVID-19
Een voorbeeld van 'corona medicijn' aangeboden in Suriname

Het ministerie van volksgezondheid in Suriname heeft de bevolking met klem gewaarschuwd zich niet te laten misleiden door advertenties van middeltjes tegen het coronavirus. Deze middeltjes worden aangeprezen door leken, die zichzelf notabene ‘dokter’ noemen.

Volgen het Surinaamse ministerie gaat het om misleiding door illegale praktijken, die een gevaar kunnen betekenen voor de gezondheid. Het betreft namelijk middeltjes die niet getest zijn op hun werkzaamheid tegen bedoelde kwalen en bij gebruik de gezondheid ernstig kunnen schaden.

Tegen degenen die zich schuldig maken aan deze illegale praktijken zal streng worden opgetreden door de bestuursdienst, de Economische Controle Dienst en de inspectie van het ministerie van Volksgezondheid.

9 REACTIES

 1. Dat deze gasten ook misbruik maken van een levensgevaarlijke ziekte gaat mijn gezond verstand te boven. Dit is spelen met anderen hun gezondheid. Dit moet zeker strafbaar gesteld worden. Mensen koop geen troep. Don ’t jullie your self


  Maak melding

 2. In Suriname barst het van de kwakzalvers die zichzelf uitgeven voor arts terwijl zij amper een studie geneeskunde gevolgd hebben. Zo zijn er tientallen artsen uit Cuba in Suriname die geen verstand van de moderne geneeskunde hebben. Alle diagnoses die zij uitvoeren wijzen uit op ziektes die niet meer bestaan…..dan kun je dus nagaan hoe goed hun kennis up to date is.


  Maak melding

 3. Koroona is een familie van de griep.
  Ik ben benieuwd wat dit najaar op ons af komt, de griep of Koroona.
  Dit jaar hebben we Koroona gehad (duizenden doden) terwijl de griep slechts 404 doden heeft gemaakt. Blijkbaar hebben de zusters Griep en Koroona afspraken gemaakt: waar jij komt, blijf ik weg.


  Maak melding

 4. “percival 22 september 2020 At 19:57
  Straks komt Steve Meye met een middeltje die hij zelf gebrouwen heeft”

  Die werkt toch met holy spirit.
  Misschien dat ie “high potency” middeltjes gebruikt om te “werken” aan zijn vrouwelijke volgelingen 😂😅😂😅😂😂😂😂


  Maak melding

 5. Degene die dit verkoopt moet het aan de Amerikanen en Europeanen verkopen en is zeker rijker dan de rijksten der aarde bij elkaar. Wie hierin trapt is meer dan waarschijnlijk 1 zwakzinnige en deze worden niet door de wet beschermd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.