Bouterse is een sta-in-de-weg

59
President: ‘Geen politiek bedrijven met coronavirus in Suriname’

INGEZONDEN – President Santokhi heeft in het parlement aangegeven dat de vorige regering Bouterse/Adhin, een gigantische schuld van meer dan 4 miljard US dollar heeft achtergelaten, terwijl ze meer dan 45 miljard SRD aan inkomsten had. De schuld van meer dan 4 miljard US dollar is duizelingwekkend. Met de schuld van meer dan 4 miljard US$, heeft Bouterse een tijdbom geplaatst onder de huidige regering. Gelukkig is Bouterse op 25 mei 2020 van zijn voetstuk gevallen, nog 5 jaar Bouterse zou het een grote ramp zijn.

Na de bekendmaking van de schuldpositie van Suriname blijkt nu duidelijk dat Bouterse net als het coronavirus een sta-in-de weg is voor de groei van de economie en de ontwikkeling van Suriname, derhalve mag hij nooit meer aan de macht komen. Hij heeft 10 jaar lang de ontwikkeling van het land achtergehouden, waardoor wij nu in grote problemen zijn geraakt.

Niet alleen de onmacht van Bouterse om Suriname tot ontwikkeling brengen maar ook zijn verleden vormde een obstakel. De betrekkingen met bevriende naties werden bemoeilijkt door het verleden van Bouterse als couppleger, veroordeelde moordenaar en veroordeelde drugshandelaar. Bouterse was 10 jaar lang bezig zijn eigen hachje te redden, hij wil namelijk niet achter de tralies verdwijnen.

Na de flinke nederlaag van Bouterse bij de verkiezingen van 25 mei 2020, is zijn absolute drang om voor de derde keer president te worden in rook opgegaan. De autoritaire leiderschapsstijl en het corruptie faciliterend beleid hebben hem de das omgedaan. Het verliezen van de verkiezingen van 25 mei 2020 betekent voor Bouterse, het begin van het einde van zijn politieke carrière.

Vanaf 2015 tot 25 mei 2020, stond Suriname bekend als hoog risico-land, bonafide investeerders wilden geen zaken doen met regering Bouterse/Adhin. Het vertrouwen in de vorige regering, gezagdragers en de Centrale Bank van Suriname was weggezakt onder de nul. We weten dat bij een samenwerking tussen mensen, landen en bonafide financiële instellingen, vertrouwen een absolute succesfactor is.

Nog voordat VHP-leider Chan Santokhi, gekozen werd tot president van Suriname, werd hij overladen met felicitaties en gelukwensen. De felicitaties en de bezoeken van buitenlandse missies geven aan dat ze vertrouwen en geloof hebben in de president, de barrières om samen te werken met andere landen zijn nu opgeheven, de gesloten deuren voor Suriname gaan nu wereldwijd open.

Deze regering is ampertjes twee maanden aan macht en heeft nu al toezeggingen gekregen van diverse bevriende naties en internationale financiële instituten om Suriname uit het diepe dal te halen. Het gaat allemaal om vertrouwen, good governance en aanpak van de corruptie. Onder regering Bouterse/Adhin, was er groot gebrek aan vertrouwen bij de internationale kapitaalmarkten, het is nu tijd om het tij te keren en het slechte imago van Suriname te herstellen. We moeten nu hard werken om vooral buitenlandse investeerders aan te trekken.

Onlangs heeft Mike Pompeo, de minister van buitenlandse zaken van de USA, een bliksembezoek gebracht aan Suriname en dat zegt heel veel, Suriname is in de belangstelling. Ik ben er heilig van overtuigd dat er meerdere buitenlandse missies naar Suriname zullen komen.

Idris Naipal

59 REACTIES

 1. Mislukte narcostaat is na 46 jaar onafhankelijkheid nog steeds niet in staat om, zonder hulp, zijn eigen broek op te houden. Financieel, economische en moreel bankroet. Failed state


  Maak melding

 2. Deze man naaipaal weet niets anders te doen dan alleenmaar op bouterse te schelden dan ben je echt ziek bouta is er niet meer focus je nu op deze regering dat ze het beter doen maar steeds te blijven kletsen over zoveel schulden en lege kast gaat jij en je vhp niet helpen


  Maak melding

 3. De Puinhopen Van 40 Jaar

  Jong Suriname.

  Bouterse Is Eerder Een Vervoek In De Weg Die Geen Schaamte Kent.
  Deze Vloek Die Bouterse Heet Is Alleen Maar Gefocus Op Macht En Geld

  Bouterse Is Nu In Zijn Lijdens Weg. (zie foto)

  Ps.

  De Grootse Fout Die Santokie Gemaakt Heeft Is Om Linscheer Als Hoofd Van Nationaal Veiligheid Te Plaatsen. Dat Gaat Santokie De Das Om Doen.


  Maak melding

 4. Het wordt nog spannender, eerste telling 2.5 miljard, nu meer dan 4 miljard $. Hoor geen woord over openstelling luchtruim. We komen er wel. De landen die geld hebben en ik bedoel de overheid kunnen het ook niet lang uitzingen. Mn Suriname zal de broekriem tot de ruggengraat moeten trekken tot men niet meer kan ademen. Voor meedoen in de olie moeten we ook gaan lenen, dus de bodemloze put wordt dieper en taps.


  Maak melding

 5. Als Je Getuigen Wil Zijn Van Hoe Een Vloek Er Uit Ziet Zie Foto Boven
  De Vloek Die 10 Jaar Een Sta In De Weg Voor Suri Is Geweest..

  Met Wierrook Moet Men Deze Vloek Het Land Uit Jagen


  Maak melding

 6. @ ivanoff
  Uw stelling wordt ondersteund. Niet alleen wierook maar ook 7 geesten en wat wirie bij om de geest van verderf, vernietiging, leugens, gedachte samenweefsels van verdichtselen en hebzucht te verdrijven.


  Maak melding

 7. Pakiratigri

  Bouterse is 2 maanden geleden afgezwaaid. De puinhoop die hij voor eigenbelang heeft laten ontstaat is nog niet inbeeld etc.
  Hoor de verwijten richting Vene II en III en Aron uit de NDP gelederen. Hoor de verwijten aan de kolonialisator en haar voorgangers uit de NDP gelederen. Hoor de bedreigingen van Bouterse en slik dan even.

  De minister van financiën bracht emotieloos in beeld hoe de te korten zich gevormd hebben pakiratigri.
  Leg die naast het gezwets van Boefdraad en Abdoel en u zult moeten onderkennen dat Boefdraad niet de waarheid sprak. Kijk bij bureau voor staatschuld en zie wat er gebeurd is en de huidige minister van Financiën word aardig geloof waardig.

  Met misdadigers verbroeder je niet Pakiratigri. Een groot deel van de NDP zal in mijn ogen op een lijstje van Misdadigers behoren te staan. We wachten af.
  Resultaten presenteren van de eerste inventarisatie is geen zondebokken zoeken of slachtoffer spelen. Het is rekening en verantwoording afleggen iets wat Bouterse in 10 jaar nooit gedaan heeft. Nu wordt het voor hem gedaan.


  Maak melding

 8. @pakiratigri 22 september 2020 At 10:26
  Zolang hij geen excusses aan de totale volk aanbiedt, zal er geen verbroedering zijn met deze veldheer. U bekijkt het van een eenzijdige kant te rooskleurig. Probeer objectief te oordelen, Prakceer bung, if yu takkie.


  Maak melding

 9. Verbroedering? Ik zou even de Nederlandse Van Dale raadplegen wat verbroedering betekent. Verbroedering betekent: met iemand sterke banden aanknopen. Tegen een gemeenschappelijke vijand treedt verbroedering plaats.
  Ik denk dat we beter kunnen zeggen, in Suriname moeten we consensus ontwikkelen om met elkaar om te gaan. Dit binnen het kader van al onze normen, waarden, ethiek en onze onvervreemdbare recht als mens, op het recht op leven, het recht op menselijke integriteit.
  Verbroederen betekent niet dat ik roof uit de schatkist, de verpaupering van het volk door toedoen van de NDP, het schenden van mensenrechten moet goedkeuren. En verbroedering betekent zeker niet dat ik mijn vaders, mijn broers, mijn zwager, mijn neef moordenaars moet vergeven. Nee, wij moeten waken dat deze moordenaars niet een natuurlijke dood sterven. En nog hemeltje schatrijk ook nog. Want miljoenen hebben ze gestolen en verplaatst naar het buitenland.


  Maak melding

 10. Het zal wel dat niks no fout een sta in de weg is. Dat hij dit kon is dankzij de bevolking en niemand anders. Wij moeten ons vetteren met cell, voedselpakketten en feesten. Wij waren een sta in de weg voor ons eigen land. Kijken naar vandaag en morgen zien we wel. Leven met de hoop en sterven van verwachting is het. Het overgrote deel van het volk van Suriname is medeschuldig aan dit geheel. Zelfreflectie is menigeen vreemd. De rijken zijn de ergste slemielen in het land en de corruptste. Dus mensen troost je, dat jij niet degene bent die hieraan hebt meegewerkt.


  Maak melding

 11. “Econoom” Amzad Abdoel heeft ook weer gereageerd op Starnieuws.
  Wat de huidige regering doet kan volgens hem niet. Wat zijn NDP-Regering de afgelopen 10 jaar heeft gedaan is geweldig goed geweest, toch?.
  Ik denk dat hij niet helemaal goed opgelet heeft…….


  Maak melding

 12. pakiratigri 22 september 2020 At 10:26

  Valt dit onder verbroedering ? Verbroedering heeft ook te maken met vergeving. Hoelang is men nu al bezig met Bouterse? Het welbekende syndroom van Bouterse. Waar is verbroedering gebleken? Sommige mensen willen hem het liefst aan het hoogste kruis genageld zien.
  ==========================
  Nee dit valt niet onder verbroedering, hij is het niet waard. Niet precies wetende, maar dit kanker gezwel speelt al zo een 40 jaar ongeveer. Een syndroom is een ziektebeeld en hier leiden boutisten aan. Verbroedering is gebleken sinds jaren rond de 1940, leiders die hebben gewerkt aan eenheid, dat kan ik niet zeggen van jou leider. Hij heeft onjuist alles kapot gemaakt en alles leeg geroofd. Zo iemand is geen leider meer, hij is een egoïst, geldwolf, moordenaar, drugsdealer, rover, dief, misleider, oplichter, leugenaar, tralalala alles behalve leider die verbroedering brengt. Een kruis is hij niet waardig, ik zie hem liever aan een schandpaal nagelen. Ja hij is 10 jaren zeker en zelfs meer als 10 jaren eind verantwoordelijke geweest. Het volk had hem mandaat gegeven om het land op juiste koers te doen varen, niet voor wanbeleid. De regering Santokhi /Brunswijk is niets aan het verwijten, ze brengen rapport uit in schade en hoe het gebeurt is, schande komt nog, dit is geen verbroedering maar transparantie wat bouterse niet kent. Wij houden niet op met klagen en wij gaan nergens, dit is ons land. Inderdaad zijn wij heel wat ontwikkeling kwijt door macht van bouterse. Papa Lach wilde in ieder geval geen rovers bende, dus ja waar er geroofd word is er geen ontwikkeling. Slachtoffers zijn wij zeker ja en we weten allemaal wie de zondebok is, zie zijn foto hierboven. Bevriende landen zijn landen die ons ontwikkeling kunnen brengen, zoals de koning uit Afrika. Elk land gaat eigen belang voor, net als thuis bij iedereen. Ja de meeste bevriende landen zijn zelfs veel beter dan Suriname dankzij B. Nog meer vragen?

  Weet je welk geweldige trap zal nagalmen, de trap van een lantaarnpaal in je ass hole!


  Maak melding

 13. Nergens ter wereld kan 1 persoon in zijn eentje alles doen. Je hebt handlangers nodig, al zijn ze niet in de spotlights, ze zijn ook medeplichtig aan de verloedering en het (moreel) verval…


  Maak melding

 14. En toen? Wat moeten we met dit bericht? Begin met confisqueren als het kan. Hoeveel verdient een surinaamse president in die 10 jaar? Zet dat af tegen zijn vermogen. Desi zit ons gewoon uit te lachen.


  Maak melding

 15. Een eerdere reactie

  Sammy the Queen 21 september 2020 At 16:08
  Ik vind het goed dat al die schimmige zaken nu aan het licht komen en dat het volk het ware verhaal hoort. De vorige regering was 1 en al oplichting diefstal en zelfverrijking van familie vrienden en kennissen. Ik snap wel dat de NDPers en aanhangers zich schamen om wat ze hebben aangericht en bewust en onbewust aan hebben meegewerkt uit schaamte willen ze niet dat deze regering alles bekend maakt maar wij en het Surinaamse volk willen alles weten. Deze criminelen van de NDP plus hun aanhang moeten voor het internationaal strafhof gebracht worden. Er worden al maanden sporen gewist in de vorm van mensen die iets wisten. Zelfs hooggeboren Inheemsen worden niet ontzien. Ik vraag me echt af hoelang nog.


  Maak melding

 16. Hallo,
  Als ik dit alles lees,vraag ik me af of jullie echt Surinamers zijn.
  Alleen maar afkraken.ik schaam me diep voor jullie. “Bondroe, multiculti, verbroedering” allemaal onzin, dat gaat ook nooit gebeuren!!!!!🤫😷


  Maak melding

 17. MENSEN LATEN WE BLIJ ZIJN MET DE NIEUWE REGERING. DE PUINHOPEN VAN DE VORIGE REGERING DAAR ZITTEN WE OPGEZADELD. WE HEBBEN ALLERN POSITIEVE VIBES NODIG. DE HUIDIGE REGERING LOOPT NU DAGELIJKS NIG AAN TOT DE CHAOS WELKE IS ONTSTAAN. HET IS LOGISCH DAT DE HUIDIGE POLITICI AF EN TOE ZICH WILLEN VENTILEREN OF HET SLECHT GEVOERDE BELEID. IK ALS SURINAMER WONENDE IN NEDERLAND DRAAG HET SURINAAMSE VOLK VEEL KRACHT EN WIJSHEID TOE. MENSEN WE KUNNEN HET EN LAAT JE NIET LEIDEN DOOR DE NEGATIE BERICHTEN VAN DE DWAZEN DIE VIA DIT KANAAL VAAK ZEER DOMME OPMERKINGEN PLAATSEN. HETEN EN DAMES VAN DE POLITIEK ZET HEM OP ZODAT WE NA EEN AANTAL ZWARE JAREN VOL TROTS KUNNEN TERUGKIJKEN OP HETGEEN BEREIKT ZAL WORDEN. KRIN TAKI NÀ KRIN LIBI😉💯. LIEFDE EN KRACHT VAN JERRY UIT NEDERLAND.


  Maak melding

 18. Jongens, af en toe lees ik de reacties op deze site, en dan vraag ik me af of jullie echt Surinamers zijn ,die menen het het goed voor te hebben met land en volk.
  Het is één al afkraken en personen beledigen, etnisch profileren, racistische uitlatingen.
  “Bondroe, multicultu , verbroedering” gaat nimmer, never gebeuren in Su.


  Maak melding

 19. Surinamers wees u blij met de huidige regering Santokhi – Brunswijk.

  U ziet toch dat er een andere wind waait op weg naar een betere toekomst.

  Leve:
  – de huidige regeringscoalitie onder leiding van Chandrikaperskash Santohki en Ronny Brunswijk,
  – VHP, ABOP, NPS, PL,
  – Gregory Rusland, Paul Somohardjo,
  – alle Surinamers die op deze politieke partijen gestemd hebben,
  – de doelstellingen die gesteld zijn door deze regering , dat velen gerealiseerd worden,
  – zware criminelen voorgoed in de gevangenis terecht komen,
  – welvaart en welzijn van de Surinamers,
  – democrtatische rechtsstaat, Internationale Verdragen, Internationale samenwerking,
  – kortom dat alles goed gaat met Suriname en de Surinamers.
  – Samenwerken, Samen Leven, Samen Sterker,

  Hoera, Hoera, Hoera!


  Maak melding

 20. Nu dit overduidelijk is is het de verantwoording en de plicht van het volk om elke “revo-gedenkteken” naar de schroothoop te verplaatsen.
  Bouta en zijn revo-dag waren de zwarte bladzijdes in de Surinaamse geschiedenis.

  Het is tijd voor een nieuw Suriname.

  Wi mus set a kondre bun. Krakti !


  Maak melding

 21. ——-“Pa Winti 22 september 2020 At 15:29
  Als Bouterse egt weg wil hebben moet met Amerika in zee gaan.
  Ga je in zee met Nederland, dan blijft Bouterse zijn kop steken.”——-

  Voor WO II had Nederland nog de power om tegenstanders te elimineren. Nu is die keiharde VOC mentaliteit vervaagd. Ze drijven liever handel en accomoderen (drugs)kartels en multinationals.

  USA is andere koek. Hun volkslied is een en al oorlogsverheerlijking en het vernietigen van hun vijanden. Dat is hun motto.

  Daarom kan DDB niet hard praten tegen de Yankees. Ze vernietigen je als je ze in de weg staat…


  Maak melding

 22. @ keneth 22 september 2020 At 12:20

  “Waarom heeft deze regering Abdoel in SER geïnstalleerd, hij hoort in Santo Boma. Alle criminele NPD,ers moet in Santo Boma.”

  Keneth de NDP heeft genoeg zetels om Abdoel als ezel af te vaardigen naar de SER.

  Zodra het dossier Abdoel bestudeert is zal bezien worden of hij Santa Boma gaat logeren of terug naar school moet of in een instelling voor verwarde personen ondergebracht moet gaan worden.


  Maak melding

 23. Allen,

  De Amerikanen kunnen zo erachter komen waar al het geld naar toe is gesluisd.(bankrekeningen buitenland).
  Gewoon terug halen naar de huidige regering en bevolking, de schuldigen eerlijk berechten, want anders zijn wij niets beter, punt uit.

  SUCCES


  Maak melding

 24. Snap niet waarom er nog over het fossiel Bouterse wordt gesproken. De foto van een seniele man die nog net niet wil omvallen. Is om doodongelukkig van te worden als dat je oude dag is.

  las gisteren over een internationale organisatie die fraude, corruptie onderzoekt en op zoek gaat naar oneigenlijke geldstromen dus zwart geld, gestolen geld, weggemoffeld geld.
  Las ook dat de President van Nigeria, vorig jaar gekozen, al 9.1 miljard aan gestolen geld heeft achterhaald. Gaat nog op zoek naar ongeveer 400 miljoen. Wellicht kan Suriname hier enige kennis opdoen. Belofte maakt schuld en zo heeft Suriname nu aangegeven buitenlandse expertise in te zetten om de verdwenen miljoenen, miljarden op te sporen en ook de lieden hierachter te ontmaskeren. Hamvraag blijft “pe Boefie de en oteng den fufurman o tron strafman”?. Geen van de onverlaten durft Suriname uit te reizen, want niemand weet wie op de opsporingslijst staat.


  Maak melding

 25. Redactie van waterkant, waarom worden de artikelen van idris naipal wel op waterkant geplaatst zodat men kan reageren en de andere ingezonden stukken niet. Dit riekt naar favoritisme oftewel stemmingmakerij.


  Maak melding

 26. Goed gezien Coeneersie, alleen is het aan dovemansoren gericht, ze luisteren niet, leren het nooit, zitten hier op waterkant al 10 jaren uit hun nek te lullen,, weinig inhoud, reageren alleen op berichtjes voorgeschoteld door de redactie van de waterkant, dit is hun vrij tijds besteding, gratis CABARET, Sari tori🙈🙈🙈


  Maak melding

 27. Passant,
  “Zware criminelen voorgoed naar boma”
  We maken schoon schip in Sranan, alle criminelen van de afgelopen 20 jaar naar boma: Bouterse, naarendorp, Alibux, Santhoki, Somohardjo, Brunswijk, Sardjoe, Abrahams, wijdenbos, Bouva, Parmissar , Hoefdraad, Kirpalani en vele anderen.

  Wij willen een nieuw Sranan.

  Blijf bij je leest, propaganda gaat je niet goed af.


  Maak melding

 28. Niet alleen Bouterse is een sta in de weg, ook Somohardjo, een Rusland, Brunswijk en Santhoki, deze mannen hebben teveel boter en misdaden op hun kerfstok.
  Sranan wil deze mensen niet meer, ze hebben ellende en pinarie gebracht de afgelopen 40 jaren.

  We willen ontwikkeling zonder deze gasten🦾


  Maak melding

 29. Idris Naipal je bent een mislukkeling die alleen aan Chan zijn gat likt. Bouta is een sta-in-de-weg, maar zit nu thuis, terwijl Chan en co. het beleid moeten maken. Dat kunnen ze na twee maanden nog steeds niet dan steeds achterom kijken. Chan overleeft niet zonder de naam Bouta 1000x te noemen.

  @Pony, heeft u dan niet door dat de redactie van Waterkant gatlikkers zijn.


  Maak melding

 30. Pony 22 september 2020 At 17:57
  Redactie van waterkant, waarom worden de artikelen van idris naipal wel op waterkant geplaatst zodat men kan reageren en de andere ingezonden stukken niet. Dit riekt naar favoritisme oftewel stemmingmakerij.

  Ook de artikelen van Breeveldt en van anderen worden geplaatst hoor. Jij bent nu bezig je schuldig te maken aan stemmingmakerij.


  Maak melding

 31. Talk Right 22 september 2020 At 18:44
  Idris Naipal je bent een mislukkeling die alleen aan Chan zijn gat likt. Bouta is een sta-in-de-weg, maar zit nu thuis, terwijl Chan en co. het beleid moeten maken. Dat kunnen ze na twee maanden nog steeds niet dan steeds achterom kijken. Chan overleeft niet zonder de naam Bouta 1000x te noemen.

  @Pony, heeft u dan niet door dat de redactie van Waterkant gatlikkers zijn.

  wat doe jij dan nog hier ? Flikker je dan toch lekke rop en ga zelf een discussieforum ZWART oprichten ? Ondanksbare dagoe Agoe


  Maak melding

 32. Herhaald verzoek aan robles,
  Oh voor je het vergeet, kan je ook een opsomming geven van commissarissen ed van de afgelopen TIEN jaar
  Hetgeen je schrijft is natuurlijk zo fout als maar kan en zo stom als maar kan
  Maar om geloofwaardig over te komen zou je ook de andere zijde moeten belichten, Nietwaar??
  kijk daar blijf jij en jij niet alleen, maar ALLE zgn, neutralen. weg van
  Hoe geloofwaardig ben je dan?


  Maak melding

 33. Alle mensen in de politiek zijn slimme mensen, misschien weet niet een ieder dat, door zich via politiek zich kiesbaar te stellen om zodanig het volk achter zich te krijgen zodat heel veel stemmen worden vergaard en zich zodoende wettelijk als machthebber( bv: bouta) zich voort te doen en wetten verneukt (bv: zie dollar wet van aboel) waarbij staatsgelden worden toegeëigend (wettelijk dus via Leenplafond overschreden, zie boefdraad) en nu de advocaten moeljoenen betalen met gestolen gelden, zie nu maar wie slimmer is om hun nu te gaat berechten en op te sluiten, denk niemand in SU. Zelfs bouta loopt al langer dan 40 jaren vrij rond terwijl hij berecht is, vandaar dat er heel veel kriminelen hem als een rolmodel zien. Wij krijgen slapeloze nachten en moeten de schulden van bouta/ ndp nu betalen. Dan wie is dom? Wij als volk, want wij laten het toe. In deze zijn er geen redders. Want een ieder (politicus) wil via het domme volk de stemmen gebruiken om macht te bezitten en zitten te graaien in de staats kas. Dus heb geen geloof meer in geen enkele politicus, want allen doen aan zelf verrijking. Jammer…ik ga nooit meer stemmen.


  Maak melding

 34. Talk Right 22 september 2020 At 18:44

  Idris Naipal je bent een mislukkeling die alleen aan Chan zijn gat likt. Bouta is een sta-in-de-weg, maar zit nu thuis, terwijl Chan en co. het beleid moeten maken. Dat kunnen ze na twee maanden nog steeds niet dan steeds achterom kijken. Chan overleeft niet zonder de naam Bouta 1000x te noemen.

  @Pony, heeft u dan niet door dat de redactie van Waterkant gatlikkers zijn.
  ====================
  Is het al 2 maanden ja!? Wel die Bouta van je heeft het niet in 10 jaren kunnen doen, sa jeh lull!! Doe jij dat echt, elke dag 1000x de naam bouta noemen voordat jij je dag begint?
  Hey Praat Rechts, ik zou wel willen weten hoe de redactie van waterkant aan je aambeien gat heeft gelikt, hoe voelt dat. Je noemt je zelf Talk Right da praat je alleen maar links.


  Maak melding

 35. Meneer Idris, daar je het zo goed weet te vertellen, ga hem ophalen dan! Je bent al jaren bezig dit volk sprookjes te vertellen, sprookjes en leugens ten voordele van de Verenigde Hindoestaanse Partij. Nu komen jullie natuurlijk allemaal met een artikel, nu de randjes beginnen te brokkelen. Jullie hebben tijdens de verkiezingen goed misbruik gemaakt van de media. Intussen is het volk bezig te ontnuchteren en ontwaken uit de droom die jullie haar hebben voorgespiegeld. Jullie hebben in recordtijd je mannetjes en vrouwtjes op de strategische plekken geplaatst en gaan nu over tot het tergen en uitmelken van het volk. Maar… elk touw kent zijn eind en het het laatste stukje wordt al zichtbaar. Bedrog wordt altijd ontmaskerd!!


  Maak melding

 36. @Para Express: Wi mus set a kondre bun. Krakti !

  Daarom: begin met de lonen aan te pakken. Slechts 4 loonklassen. Vereenvoudigt een hele boel en voorkomt corruptie.

  Dus, wil je nog steeds die kondre bun setten?


  Maak melding

 37. @ Das Kapital 22 september 2020 At 21:18

  Er zijn heel veel zaken die aangepakt moeten worden. Die ene “oplossing” die jij voordraagt is niet genoeg om alle problemen op te lossen waar mee het land te kampen heeft.

  De regering Santokhi pakt de zaken grondig, gestructureerd en constructief aan. Niet alles gaat tegelijkertijd in 1 keer en in 1 dag.
  Omdat veel Surinamers dit niet beseffen zit heel Suriname nu in de ellende.
  Zoals Hoefdraad al zei: het is de mentaliteit. En hier heeft de NDP flink van geprofiteerd.

  Wi mu seti kondre bun.
  Ja !
  WIJ moeten het land (weer) opbouwen !
  Ja ! Suriname moet volwassen worden.

  We hebben een hele lange weg te gaan.

  Krakti !


  Maak melding

 38. Had Pompeo deze paarse muskusrat niet mee kunnen nemen richting Federal State prison waar dino ook momenteel logeert hahahahahahahhahhaha
  Wat een vreselijk kop zeg, sheriff got get him, and lock him up this bastard!!!!
  Krijg al diarree als ik naar hem kijk.


  Maak melding

 39. pony 22 september 2020 At 18:32

  Passant,
  “Zware criminelen voorgoed naar boma”
  We maken schoon schip in Sranan, alle criminelen van de afgelopen 20 jaar naar boma: Bouterse, naarendorp, Alibux, Santhoki, Somohardjo, Brunswijk, Sardjoe, Abrahams, wijdenbos, Bouva, Parmissar , Hoefdraad, Kirpalani en vele anderen.

  Wij willen een nieuw Sranan.

  Blijf bij je leest, propaganda gaat je niet goed af.
  =
  =
  =
  AMEN!!!


  Maak melding

 40. Een artikel vol fantasieën die de waarheid pijn doet. Wie kan zich nog herinnering toen de NDP in 2010 aan de macht kwam zei regering VHP en Venetiaan ze hebben geld gespaard. Bouterse vroeg waar was het geld want er was geen wel onbetaalde rekeningen maar niemand kon antwoord geven want Bank gouverneur Andre Telting was voor de regering overdracht overleden en Venetiaan en VHP wisten niet waar het geld was. de kranten artikelen bestaan nog niks gaat verloren op internet en waterkant laat geen link toe. artikel is geschreven door een vhp hindoestaan en geschiedenis leert ons dat liegen en bedriegen is net als ademen voor deze mensen. Bouterse heeft geen schuld van 4 a 5 miljard dollar gecreëerd want vhp en NPS hadden al een schuld achter gelaten en santhoki had het over 2 miljard. De VHP zegt in hun schrijven wat hun doel is en dat is ervoor te zorgen dat de vhp voor altijd kan blijven regeren zonder concurrentie want ze zijn bang dat ze maar 5 jaar gaan regeren want ze kunnen tot opheden niks waarmaken wat ze tijdens de verkiezingen riepen en nu de aandacht afleiden door de NDP de schuld tegeven. De vhp en nps hebben miljarden ontwikkeling gelden van Nederland ontvangen ze hebben niks gebouwd en alles geroofd en nu gaan deze dieven stabiliteit fonds opzetten met de olie en goud gelden. De vhp gaat een vhp geldpot opzetten via de hakrinkbank en het weg toveren.


  Maak melding

 41. Raoul 22 september 2020 At 17:31

  Het komt goed met SU. Dankzij Santokhi en Brunswijk

  =
  =
  =
  IK WEET NIET WAT JE AAN HET ROKEN BENT MAAR BRUNSWIJK EN SAMOHARDJO ZIJN DE NIEUWE LEIDERS VAN SURINAME, SANTHOKI IS SLECHTS HET GEZICHT. LET OP WAT DEZE DUIVELSE DIEVEN MET SURINAME GAAN DOEN VOORAL DIE SAMOHARDJO.


  Maak melding

 42. Pony 22 september 2020 At 18:10
  Goed gezien Coeneersie, alleen is het aan dovemansoren gericht, ze luisteren niet, leren het nooit, zitten hier op waterkant al 10 jaren uit hun nek te lullen,, weinig inhoud, reageren alleen op berichtjes voorgeschoteld door de redactie van de waterkant, dit is hun vrij tijds besteding, gratis CABARET, Sari tori🙈🙈🙈
  ====================================================

  Whahahaha…grappig jij als narcist kan het weten, je doet er net zo hard aan mee.
  Zoiets als: De splinter in andermans ogen wel zien, maar niet die balk in je eigen ogen?

  Dat is pas sari tori….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.