VIDEO: Vanaf vandaag weer bus- en bootvervoer in Suriname

2
bus in Suriname
Archieffoto ter illustratie: bussen in Suriname

In Suriname zijn openbaar bus- en bootvervoer vanaf vandaag, maandag 21 september, weer voor een ieder toegankelijk. De Surinaamse overheid heeft laten weten dat dit wel op een veilige manier moet gebeuren, met toepassing van COVID-19 protocollen.

De Coöperatieve Vereniging voor de Ontwikkeling van het Surinaams Openbaar Vervoer afgekort V.O.S.O.V. heeft ook de nieuwe tarieven gepubliceerd. Deze zijn hieronder te zien; een rit naar Atjoni bijvoorbeeld kost SRD 115 en een rit naar Nickerie komt op SRD 80.

Het basis tarief was afgelopen week bepaald op SRD 5 voor een stadsrit binnen Paramaribo. Hieronder ook een video boodschap in verband met de herstart van het openbaar vervoer:

https://www.facebook.com/vosovsuriname/posts/361258451900160

2 REACTIES

  1. Mensen die zeggen gelukkig subsidie niet meer zijn mensen die super egoïstisch zijn misschien kunnen hun het wel missen en niet verder denken dan hun neus lang is er zijn mens die het niet kunnen betalen in NL waar er genoeg geld is krijgen bepaalde groep een tegemoetkoming zoal kinderen en ouderen maar nee chan weet het beter nu gaan ze ook de leningplafon verhogen toen de vorige regering dat deed een hoop heisa ze weten dat su geen inkomen heeft maar toch de vorige regering zwaart maken


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.