Politie zoekt familie van personen opgebaard in mortuarium AZP

7
Kist met lijk bij mortuarium Suriname
Archieffoto: Kist met lijk bij mortuarium

In het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo zijn momenteel acht stoffelijke overschotten van personen, waarvan de familie onbekend is. Het Korps Politie Suriname is op zoek naar familie van deze personen. Dat meldt de Surinaamse politie op haar website.

Twee lijken, waarvan niet duidelijk is wat de identiteit is van de personen, liggen al twee jaar in het mortuarium. Een aantal stoffelijke overschotten ligt vanaf 2019 in het mortuarium. In sommige gevallen gaat het om het skelet en/of botten. Slechts 1 persoon, Kees van der Graaf, is op 10 maart dit jaar binnen gebracht.

De politie heeft familieleden vandaag opgeroepen om binnen twee weken contact te maken met het Korps Politie Suriname, om de begrafenis van de overledene ter hand te nemen.

Men kan contact opnemen met de deelstructuur  Forensische Opsporing op het telefoonnummer  404022 of het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo op het telefoonnummer  442222 toestel 287 

7 REACTIES

 1. Olivia W., Je hebt volkomen gelijk!!
  Wat de instanties in deze gevallen zouden kunnen doen is een extra vermelding in hun zoektocht zetten.
  Namelijk, nabestaanden gezicht,omdat er een tas vol geld bij de overledene werd aangetroffen.plus diverse eigendomsbewijzen vastgoed.<<<<<
  Dan zullen velen zich melden.


  Maak melding

 2. 2 gaten graven om 2 mensen te begraven die al 2 jaar in het mortuarium liggen moet toch kunnen? Of stort ze in de zee. Dat kan de kustwacht toch even regelen.


  Maak melding

 3. Als Suriname een legitimatieplicht had en het laten vaststellen dat de persoon inderdaad daar woont op het opgegeven adres voor dat de persoon wordt in geschreven,dan heb je dit niet zo vaak. Ook heb je minder oplichting
  en effectiever vangen van bekende boeven. De president heeft ons de afgelopen tijd gek gemaakt met te veel ambtenaren thuis en commissies geïnstalleerd. Wel instaleer ook zo een commissie. Laat de gene die thuis zitten werken voor het geld. Breng orde in het land, aan loze beloftes 1 voor jou 8 voor mij hebben we niks!

  Sorrt hoor voor de gene die het niet met me eens zijn. Mi go stem, maar foe per ndp, maar het lijkt op stuivertje verwisselen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.