350 laaggeprijsde overheidswoningen in gevaar vanwege overheidsfalen

43
bouw-1000-woningen-paramaribo-noord

Een woningbouwproject in Suriname met als doel het opzetten van 350 laaggeprijsde huizen, verkeert in gevaar. Het gaat in deze om een project dat volgens planning grotendeels via schenking vanuit China zal worden opgezet. Echter is gebleken dat de voormalige regering niet erin is geslaagd om in te komen met een geschikte locatie. Dit heeft minister Riad Nurmohamed kenbaar gemaakt tijdens de openbare vergadering op 18 september in De Nationale Assemblee.

Na gedegen onderzoek is gebleken dat de uitvoeringsovereenkomst is getekend in mei 2017. In augustus 2019 zijn vervolgens de nodige bouwmaterialen geïmporteerd. De kosten zijn geraamd op USD 26.4 miljoen. In april 2019 is gebleken dat er geen geschikt bouwterrein beschikbaar was. Intussen zijn de bouwmaterialen opgeslagen in een ruimte waarvoor USD 2.000 aan huur moet worden betaald, vanaf augustus 2019.

Deze woningen moesten binnen 2 jaar betaald worden. De minister benadrukte dat de vorige regering in gebreke is gebleven en dat daardoor dit project in gevaar is gekomen. Ook dit project zal de huidige regering herstarten.

43 REACTIES

 1. En sommige die de bil kan likken van bouta
  Die beweren dat bouta en adhin het goed deed, als venetian en sardjoe nogmaals gekozen was waren de surinamers zover
  Nee maar die misleider mocht 10 jaar ndp de scepter zwaaien, die hadden alleen ongeschoolde in de kabinet zitten met als doel graaien en stelen, jullie moeten goed na gaan hebben jullie kinderen, denk aan hun toekomst, ndp mag nooit meer aan de macht komen dieven zijn
  Wat een tragedie wat een teleurstelling wat een smeerlappen ndp wat een leugenaar zijn het


  Maak melding

 2. Op deze beschuldigingen hoor je helemaal geen reactie meer van de:
  – Top van de NDP
  – Misiekaba
  – Bouva
  – Abrahams
  – Doekhie
  – Geerlins – Simons
  – Amzad Abdoel
  – Hooghart
  en al die schreeuwers die hebben gefaald ontiegelijk gefaald.


  Maak melding

 3. Elke week komen er nieuwe lijken uit de kast. En het blijkt steeds meer te stinken.

  Als ik lid was van de paarse fanclub zou ik elke week kots misselijk worden.

  Maar wat doen de paarsefanclub leden. Ze gaan juist de ndp meer steunen. Dheeeeee.

  Hoe blind kan je zijn.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 4. @ Djamoe
  Neem het hen niet kwalijk. Ze zijn gehersenspoeld door geld. Maar ook voor hun is er hoop.
  Leden van een sekte hebben vaak geen eigen wil meer. daar heeft de sektelijder wel voor gezorgd. Zaak is dat ze terug kunnen keren in de maatschappij, maar daar hebben ze wel ons hulp bij nodig. We moeten ze voortdurend blijven wijzen op de wantoestand waarin ze verkeerden


  Maak melding

 5. Bij Bouterse ging het niet om beleid uit te stippelen of goed bestuur maar bij hem gaat het om macht en zijn veiligheid. Hoefdraad was eigenlijk de president theoretisch, doordat hij heeft de connecties om dollars te lenen en delfstoffen van Suriname te gebruiken, als onderpand. Er werden geen beslissing genomen, zonder medeweten van Hoefdraad. Hij liet alles over aan zijn rechterhand Hoefdraad en zijn bende leden, terwijl hij de hele dag dronken achter zijn bureau zat met een paar lijntjes coke. Adhin was een zielige moest alleen. handtekening zetten van de bende leider Hoefdraad nee Boefdraad.


  Maak melding

 6. Doe er iets aan in plaats telkens te wijzen naar de vorige regering. Je bent nu aan de macht. Wegwezen nu met jullie verwijt politiek. Hoe lang moeten de mensen in Suriname deze geouwehoer aanhoren? Jullie hebben de fouten van de vorige regering geconstateerd en nu is het jullie taak om de fouten te corrigeren en ervoor te zorgen dat dit nooit meer gebeurd. Doe iets aan de mensen die de fouten hebben gemaakt. Stop nu met gemekker, want van het gemekker komt Surinamegeen meter vooruit.


  Maak melding

 7. @ Glenn. Het leven bestaat uit het verleden. en het heden en de toekomst moet. je leven bepalen. Voor jou zand erover niet klagen. mijn vraag aan jou je hebt een bedrijf een werknemer heeft je geld gestolen je zal zeker niet klagen zand erover. Het volk moet het weten wat voor berovingen heeft plaatsgevonden door je leider en zijn. Bende. Je bent zeker een Boutist synoniemen van niet willen denken, niet kunnen en niet leren denken of ongeschoolde kracht, die blindelings iemand achterna lopen


  Maak melding

 8. Geld is gejat, wordt uitgezocht.

  “Regering onderzoekt overmaking US$ 272,9 miljoen SPSB naar woningbouwfonds

  Ex-minister Gillmore Hoefdraad heeft op 10 juli een opdracht gegeven aan de Surinaamse Post (SPSB) om een bedrag van US$ 272,9 miljoen over te maken naar een rekening van een woningbouwfonds.
  De brief is op 16 juli binnengekomen bij SPSB en de directie heeft de opdracht meteen uitgevoerd.

  Minister Armand Achaibersing bevestigt dat er een onderzoek gaande is. Hij zegt dat stapvoets alle oneigenlijke handelingen onderzocht zullen worden en vraagt de samenleving om wat geduld te betrachten.”
  Bron: Gfc 030820


  Maak melding

 9. ach overheidswoningen…. dat is al een dramatische zaak op zich.
  in coronie staan er ook gezinswoningen leeg en worden niet onderhouden.
  verhuur die dan aan toeristen e.d. dan heb je tenminste nog inkomsten en kan je onderhoud er van betalen.
  maar nee… te veel moeite… laat maar verrotten.
  kapitaal vernietiging pur sang


  Maak melding

 10. Minister Bronto is ook lekker bezig.
  Misschien kan de minister de stopzetting en bevriezing, dus de besparing, in geld uitdrukken.

  “De minister gaf ook aan dat het ministerie momenteel 400 beleidsadviseurs heeft. Ook waren er meer dan 400 contracten getekend voor het verlenen van diensten, waarvan meer dan de helft zijn stopgezet en 30% bevroren. De namen van overledenen en mensen met een beperking zijn ook misbruikt, om geld te ontvangen. “Ik heb de PG een brief geschreven om deze zaken te onderzoeken, want voor mij ben je dan net zo een grote crimineel, als de persoon die gestolen heeft van de Centrale Bank en de Naschoolse Opvang”, aldus minister Somohardjo.”
  Bron:de West 190920


  Maak melding

 11. Denki 21 september 2020 At 11:09
  Wie steeds achterom blijft kijken struikelt.

  Rancune is onbewust zijn van eigen wilskracht en
  scheppingsvermogens.
  ==============================================

  Dat was ook de slogan van de NDP tijdens en vlak na de verkiezingen in 2010. We mochten toen niet achterom of in de spiegel kijken.

  Teki yu ai luku, waar het Suriname heeft gebracht na 10 jaar NDP.
  Sari tori….


  Maak melding

 12. Ze hebben voor dat geld nogmaals aardappelen en uien “gekocht”.

  Die paarse maffia-bende is 10 jaar lang bezig geweest om de, inmiddels, veroordeelde massamoordenaar DESIRE DELANO BOUTERSE uit de BAJES te houden.

  Vriendjess, kennissen, familie en loyalisten puissant rijk te maken door schaamteloos, ongelimiteerd de staatskas leeg te graaien.

  Nu is het tijd om de leden van deze criminele organisatie massaal voorgoed op te sluiten.


  Maak melding

 13. @Bigi Sma

  faya pepre nieuws , NDP facebook en NDP website zwijgen al sinds eind augustus.

  je kunt wel de best seller van NDP 600 tob prestaties downloaden. 😎😁🤣😊😂.

  RobG en vrienden is gepensioneerd of geshuffeld.

  Ondanks wat zwakke momenten krijg ik de indruk dat het kernteam van de regering aardige stappen maakt.


  Maak melding

 14. @ Denki

  “wie het verleden vergeet is gedoemd het te herhalen” naar George Sayantana.

  Men zal eerst moeten begrijpen wat er fout gegaan is voor dat er gerepareerd kan worden.

  verder zullen er ingeval van Corruptie of Fraude mensen als voorbeeld aansprakelijk gesteld en geplukt moeten kunnen worden. De kleine ambtenaren pakken is te makkelijk.


  Maak melding

 15. Voordeel van familie op cruciale plekken 🤓
  Zo hoor je nog eens wat. Ook de VP is goed bezig, in dit geval met de mijnbouw en skallians.

  “Brunswijk kwam met een lijst op de proppen waarbij iemand een mijnbouwrecht op 9 juli heeft gehad, maar dat die persoon pas op 9 augustus een aanvraag heeft gedaan. “Ik kon mijn ogen niet geloven, dat ook iemand een mijnbouwrecht 21 januari kreeg en hij pas op 14 februari een aanvraag had ingediend. Dat betekent dat men wilde antidateren, maar niet goed heeft gekeken, waardoor men fouten heeft gemaakt”, stelde Brunswijk. Hij deelde mee dat op 21 januari zeven mijnbouwrechten zijn toegekend, waarvan de indiening pas in februari is geschied. Op 4 juni 2020 en 11 juli 2020 zijn ook mijnbouwrechten uitgegeven, waarvan de aanvragen respectievelijk op 5 juni en 12 juli zijn gedaan. Brunswijk zei, dat er meer dan 30 mijnbouwrechten zijn die dezelfde status hebben.”
  Etc etc

  “Ten aanzien van de skalians zei Brunswijk dat er skalians bezig zijn in het Boven Saramacca gebied, rondom het stuwmeer en langs de oostgrens. Volgens de vicepresident is er jarenlang een gedoogbeleid gevoerd ten aanzien van de skalians aan de oostgrens. “We gaan het gedoogd beleid niet voortzetten.”
  Bron: de West 190920

  Afgelopen vrijdag was er een DNA vergadering over de financiële status, niets vermeld in die popi-jopi kranten.
  De West is vaak weken vóór met hun analyses. En ze blijken altijd correct!


  Maak melding

 16. Last but not least.

  Zo werkt het in de praktijk; aandeel ING 8% gekelderd vanwege dubieuze transacties klanten.

  Misschien een idee om de Amerikaanse antiwitwascel FinCEN te benaderen.
  FinCEN doet onderzoek naar grote stromen verdacht, zwart en crimineel geld bij Internationale banken.

  De president gaf aan dat er met behulp van internationale instanties de corruptie zal worden aangepakt.

  Zomaar een idee.


  Maak melding

 17. @@@Bigi Sma, Ook die bruggen zijn niet betaald. Wijdenbosch gedrag.
  Hooghart heeft altijd geroepen dat de witteman “””de Surinamers”” hebben geleerd wat fraude, en corrupte is en de Surinamers moesten het beter doen. Zie maar:::De witteman heeft altijd een vinger in de pap gehad, maar ik vraag mij af of de witteman die pen in Boefdraad zijn handen vasthield.

  Ik ben blij dat vele NDPérs nu slapelozenachten hebben en krijgen.


  Maak melding

 18. Glenn als jij nou eens jou smoel houd en afwacht. Heb je wel gezien wat voor teringzooi bouta heeft gelaten.of blijf je blind en doofstom. Wwar was jou comment tijdens bouta tijdperk.? Ga lekker met je ballen spelen paarse rat.


  Maak melding

 19. De nieuwe regering moet al de puinhopen van de criminele ndp regering opruimen en hiervoor hebben ze meer dan 5 jaren nodig, in fact Suriname zal niet klaar zijn met al de puinhopen gemaakt door de criminele ndp regering,ook niet na vele regeringen na deze nieuwe regering.De nieuwe regering heeft nauwelijks tijd om aan zijn eigen agenda te werken.De puinhopen van bouta nemen alle tijd in beslag.
  Een bewijs hier dat de surinamers in de luchtkastelen van bouta geloofden,ze zijn bedtogen door bedrieger bouta.


  Maak melding

 20. Denki, Koos, Glenn,

  Als u niet achteruit kijkt, mist u de nodige informatie, welke gepasseerd is. En de informatie, welke achter u gebeurt, al helemaal!
  Beiden, hebt u nodig om vooruit te komen!

  Onze regering, heeft het over genomen van……”vul” in.
  U weet dat er veel geregelt moet worden? De regering is niet aan het zeuren! Sterker nog, onze regering, geeft het volk de verborgen informatie en u hoort erbij!
  Ik durf te zeggen dat het land, gevallen is in een boedel en als ons deskundige regering niet inventariseert, zal best kunnen dat het land moet worden verdeeld, inclusief” u”.

  Wist u dat de praktijk soms anders uitpakt, dan dat u het van te voren had gedacht?
  De regering is bezig de belangrijkste aandachtspunten voor u en mij op een rijtje te zetten!
  Kan u eens zijn dat deze regering bezig is om een gezond en mooi land van Suriname te maken en ook te waarborgen?

  Om dit te kunnen doen is het belangrijk om te beginnen met een grondige inventarisatie van de financiën.
  De ondeskundigen, hebben verwachtingen gewekt die niet waargemaakt zijn!

  U, lijkt een dwaas te zijn! U weet gewoon het beste en ik heb wanhopig geprobeerd om u te begrijpen! Ik hoop dat het ooit lukt!
  Zoniet, zal ik proberen een wijze te begrijpen.


  Maak melding

 21. @@@Ira,

  =================================
  Zie maar:::De witteman heeft altijd een vinger in de pap gehad, maar ik vraag mij af of de witteman die pen in Boefdraad zijn handen vasthield.
  =================================
  Die witte man die naar nederland is gevlucht was Boefdraad zijn rechterhand.
  Ik heb gelezen dat toen boefdraad bij de surinaamse bank werkte deze witte man als adviseur 10.000 dollar per maand verdiende.

  En toen boefdraad minister van financien was deze man als adviseur 5000 dollar per maand verdiende.

  En de paarse fanclub blijft maar trouw

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 22. I SU en Redshin@@ Ik ben niet vvoor Bouterse achterlijke wezen. Alleen lopen janken als een stellejes klein kinderen helpt Suriname niet vooruit. Wat voor jankers zijn jullie eigenlijk ???Laat ze Bouterse dan oppakken inplaats van constant lopen te janken. Ik word zo moe van jullie VHPers. Stop met janken en gedragen jullie als echt mannen . Wie gefraudeerd heeft een proces tegen beginnen en al het gestolen geld terug vorderen. Toon jullie ballen. Redshin.. smoel dicht jij. Jij neemt ik niet eens meer serieus. Met je Redshin.bullschit.


  Maak melding

 23. De lui van ndp, adhin en consorten zitten toch in DNA??? Dat ze dat op de eerste plaats nog durven!!! Is toch een schande??? Ten 2e kunnen ze toch geconfronteerd worden met al de lijken die elke dag uit de kast komen, of niet???? Alleen maar geblair!!!


  Maak melding

 24. Ik vind het goed dat al die schimmige zaken nu aan het licht komen en dat het volk het ware verhaal hoort. De vorige regering was 1 en al oplichting diefstal en zelfverrijking van familie vrienden en kennissen. Ik snap wel dat de NDPers en aanhangers zich schamen om wat ze hebben aangericht en bewust en onbewust aan hebben meegewerkt uit schaamte willen ze niet dat deze regering alles bekend maakt maar wij en het Surinaamse volk willen alles weten. Deze criminelen van de NDP plus hun aanhang moeten voor het internationaal strafhof gebracht worden. Er worden al maanden sporen gewist in de vorm van mensen die iets wisten. Zelfs hooggeboren Inheemsen worden niet ontzien. Ik vraag me echt af hoelang nog.


  Maak melding

 25. Uitdagingen zijn er om van te leren en mentaal volwassen te worden.

  Een fout/val van een ander is niet jouw fout/val, laat je niet meesleuren.

  Wie steeds achterom blijft kijken wordt een ZOUTPILAAR


  Maak melding

 26. -Gij zult niet stelen
  -Gij zult niet moorden.
  -Gij zult geen overspel plegen.
  -Gij zult geen valse getuigenis afleggen.
  Bron: de bijbel.

  Sommigen vinden dat je er een berg zand overheen moet dumpen; kan gebeuren, pffff.

  “Those who don’t know history, are destined to repeat it. (E.B.).


  Maak melding

 27. Deze regering rust niet tot de problemen zijn opgelost. Op dit moment zijn er gesprekken gaande om de dure leningen te herfinancieren tegen gunstigere rentes en voorwaarden. Als de export verhoogd wordt in combinatie met belastinghervormingen zal dat op termijn lucht geven. Bepaalde schuldeisers zullen ook akkoord moeten gaan met saneringsvoorstellen.


  Maak melding

 28. @ Djamoe
  Het fossiel speelde het spel dat de dummies wilden zien. Hij kreeg ze door te appelleren aan het nationalistisch gevoel.
  =====Wij Surinamers====== hahaha
  Wij Surinamers willen niets te maken met Nederland, met die witte man
  Die zelfde witte man was intussen zijn beste kameraad. Dat begon al bij zijn coup
  daarna altijd adviseurs in dienst. Nooit zonder de witte man
  en het stomme volk trapte er gewoon in. ja het stomme volk
  Hij heeft gelijk gehad, ze zijn stom en ze blijven stom, dat bewijzen ze nu nog steeds

  Koos
  herfinanciering ……>ok
  belastinghervorming…..> ok
  schuldsanering……> neks daarvan, daar gingen de criminelen van uit.
  Volwassen worden gaat met pijn. laan ze het geld gaan halen waar het is. Punt uit
  16% toch, Miljarden dollars die zijn verdwenen en nog bejubelen ze hem


  Maak melding

 29. En daarom is het belangrijk dat het volk weet hoe de vork in de steel zit. Want men weet globaal en oppervlakkig wel het een en ander maar men beseft het verder niet. En dan wordt er over enkele jaren weer gezegd dat olv van Bouterse ging dit en dat goed, investering en fundering en revolutie en dekolonisatie en ontwikkeling en oprichting, etc. etc. Allemaal blabla bullshit.

  Het is goed en heel belangrijk dat de waarheid wordt onderzocht en wordt gedeeld met het volk. Want een groot deel van het volk stoot zich al 40 jaar aan dezelfde steen. Zelfs de ezel heeft buikkramp van het lachen om al die Bouta-lovers.

  De enigen die de waarheid niet willen horen zijn de paarse parasieten en profiteurs. Want hun ware aard wordt nu onthuld.
  Slim-Suriname wilt de waarheid weten.
  Ook de journalisten krijgen nu concrete antwoorden. Bouterse kon hen dat op de persconferentie niet geven, toen was het tralala die maar nog een biertje. Maar nu worden alle vragen concreet beantwoord.

  Verder ben ik benieuwd wat onthuld wordt m.b.t. de partijen waarmee Dagoebert Dilip en the Bouta boyz zaken hebben gedaan, want het zijn niet alleen de NDP-regeringen ook de bedrijven en waarschijnlijk ook China en Venezuela hebben een aandeel in corruptie.

  Het volk heeft recht op de waarheid.
  “Werkend houden w’in gedachten
  recht en waarheid maken vrij
  Al wat goed is te betrachten
  Dat geeft aan ons land waardij”

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 30. Beste Glenn, het zou u sieren om eens, helder na te denken waar deze regering mee bezig is.
  De naam van Bouterse, zult u vaker tegenkomen!
  En ook de generatie na u.


  Maak melding

 31. Hallo, ik zie dat jullie steeds zieker worden van Bouterse, alle VHP lovers hier met de Nederlandse nationaliteit, weglopers, die alleen maar kunnen balken als ezels. Hebben jullie het nog steeds niet in de gaten, jullie gebalkt doet er niet toe. In Sranan zit niemand op jullie te wachten.
  De vele mislukte projecten van de vorige regering komen als lijken uit de kast.
  Hoe gaan wij daarmee om, niet op de manier van Bronto zoon van de grote landrover en bekend tot in China. De minister heeft al aangegeven dat deze projecten worden herstart.

  Waarom hoor ik jullie niet over de recente benoeming van Leo Brunswijk tot president commissaris bij EBS, de partij politisering van de Centrale Bank, Staatsolie, waar de regering de statuten wil aanpassen ten gunste van politieke benoemingen.
  Waarom hoor ik jullie niet over de initiatiefwet van het parlement om de leningplafonds te verhogen zodat de regering meer kan lenen, zoals bij Hoefdraad.

  Deze regering doet hetzelfde als de vorige regering, ook die had mandaat van de kiezers. Die hebben ze schromelijk verspeelt, de boel opgelicht en nu doet deze regering hetzelfde, ze stelen nog niet maar dat komt nog. Mensen worden gecriminaliseerd door deze regering.

  JoJo, ik zie dat je eindelijk uit de kast bent, dacht dat je niet partij gelieerd was, ook zie ik Bigi sma, ineens ook weer actief, het bloed kruipt waar het niet kruipen kan.

  Wij in Sranan wachten rustig af wat deze regering nog meer in petto heeft. We zullen zien.
  Als ze de dezelfde ploerten blijken te zijn als de vorige regering dan O boy, dan wordt het heet onder de zolen.💪🏼💪🏼 Dan zullen wij weer slim stemmen.


  Maak melding

 32. Nou, nou, wat een frustraties allemaal!
  Wacht af en en ga aan het werk. In plaats van al dit gezeik, geneuzel en theorieën.
  Ze moeten dit, ze moeten dat! Feit is, dat de incapabele bende is gestopt.
  Roei met de riemen die je hebt en probeer je financiën op orde te krijgen.
  Gefrustreerde Boutisten kijk achterom en zie wat voor een puinhoop er achter je ligt!
  Hou toch op met al die tories en theorieën….!


  Maak melding

 33. @Pony

  Hele tirade beste Pony

  1>> Bouterse is verleden tijd. Zijn zaken liggen bij Justitie, de historie en rekening en verantwoording als alles boven water komt.
  2>> Niemand zit op NL etc. te wachten. U misrekend zwaar. NL stort jaarlijks Euro 200.000.000 in de Su economie zonder tegen prestatie. Wacht maar af tot dat er weer gevlogen kan worden.
  3>> Hulp van NL zal de PG wat sneller inzicht kunnen geven wat en hoe er afgerekend kan worden met de vorige regering indien er sprake is van fraude en corruptie. Ik zeg INDIEN. gezien eigen ervaringen ben ik vrij zeker dat er heel wat geplukt kan worden.
  4>> U heeft gelijk dat Bronto middels oude politiek reageert. Ofwel hij betaalt vals met eigen munt terug. Dat is niet fraai maar nu wel effectief. Suriname is qua natie nog steeds onvolwassen en na 10 jaar wanbeleid niet in een paar maanden om te vormen. zeker niet met een dynastie als de Somohardjo’s. Ze horen echter bij het politieke spel en hebben wel 17.000 stemmen na de splitsing van de HVB. De Somo’s zijn gevaarlijk want de enige taak van Bronto is om de HVB te elimineren. Zodat de PL weer een eigenplaats kan claimen.
  OUDE politiek.
  5>> Dat Brunswijk in veel RvC’s zit is banaal te noemen. Helaas niet te voorkomen in een land waar niemand vertrouwd wordt en de ABOB niet zoveel kader kan hebben. Jammerlijk en af te keuren dat regels verandert worden en paspoorten omgeruild worden.
  6>> Initiatief wet staatsschuld. Wat valt daar over te zeggen ten voor of ten nadele. Het is toch ondenkbaar om een nieuwe minister op te laten draaien voor de ellende van de voorgaande. Er zal een nieuwe nul situatie gecreëerd moeten worden waarmee gewerkt kan worden. Dat daar in permanent of tijdelijk extra ruimte nodig zal zijn is niet te voorkomen Pony. Ik ben benieuwd hoe men de achtergelaten ellende en het herstel traject in een wet zal kunnen vormen. Ik ben benieuwd naar wat Jogi te melden heeft.
  Ik hoop dat er in heel veel stilte aan een goed schulden akkoord gewerkt wordt. Als dat succes op levert kan het ook maar zo zijn dat de schulden de komende jaren geen echt issue meer zijn, IK HOOP dat, alleen we zullen nog wat geduld moeten hebben.
  7>> Deze regering doet niet het zelfde als de vorige regering. Bouterse beloofde de helft van de VHP op te sluiten zonder ooit een misstand aan gekaard te hebben. Erger Bouterse gooide bergen zand op indiscreties van zijn partij genoten. Nu in 2 maanden ligt er heel veel criminaliserende ellende op straat. We zullen zien wat daar van overblijft.
  8>> Mijn reacties zijn niet partij gerelateerd. Ik vind dat de nieuwe regering veel schoonheidsfouten maakt maar hoe zou dat voorkomen kunnen worden met een volledig verziekt ambtelijk apparaat. Dat apparaat heeft Bouterse en Boefdraad toch in de gelegenheid gesteld hun dingen te doen. Brunswijk , Jogi en Gajadien leiten zich in no time overtuigen dat de aanbesteding van de uitbreiding van de Saramacca straat correct verlopen was omdat zij hun ambtenaren niet kunnen tegenspreken.
  9>> Er zal heel wat uitgemest moeten worden zonder de goede mensen te demotiveren. let wel het land heeft een verbale cultuur dus een desinformatie reist sneller dan feiten.
  10>> Als deze regering de zelfde streken gaat uit halen als de vorige dan kunnen ze er op rekenen dat zij het land nog veel dieper in de beerput laten terecht komen en dat er afgerekend gaat worden. Laat dat u garantie zijn dat men wel zal moeten gaan regeren.


  Maak melding

 34. JoJo, “in een land waar niemand vertrouwd wordt”
  Dit is juist mijn probleem, wie kan ik nog vertrouwen in Sranan.
  Was de regering samengesteld met alleen personen van onbesproken gedrag, ja dan zou ik zeer loyaal zijn.
  Kijk naar de samenstelling, mensen met meer of minder boter op hun hoofd maken deel uit van dit kabinet, de goeden niet na gesproken zoals Ramdin van buza, mensen met een rugzak vol criminele daden. Nu wordt er gezegd, ze konden niet anders, alleen door deze samenstelling konden ze de ndp buiten spel houden. Dat klopt wel in zijn algemeenheid, alleen hadden de leiders nu zich buiten de regering moeten houden, deze lijn zou het vertrouwen zeer ten goede zijn gekomen, nu zijn we allemaal twijfelaars, we kunnen het beleid niet zuiver beoordelen zonder te denken aan het belaste verleden van deze personen, dat is onze grote dilemma waar we elke dag mee moeten dealen. Dit werkt verlammend en remt onze ontwikkeling.
  JoJo, elke beslissing met beleid kan ik billeken, geen probleem, elke regering maakt keuzes en voert beleid conform het mandaat van de kiezers, zo hoort of werkt het, achteraf kun je pas oordelen als het goede keuzes waren, een regering moet regeren. Dus no problema.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.