VIDEO: Dronken automobilist vlucht en ramt EBS stroompaal

6
Dronken automobilist vlucht en ramt EBS stroompaal

De bestuurder van deze personenauto, die onder invloed van alcohol verkeerde, reed vanmiddag rond 15.00u een EBS stroompaal aan de Koreastraat kapot. Dit nadat hij een aanrijding aan de Kwattaweg had gemaakt en vluchtte.

Bij zijn vluchtpoging kreeg hij een lekke band, maar reed desondanks door met een snelheid. In de Koreastraat zag hij de eerste drempel laat en remde krachtig af. Daarbij verloor hij de controle over stuur en knalde tegen de stroompaal.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. De bestuurder is overgebracht naar het bureau. Een sleepdienst werd ingeschakeld om de auto af te voeren.

Technici van de EBS zijn momenteel op de locatie om de aangerichte schade te herstellen. Hieronder een video van de situatie.

https://www.instagram.com/p/CFXpDhcBhfC/?igshid=1x12bjbovzp8g

6 REACTIES

 1. Wordt tijd dat mensen dronken achter het stuur veel harder aangepakt worden, b.v. met het afpakken van rijbewijs, schrikbarend hoge boetes en gevangenis straf of trouwen met Wendy. Dan leren ze het misschien wel af, de laatste tijd hoor je dit veel. $$$


  Maak melding

 2. Dit moet nu echt ophouden. Verzekeringsmaatschappijen moeten in dit soort gevallen de veroorzakers zelf laten betalen voor de onkosten van de electrische palen. EBS geen genoegen nemen met het afhandelen via de verzekering. Zo komt dit ook ten nadele van de EBS.
  Trouwens hoe zit dat in mekaar. Wie betaald voor de schade?

  En zoals “boskopoemang” het zegt, moeten ze ook veel harder aangepakt worden: rijbewijs afpakken, hoge boetes en om weer in het bezit te komen van zijn/haar rijbewijs weer rijexamen laten maken.


  Maak melding

 3. Auke@@ wat onlogische en onzinnige strafbepalingen stel je voor juridisch onmogelijk daarom komt het nergens in de wereld voor de hele wereld is dom en jij bent slim als dat de oplossing was noem dan één land waar het wordt toegepast


  Maak melding

 4. Theo2020 mi matti wij surinamers zijn heel slecht in het verzinnen van nieuwe methodes om zulke chauffeurs van de weg te halen. Copieer de Nederlandse verkeers wetgeving en pas het toe in suriname.
  Verzekeringsmaatschappijen voer een nog voordeliger no-claim regeling toe netals in Nederland.
  De veroorzaker betaalt kijken hoe snel wij dan van de dronkaards af zijn en stuur ze ook naar een dure cursus zelf te betalen hetzelfde als in Nederland.
  Liever goed gekopieerd dan slecht verzonnen.
  Diaspora is aan het werk doe je voordeel mee.


  Maak melding

 5. Auke verzekering maatschappij dek geen schade als er alcohol gedronken is tijdens het rijden, deze meneer gaat zelf alle schade moeten betalen uit eigen zak
  Dat zijn de regels?? Bovendien mensen zijn hardleers


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.