Dode man met schotwond niet door misdrijf om het leven gekomen

14

De man die afgelopen dinsdag dood in een woning (foto) werd gevonden met een schotwond, is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Er zou sprake zijn van zelfdoding. Tot die conclusie komt de politie in Suriname, nadat er sectie is gepleegd op het stoffelijk overschot van de overledene.

Volgens het Korps Politie Suriname gaat het om de 59-jarige Dewanand Changoe. Hij werd dinsdagmiddag 15 september dood aangetroffen in zijn woning. De politie van het bureau Livorno kreeg de melding van het geval en deed het adres aan voor onderzoek.

Het ontzielde lichaam van de heer Changoe werd in de woning aangetroffen met schotwonden. Een ingeschakelde arts stelde zijn dood officieel vast en het lijk werd in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Ter plaatse werd een vuistvuurwapen aangetroffen, welk ook in beslag is genomen door de politie. De 59-jarige man zou zich met dit wapen van het leven hebben beroofd.

14 REACTIES

 1. Het ontzielde lichaam van de heer Changoe werd in de woning aangetroffen met schotwonden.

  Dus schotwonden dus meer dan 1 keer de trekker overgehaald. Raar denk ik zo want bij zelfdoding denk je jezelf het leven te benemen met 1 raak schot toch of niet soms?


  Maak melding

 2. Inderdaad, schotwonden!
  Tecnisherecherche en forenchish, onderzoek moet toch ophelderen, welke de eerste schot en welke de tweede was?

  De ingangen van de afstand schoten en de afstand van waar de schoten zijn gelost kunnen een goed onderzoek vertellen, wat bij benadering is gebeurd!
  Ook de ligging van het slachtoffer is heel belangrijk om bepaalde zaken uit te sluiten!
  Het OM, heeft de taak om de nabestaanden de waarheid te vertellen, om de verwerking te accepteren en de draad weer op te pakken.
  Het zal erg moeilijk zijn!
  Gecondoleerd en veel sterkte.
  Bij twijfel een second opnion, aanvragen!!
  Iemand missen is, verdomd verdrietig.
  Wat ik in 1985, heb meegemaakt, is nog steeds een trauma voor mij!


  Maak melding

 3. Meestal schrikt een zelfdoder van een mislukte zelfmoordpoging en komt dan bij zinnen. Waarom zou dat hier anders zijn?
  Daal me kuchh kaalaa hai.
  Bovendien, welke was de eerste schot, hoeveel kracht heeft het de man gekost en had hij genoeg kracht over een tweede poging te wagen?
  Geen enkele buur of huisgenoot heeft een schot gehoord? Niemand is gaan kijken of heeft de politie gebeld? Huisgenoten en buren zijn diepe slapers blijkbaar. Sote raho!


  Maak melding

 4. Voor al die sabi so’s hierboven: een kogel gaat erin en soms weer uit – zijn dus 2 schotwonden.
  gemodereerd

 5. En voor die sabieso die beweert bij zelfmoord of nee suïcide je geen rust vind hoe weet hij dat je geen rust vind heb je dan ooit zelfmoord gepleegd om het te weten of heeft de geest van iemand die zelfmoord heeft gepleegd het aan jou vertelt je praat een hoop stronterij


  Maak melding

 6. Wat mij bekend is van de inspecteur in Su , zijn ze bijna allemaal zuiplappen dus zal zo’n inspecteur dubbel of driedubbele gaten gezien hebben vandaar die schotwonden.Hoevelen van ze hebben een behoorlijke opleiding gevolgd is meer die corruptieve vriendjes politieke benoemingen.Is toch gebleken en er is nu toch zovelen gevallen onthuld door Pres.Chan en zijn Ministers


  Maak melding

 7. Laffoe E Chirri Mi@@ dit alles weet je maar je hebt niks en ook niks ondernomen dan ben je erger dan alle inspecteurs bij elkaar
  En het schijnt dat je wel veel inspecteurs kent omdat je weet dat ze bijna allemaal zuiplappen zijn of je hebt met bijna allemaal zitten zuipen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.