Distributie pakketten bij woning Bordo stopgezet door politie

20
Distributie pakketten door Bordo onderbroken na drukte

De distributie van de school- en socialepakketten bij de woning van Joel Martinus ‘Bordo’ is vanmiddag door de politie stopgezet. Dit vanwege de drukte en chaotische toestanden.

Bordo noemt het project een succes. Naar zijn zeggen hebben zich geen grove calamiteiten voorgedaan. Hij zegt dat zij echter geconfronteerd raakten met personen die de regels overtraden, ondanks zijn verzoek tot naleving hiervan.

Honderden mensen verzamelden zich vanmorgen bij zijn woning. “Ik heb uiteindelijk 2.000 in plaats van 1.000 pakketten georganiseerd voor behoeftigen, waarvan 1.400 overhandigd omdat de activiteit werd onderbroken. Hierdoor zal de distributie van de overige 600 pakketten op een ander moment plaatsvinden” zegt Bordo.

Hij heeft de contactgegevens genoteerd van personen die niet in aanmerking zijn gekomen, zodat er afstemming volgt. “De ervaring wordt meegenomen in de distributie van de overige pakketten. Mi breiti taki un gi gehoor na a oproep disi. Un tan begi gi mi fu sani waki bun” aldus Bordo.

20 REACTIES

 1. Ik stel.voor dat.men nou maar eens zelf wat moet gaan als volk van Suriname. Werken en opbouwen met je donder. Als er geen werk mentaliteit is in een bepaald soort mensen,dan blijf het maar een blok aan je been en gaat opbouwen moeilijk. Ndp heeft niks neergezet wat vooruitgang kan brengen. Ik snap dar deze regering geen geld heeft,maar veel ligt aan de mens en mentaliteit.


  Maak melding

 2. Mensen hebben wel tijd om uren in de zon te staan wachten op een gratis pakket , en niet te praten over de risico wat ze bereid zijn om te lopen corona op te lopen en verspreiden .

  De meeste maar dan ook de meeste Surinamers hebben een groot tuin .
  Maar zelf groente verbouwen ho maar .
  Kouseband , selderij , peper , sla , knoflook , en zelfs aardappelen kan men in hun tuin desnoods in grote emmers of bakken verbouwen .

  Maar nee , het moet gratis zijn .

  Wie te lui is om te werken , moet ook niet willen eten .


  Maak melding

 3. Het is nooit goed wat een mens doet? Mensen zijn eenmaal een moeilijke creaturen, wat moet ik nog schrijven veel succes met alle onder de nieuwe 90 ik g


  Maak melding

 4. Waarom stoppen de zaken. Laten ze hun ding doen.
  Maandag rijden de bussen, bijna overal open. Wat is het dat er een avondklok van 20.00 u is???
  Chan is bang


  Maak melding

 5. Men moet arbeidsgelegenheden op zetten zodat mensen kunnen werken en verdienen om een voorbeeld funtie voor hun kinderen tezyn. Dat laatste is hun ontnomen en dan wil ik niet horen ja ma NDP niks daarvan het hele assemble is daar schuldig aan
  Politici die pakketten verdelen zet onze gemeenschap ter schande tezien hoe myn landgenoten in de ry staan alsof er hongersnood is , dit terwyl politici zich verryken met staatsgeld
  schaamteloos zyn onze politici ,FOEI


  Maak melding

 6. =Men heeft in het verleden een onderzoek gedaan naar het verdelen van pakketten. Alle culturen staan geregistreed, maar de grootste groep zijn de afro Surunamers.

  Men zou via de scholen nagaan hoe dat komt, maar ik heb nooit meer wat van vernomen.


  Maak melding

 7. Stel jullie eigen pakketten samen en verdeel en geef het aan wie jullie willen dat kunnen jullie niet dan maar een ander die het wel kan misgunnen tegen jaloezie,haat,nijd en afgunst bestaat er helaas geen remedie


  Maak melding

 8. Die bordo denkt dat hij zen zonden kan afkopen ,door een beetje weg te geven. Zit wel iets positiefs in,maar doe dan iets structureel. Bouw een opvang voor dak en thuislozen kinderen.


  Maak melding

 9. De politieke figuren van de abop geven weer het slechte voorbeeld.
  De vp (oud bankrover) verdeelt op eigen titel gestolen geld aan studenten.
  Deze man levert pakketten aan z.g arme mensen.
  De voorzitter verdeelt schooltassen met inhoud.
  Dit “spel” heet populisme.

  Leer de mensen toch hun eigen brood verdienen met hun talent en vakmanschap.

  Jammer van zo’n mooi land,
  Love it!!


  Maak melding

 10. Wat is beter paketten uitdelen of zorgen voor werkgelegenheid…

  Die Bordo schijnt bedrijven te hebben dan kunnen mensen toch voor hem werken. Dan kunnen ze geld verdienen en hun eigen pakket kopen…


  Maak melding

 11. Redskin ik ben dom?? Wat ben jij?? Kijk naar jezelf. Over vorige regering en pakketten hoop geklets. Abop geeft zijn mensen, Vhp geeft zijn mensen.
  Nps geeft niet want ze hebben weinig zetels. Spek en bonen.
  Als er vanaf 7 u s’ morgens een hoop mensen daar zijn en al 80% van de pakketten verdeeld zijn dan kan de rest ook. Waarom om 5 u stoppen??
  Geef biga bonnen of combe markt. Kunnen mensen in delen spullen kopen die nodig zijn.


  Maak melding

 12. Veel onnadenkendheid hier op dit topic.

  Tuurlijk moet men gewoon kunnen werken voor hun geld, maar er is nu een pandemie gaande waarbij velen hun job verloren.

  Wat kletsen mensen dan over werken?!

  En zelfs in geval van een baan, is het inkomen vaak niet genoeg om de maand mee door te komen.

  Realiteit, mensen!


  Maak melding

 13. Goed zo politie.Deze soort praktijken stop zetten.Bordo mag dan van de Abop zijn,hij moet in samenwerking met Abop pakketten distribueren en niet uit zijn voor het zoeken van faam en naam voor hem.
  Menigen onder de surinamers zullen boos zijn want graag zouden ze ook een Gratis pakket in ontvangst willen nemen.Geen nood bordo voor een volgende keer zal je meer gratis pakketten uitdelen gezien het feit dat geheel Suriname zich geregistreerd zal hebben.In feite zou de pollitie een onderzoek moeten beginnen hoe jij aan de goederen bent gekomen.Dit initiatief is door jou gestart en niet door de Abop.Dus ophoesten de waarheid,ja.


  Maak melding

 14. DOMME ACTIE,
  NET ALS IN 1986, TOEN HIJ SAMEN MET RONNIE BRUNSWIJK DE 12 SURINAMSE MILITAIREN IN COMMEWIJNE GEGIJZELD HADDEN.
  DEZE MILITAIREN ZIJN SPOORLOOS VERDWENEN.
  IEDEREEN HOUD HUN KLEPPEN NU DICHT.
  DEZE PERSONEN MOETEN HUN VERANTWOORDELIJKHEID NEMEN, EN EXCUSES AANBIEDEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.