CLO delegatie maakt kennis met minister van Volksgezondheid

4
CLO delegatie maakt kennis met minister van Volksgezondheid

Een delegatie van de Centrale Landsdienaren Organisaties (CLO) in Suriname onder leiding van de heer Ronald Hooghart heeft een kennismakingsbezoek gebracht aan minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid. Tijdens dit gesprek zijn er zaken en bezwaren op het gebied van beleid die de aandacht van de heer Hooghart trokken, besproken met minister Ramadin.

“Er is een constructief gesprek gevoerd tussen partijen waarbij zowel de minister als de heer Hooghart zich ervan bewust is dat het belang van de Surinaamse landsdienaren ten alle tijde centraal staat”, zegt de bewindsman. De vakbondsleider en minister Ramadhin hebben elkaar ondersteuning toegezegd mocht er iets zijn dat niet correct is.

Verder is besproken dat partijen in regulier overleg zullen zijn indien het om arbeidszaken en zaken relaterende landsdienaren gaat. Tot slot zijn er werkafspraken gemaakt tussen partijen.

4 REACTIES

 1. Onder ndp ging al het regeer periode van 10 jaar alleen over leningen boefdraad vlieg van de ene land naar het andere om lening af te sluiten voor ons surinaamse bevolking
  Maar daar merkte de surinamers nooit iets van enige vooruitgang, sommige mensen hebben geen idee wat politiek is avent, toen alles duur begon te worden en er was geen geld, dan pas ging het licht branden bij de surinamers, dat is mooie ervaring om vervolgens tot je door te laten dringen no briebi wang politicus zomaar, het nooit te laat, nooit meer ndp never


  Maak melding

 2. Cornelis luchtfiets en nul waarde in de afgelopen 10 jaar ndp was het inderdaad luchtfiets en nulwaarde, leiden sommige mensen aan dementie in een paar maanden vergeten wat voor achteruit gang heeft ndp gebracht in Suriname? Deze regering heeft geschoolde kaders en is goed bezig om Suriname tot hoogte te brengen waar wij allemaal de vruchten van gaan plukken, mie egie blaka mang zins de onafhankelijkheid soso foefoermang, sorry het is de waarheid, allemaal die gestemd had voor onafhankelijk zijn toch ook naar Nederland vertrokken wat een tragedie??


  Maak melding

 3. Jammer van jullie, waterkant, dat jullie mijn mening weg drukken.
  Niet dat ik discrimineer, heeft wel met topic discriminatie te maken, goed lezen.
  En anders zijn jullie niet objectief bezig en scheren niet over 1 kam.

  Jammer anders laten jullie beledigingen en schelden wel door, maar goed, eens wordt waterkant ook wel een topic.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.