Narsingh en Roué Verveer komen met Diwali Theatershow

4
Narsingh en Roué Verveer komen met Diwali Theatershow

Presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer slaan de handen ineen en maken samen een Diwali theatershow! Elk jaar vieren miljoenen Hindoes wereldwijd Diwali. Ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de vrouw centraal staat en de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd.

Deze theatershow gaat over de inhoud, de viering, de essentie en de beleving van Diwali. Met dans-, zang- en muziekoptredens van Pretima Ke Dewashrie, Madhu Lalbahadoersingh en De Diwali live band o.l.v. Setish Bindraban. Er worden twee shows op een avond gespeeld.

Data:
08 nov – Theater De Veste, Delft
10 nov – Nieuwe Luxor, Rotterdam 
12 nov – Nieuwe Luxor, Rotterdam
13 nov – Nieuwe Luxor, Rotterdam

Let op: De shows van 12 november worden opgenomen voor tv-uitzending. De Diwali Show is geschikt voor jong, oud, hindoe, niet-hindoe, gezinnen, stelletjes, vrienden.. kortom: iedereen. Koop nu je kaarten via www.dediwalishow.nl en geniet van indrukwekkende optredens, mooie verhalen en uiteraard ook veel grappen.

4 REACTIES

 1. Beste landgenoten,

  Laten wij gezellig met elkaar lachen en om elkaar lachen.
  Durf ook om jezelf te lachen, zelfspot maakt je weerbaarder !

  Herken het verschil tussen een grap / ironie en pesten (discriminatie / racisme).

  Diwali, een lichtje in het duister. De kracht die wij allen bezitten.

  Lobi makandra. Krakti !


  Maak melding

 2. De gemeente steekt niks een stokje voor. Voetbalwedstrijden, concerten, televisie opnames zijn toch toegestaan? Men mag alleen niet joelen en meezingen. En de anderhalve meter moet gehandhaafd worden. Zie ook beelden van primsjesdag gisteren. Het is trouwens ook een mooie afleiding van het hele Covid gedoe. Veel plezier aan de mensen toegewenst die wel naar deze voorstellingen gaan.


  Maak melding

 3. Mix chick100% eens!!! Bij divali moet je ook tot rust komen ,een dag om na te denken voor de toekomst. Nu zitten in het donker met zoveel ellende, stel je eens voor dat ook het licht weg valt, wat dan?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.