Man aangereden die straat oprende met brandwonden

8
Man die straat oprende met brandwonden aangereden

Een man die maandagmiddag brandwonden opliep en de straat oprende voor hulp, is aangereden door een auto aan de Engelbrechtweg te Commewijne. Hij raakte zwaargewond aan zijn hoofd, armen en benen en is per ontboden ambulance afgevoerd voor medische behandeling.

Volgens de politie reed de man over de Engelbrechtweg en kreeg op een bepaald moment autopech. Hij parkeerde zijn voertuig op de berm en maakte de motorkap open.

Op een gegeven moment verwijderde hij de radiatordop en toen kwam stoom eruit die hem raakte. De man rende gillend de straat op op zoek naar hulp. Op dat moment kwam een auto aan die hem aanreed. De man raakte zwaargewond en viel op straat voor het voertuig. De voorruit kreeg een barst.

De politie in Suriname kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld om het slachtoffer af te voeren. Een sleepdienst werd ook ingeschakeld om de auto van de aanrijding af te voeren naar berging.

8 REACTIES

 1. Hoeveel pech kun je hebben.
  Eerst verbrand en daarna aangereden worden.
  Hij was waarschijnlijk ook verblind door het hete water in zijn gezicht.
  Beterschap en sterkte aan de familie.


  Maak melding

 2. Wat een walglijke foto; het slachtoffenmet 1 vrouw met een foute paraplu en iets verderop een busje met wat ramptoeristen die toekijken
  Sterkte voor het slachtoffer het is te hopen dat hij geen kostwinner was/is voor een gezin met kleine kinderen en hulpbehoevende ouderen.


  Maak melding

 3. Triest ht is verschrikkelijk wat deze zielige man is overkomen.
  Programa’s als 1vr12 n jepi deh n de overheid moeten meteen inkomen om deze arme man financieel n moreel op te vangen.


  Maak melding

 4. @Taurus: niet te hard roepen wat er MOET gebeuren. In Su moet je je eerst afvragen of hij wel in die auto mocht rijden en wat voor evt groter leed door onnadenkendheid en ongeluk is voorkomen. We kunnen de overheid en 1voor 12 niet voor alles inzetten er is ook eigen verantwoordelijkheid toch? Ben jij zelf al donateur van 1 voor 12?


  Maak melding

 5. Vreselijk. Ik hoop dat hij hersteld. Ga niet zelf voor monteur spelen als je geen ervaring hebt. Ik denk ook dat het een jong persoon is met weinig ervaring. Beterschap en laat dit een les zijn voor anderen!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.