398 lockdown-overtreders waaronder 45 vrouwen in Paramaribo aangehouden

11
lockdown-suriname
Aangehouden lockdown-overtreders bij de Politieacademie in Suriname.

Verschillende eenheden van het Korps Politie Suriname, hebben in het afgelopen weekeinde van vrijdag 11 september tot en met de vroege ochtend van maandag 14 september in regio Paramaribo in totaal 398 lockdown-overtreders aangehouden.

De overtreders zijn aangehouden en overgebracht naar de hal op het terrein van de Politie Academie. Onder hen Onder hen waren ook 45 vrouwen. Deze overtreders mochten na een aantal uren te zijn opgehouden, middels een vertrekbriefje de kortste route naar hun woonplaats kiezen.

De politie doet nogmaals een dringend beroep op de burgerij om de COVID-19 maatregelen altijd in acht te nemen. “Laat het virus van ‘ongehoorzaamheid’ niet er voor zorgen dat het COVID-19 virus als ‘de engel des doods’ steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap” schrijft de politie.

11 REACTIES

 1. Taurus 16 september 2020 At 08:31
  Schande vr deze mensen in ht byzonder de vrouwen.
  ++++++++++++++++++++++++
  Waarom?? Zullen ze niet dezelfde reden hebben als de mannen?
  Ik zeg vrouw man of kind iedereen moet tijdens de LD zijn of haar staart thuis krullen en rustig de tijd uitzitten want de LD is ook voor hun gezondheid.


  Maak melding

 2. Het weekend is snel om, speel wat kaart spelletjes. Maak het erf schoon. Doe dingen waar je doordeweeks niet aan toe komt.
  Ik begrijp Taurus enigszins wel, bij bepaalde keuzes verwacht je bij de vrouw juiste beslissingen.


  Maak melding

 3. Ik ken honderden mensen neg pasje en brief die geen hol te zoeken hebben op straat. Ze gaan gewoon chillen bij hun mensen. Dus rotsooi met mensen aanhouden. Ik word binnenkort jarig en we gaan met opzet mt zn allen rijden
  Heb ik gratis lokatie feestje. POC


  Maak melding

 4. Ze gaan het nooit leren ,die surinamers.
  Zo lang de straffen niet worden uitgevoerd gaan ze het niet leren.Laat ze niet vertrekken met een briefje .Laat ze een boete ter plaatse betalen.Wie niet betaald die blijft in hechtenis.Tenslotte zijn de regels er om de gemeenschap te beschermen en niet om ze te pesten


  Maak melding

 5. @Wendy
  Ik hoop dat jij plaats en datum bekend maakt want dan zal de politie geen moeite hebben om je mars op te sluiten !Party beest,typisch ndp gedrag…njang,dringie en plesirie en de hel met de rest!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.