Winkelier die klant confronteert met oude rekening mishandeld

17

Een winkelier is gisteravond omstreeks 19.55u aan de Sardjoedei Rattanstraat in Wanica mishandeld. Dit nadat hij een klant die hij heel goed kent, confronteerde met een oude rekening toen hij spullen was komen kopen met nog een man.

Volgens de politie bevond de winkelier zich in de winkel, toen de dader vergezeld door een manspersoon enkele goederen bestelden. Hij deed dit vanachter de traliedeur. Voordat de winkelier de traliedeur geheel openmaakte en de goederen overhandigde confronteerde hij de dader met een oude rekening. De dader stormde toen te samen met de andere verdachte manspersoon de winkel binnen.

De winkelier werd mishandeld en de bestelde producten werden hem afhandig gemaakt. Zijn broer die hem te hulp schoot, werd met een fles bewusteloos geslagen. Hierna verlieten de mannen te voet de plaats. De slachtoffers liepen verwondingen op en klaagden van pijn.

De daders maakten een fles Heineken, een losse pamper en levensmiddelen buit. Het voorval is vastgelegd op de beveiligingscamera’s. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

17 REACTIES

 1. we zullen straks zien wie de daders zijn.
  Place your bet
  Tien jaar anarchie, tien jaar lang mocht alles. Tja dan krijg je dit.
  Om dit eruit te krijgen zullen we minstens 2 generaties verder moeten zijn
  Met dank aan drie mislukte bonkoro bigie noso.
  Je weet toch hehehe, je weet toch


  Maak melding

 2. Verkopen op rekening geeft altijd problemen. Die winkelier gaat nu mensen die een keertje echt iets nodig hebben niet meer helpen. Den mang por’ eng gi den trawan.


  Maak melding

 3. Dre_1
  Om dit eruit te krijgen zullen we minstens 2 generaties verder moeten zijn

  Dre_1
  Je zal heel veel geluk moeten hebben dat het na 2 generaties het eruit zal zijn.
  Ik denk dat je bedrogen uitkomt kijkende naar voorbeeld nemen van ouders en familie.
  Hoeveel kinderen groeien op in één ouder gezinnen?
  Goed voorbeeld nemen de jongens geen papa die komt langs doet zijn ding en vertrekt
  Goed voorbeeld nemen de meisjes een man komt en mama gaat mee denkende dat deze keer de bezoeker zal blijven.

  Dre_1
  Ik spreek de wens uit dat hetgeen je aangeeft zal uitkomen


  Maak melding

 4. Ric

  15 september 2020 At 20:55

  Het komt door deze regering alles is duur geworden zelf openbaarvervoer dit is maar het begin chan o siting kon

  =======================

  Ga eerst je eigen bevuilde paarse nest inspecteren voor dat je deze bullshit komt aanzetten.


  Maak melding

 5. @ Ric

  YU HABI DREI AI YERE: DOOR TE STELLEN DAT DE PRODUCTEN DUURDER ZIJN GEWORDEN, KOMT OP CONTO VAN REGERING CHAN SANTHOKI.

  TIJDENS REGERING VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL TEVENS MOORDENAAR WAREN DE PRODUCTEN NIET DUUR.

  CHAN HEEFT DUS ALS IK JOU MOET GELOVEN BINNEN 2 MAANDEN DE PRODUCTEN DUURDER LATEN WORDEN.


  Maak melding

 6. Ric wil nog meer lenen. En maar blijven lenen. En dan achteraf klagen dat hij nu slaaf is van de Chinezen omdat hij de leningen niet kan terugbetalen.
  Ric wil graag opnieuw slavernij in Suriname. Ric wil graag onderbroek van Chinees wassen. Forever.
  Ric zijn favoriet liedje is Yang Mi Ping a Chau.


  Maak melding

 7. het mag duurder zijn…. maar er is tenminste weer wat te koop
  die seniuele idioot heeft er voor gezorgd dat er bijna niets meer te krijgen was.
  nu met een injectie is er weer wat te krijgen, waardoor de economie weer opgestart kan worden… waarna de prijzen weer kunnen zakken.

  maar goed… paarse riool ratten en economie? contradictio in terminus.
  dat gaat never nooit niet samen.. enige wat paarse ratten kunnen is teren op andermans geld.
  en zeuren als ze niets meer krijgen voor het niets doen


  Maak melding

 8. De meeste winkeliers zijn chinezen. Laten wij hopen dat zijn niet massaal vertrekken als het erger wordt. Dan gaan wij letterlijk schijten! Jammer voor het gebeurde.


  Maak melding

 9. Al die leugens van Chan dan krijg je dit. Bedrieger. Maar zijn stagaire/vrouw gaat naar nederland en het arme volk hft geen eten.
  Hoor ik Belfort nu kletsen???
  Maak je bek open. Je had een hekel aan dit wijf nu moet je buigen voor dr.


  Maak melding

 10. Aan wendy : vraag je baasjes maar waar die verdwenen 200 miljoen dollars zijn. Als je het weet mag je verder praten en vragen. Parmessar zegt dat centrale bank van Suriname zwijgt. Laat hij eerst hoefdraad vragen waar de jaarrekening vanaf 2014 of 2015 tot 2019 zijn. Wendy vraag hoefdraad of bouta. Ric, het was al duur toen de koers van dollar niet meer 3,50 srd was. Waar was je geklaag. Want ik heb toen geklaagd maar de regering luisterde niet toendertijd. Wie was aan de macht?


  Maak melding

 11. Mensen MENSEN, sinds ik geboren en is het altijd zo geweest ,de ene nog slechter dan de andere. ik ben geen bod,nps ,vhp noem maar op aanhanger, maar wat ze allemaal hebben gedaan no kan van hengel tot nu is het graaien, steelen,liggen het vlok voor de gek houden vriendjes politiek eigenbelang. De ene moordenaar na de andere komt regeren .
  Een bankrover, moordenaar verkrachter landverader is nu ……..Een man die werd aan gehouden met Coke in zijn auto een jonge heeft dood ge schoten is nu ……. Een NPS president zij eens Geld is niet het probleem maar het opmaken is een probleem wel Nu .


  Maak melding

 12. Whahha Wendy/Ric kunnen de realiteit niet accepteren… jaren lang leefden ze in de su-versie van Phantasialand…Soso mooi fatamorganas van het leven als Dubai hahahah welkom terug in de realiteit… je trip/ritje heeft je tienduizenden euro’s p.p. gekost zonder dat je het ooit geweten hebt tbv een bepaald groepje… Dan heb je een deel van dezelfde paarse / racistische types ( ongeacht etniciteit ) als jullie die vanuit NL opjutten, die hebben hun EIGEN famiri’s niet verteld in SU, dat ze hier tijdens Corona-tijd minimaal 1000-1500 eur krijgen per maand zelf als ze niet werken, honderden euro’s per maand huursubsidie en zorgtoeslag krijgen per maand en laat staan rond mei net zoveel vakantiegeld hebben gehad en een deel nog een keer zoveel belastingteruggave (dus 3 dubbel )…. met garantie van medicijnen, zorg vervoer etc…en op hun oude dag of ziek zijn om te werken, ook het minimale krijgen per maand…Soema dong? Wel ga genieten onder je gratis paarse paraplu langs de weg…je hebt toch gratis zon… laat mensen ongeacht welke etniciteit en geloof die wel een poging willen doen om te voorkomen dat Su over 10 jaar een echte rattenhol wordt maar een echte paradijs… ook voor JOU! Regels, bezuiniging, belasting betalen en discipline zijn zwaar als je huis zolang verwaarloosd is, maar het moet er een keer van komen wil je er nog wat van maken… Beter NU dan later wanneer het te laat is… Leer en probeer met zn allen aan te werken , alleen samen komen we er En met goede begeleiding / leider die aan het volk denkt….veel succes… Fijne dag!


  Maak melding

 13. Volgens de paarse profiteurs moest de winkelier niet “terug kijken” want van terug kijken gaat hij niet vooruit.
  De paarse profiteur wilt vooraf wel profiteren maar daarna geen verantwoording meer nemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.