Rovers aangehouden die 71-jarige man beroofden van auto

12
71-jarige man onder bedreiging van vuurwapen beroofd van auto

De rovers die eind vorige maand een 71-jarige man onder bedreiging van een vuurwapen beroofden van zijn auto, zijn afgelopen zaterdag aangehouden. Het betreft in deze de 25-jarige Randy C., Robinson M. (21) en de 23-jarige Lorenso G. die ervan worden verdacht de man te hebben beroofd van zijn auto, halsketting en sieraden.

De seniore burger rijdt taxiritten met zijn auto en reed op donderdag 27 augustus twee klanten richting Welgedacht C. Toen ze uiteindelijk daar arriveerden trok een van de mannen, die achterin plaats had genomen, plotseling een vuurwapen en hield de bestuurder van achteren onder schot.

De mannen gingen ervandoor met de auto (foto) en persoonlijke bezittingen van de bestuurder. Na goed speurwerk zijn de verdachten in beeld gebracht en aangehouden door het Korps Politie Suriname. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie zijn de drie roofverdachten in verzekering gesteld.

Naast de rovers zijn ook twee helers aangehouden te weten G.D.(44) en G.M.(43). G.D. is eigenaar van een sloopbedrijf, aldus de politie. De helers zijn na verhoor heengezonden. Het voertuig is intussen gesloopt terug gevonden.

De politie liet maandag weten dat zij vermoedt dat er meerder aanhoudingen zullen volgen.

12 REACTIES

 1. Quote
  De helers zijn na verhoor heengezonden
  Unquote

  1 vd helers is eigenaar van een sloopbedrijf en de politie stuurt ze terug naar huos

  Denken jullie echt dat dit zijn eerste en laatste keer is?
  Echt waar?

  En dan klagen over de criminaliteit?


  Maak melding

 2. Suriname is geen land, suriname is een dorp waarin iedereen op de 1 of een andere manier de kent.
  Politie herkent zijn achter klein neefje en zegt foei foei niet meer doen hoor en doe de groeten aan jou moeder, vader onbekend.
  Pluk ze kaal dat is een term dat uit Nederland komt in suriname heeft niemand ballen om dit soort dingen toe te passen.
  Lang leve het dorpsleven.


  Maak melding

 3. De HELERS en opkopers houden deze criminaliteit in stand.

  Als je weet dat een chassisnummer op 15.000 verschillende locaties van een auto kan zitten, dan is het niet moeilijk om te zien of de onderdelen afkomstig zijn van een gestolen voertuig.

  De politie weet dat, die sloperij weet dat ook…


  Maak melding

 4. Schande!
  De oude van dagen die werken voor hun brood en de jongere generatie die zich niet schaamt hun te beroven met gebruikmaking van geweld.De boeven en de helers zwaar straffen!


  Maak melding

 5. Vreemd,nu hoor je niet dat we deze boeven moeten door verwijzen naar de man met houwer want die weet raad wat te doen met ze ,of niemand die zegt hier dat deze boeven en helers ter plekke dood geschoten moeten worden!
  So strange!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.