COVID-19: 2 doden, 29 nieuwe besmettingen en 85 patiënten genezen

2
coronadode-coronavirus-covid-19-suriname
Archieffoto - persoon overleden aan COVID-19

Twee personen in Suriname zijn de afgelopen 24 uur overleden aan de gevolgen van het gevreesde coronavirus. Dat blijkt maandagavond na een update van de teller op de officiële Surinaamse COVID-19 website. Het totaal aantal overleden personen is hierdoor gestegen van 93 naar 95.

De afgelopen 24 uur zijn 156 mensen getest op het virus. Daaruit zijn 29 nieuwe besmettingen naar voren gekomen. Daarnaast zijn er 85 personen genezen. Er liggen momenteel 85 mensen in het ziekenhuis, waarvan 9 op een Intensive Care Unit.

Het totaal aantal actieve gevallen bedraagt op dit moment 571. Een week geleden was dat nog 767.

Afgelopen zondag zei de Surinaamse president Santokhi hierover dat de effecten van de aangepaste COVID-19 maatregelen duidelijk zichtbaar zijn. De laatste twee weken is een duidelijke trend van daling van het aantal COVID-19 positief geteste personen waar te nemen, aldus de president die soepelere maatregelen aankondigde.

2 REACTIES

  1. ik moest lachen om die ezels. Lockdown weekend heeft geholpen. Minder doden. Als je 1000 mensen test kan je een uitspraak doen. Niet als je 33 test. Als je 0 test heb je 0 besmettingen. Als je dus elke week vast aantal test kan je zo een uitspraak doen. Ze ontslaan de mensen na 3 dagen. Je gaat nr isolatie vr 3 dagen en je krijgt niets tegen je covid. Je krijg 3 keer per dag iets te eten en een fles water. Geen vit C. Niets. Je pinaart no moer als niemand spullen brengt.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.