Vliegtuig US Air Force op Zanderij vanwege voorbereiding bezoek Pompeo

62
Vliegtuig US Air Force op Zanderij vanwege voorbereiding bezoek Pompeo
Foto via Facebook/WhatsApp

Deze foto van een cargo vliegtuig van de US Air Force, dat geland was op de Johan Adolf Pengel luchthaven in Suriname, werd zondag massaal via social media gedeeld. Volgens Starnieuws zou een delegatie uit de VS hiermee naar Suriname zijn gevlogen, vooruitlopend op het bezoek van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken aan Suriname.

Gisteren werd bekend dat minister Pompeo donderdag een kort bezoek brengt aan Suriname. Vooruitlopend op het bezoek van de Amerikaanse minister is het vliegtuig naar Suriname gekomen voor de voorbereiding, schrijft Starnieuws

62 REACTIES

 1. Waar is meneer tralalalal?
  Laat hij nu zijn bek open trekken en laat nu zijn ndp kakkerlakken de boel hermetisch komen afsluiten.
  Elke boeler weet waar hij met zijn kont moet draaien en waar hij dat niet moet doen.
  Krijg maar slapeloze nachten meneer tralalala
  Doe iets stoms doe maar kom maar naar ocer en trommel iedereen maar op . Doe maar.
  Jou tijd is voorgoed voorbij. En wat zei jij nog met jou dronken en vol gesnoven bek.OVER MY DEAD BODY.
  Apen gedraag


  Maak melding

 2. Die minister brengt slechts een paar uurtjes bezoek aan Suriname en aan Guyana 2 DAGEN. Daaraan zie je dat Suriname toch niet zo belangrijk is voor de Yankees.
  Die Guyanezen hebben ook Engels als moerstaal dat communiceert toch een stuk makkelijker.

  Al die heisa is dus gewoon een storm in glas water. Het is gewoon een flitsbezoek, niets meer.


  Maak melding

 3. Wat men niet weet dat er voor de landing al wat navy seals zijn gedropt. Tralalaa poept een paarse kleur in zijn broek. Oppakken die onruststoker/dief/drugcrimineel/ moordenaar!!


  Maak melding

 4. Iemand is nu echt aan het beven. Want zaken lopen niet zoals afgesproken en boma wacht hem met ongeduld. Vooral hoe hij hoefdraad bescherm. Dus liever laat je hem gaan en meld je ook aan bij de politie.


  Maak melding

 5. het doet zo’n pijn. Love it
  Suriname is weer overal welkom en een ieder is weer welkom in Suriname.
  Lijkt wel nacht en dag
  Bedankt meneer Santokhi bedankt
  Straks hoeven we ons niet meer te schamen als mensen ons vragen waar we vandaan komen.


  Maak melding

 6. Mensen..mensen toch….jullie geven die paarse drugsdealer teveel aandacht. Laten wij kijken wat de voordelen dit bliksembezoek voor su brengt.
  Ik vind het schokkender dat president Santokhi killer melvin als adviseur veiligheid heeft gehandhaafd.


  Maak melding

 7. Als bouta een verkeerde scheet laat of boos kijkt naar Pompeo gaat Pompeo het navy seal team ( die Bin Laden hebben doodgeschoten) naar hem sturen.

  Bouta ga liever je dealise doen wanneer Pompeo in suriname is.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 8. Met een flits bezoek, heeft Amerika, de nodige informatie van Suriname en rondom Suriname al opgeslagen.
  Voor de landing, zijn de verscholen doelen in kaart gebracht.
  Als er in de internationale wateren, geen oorlogschip, aan wezig is,is dit wederom een leugen van mij.
  Maar u kunt de waarheid achterhalen.
  Zoniet, is dit de eerste leugen van u!
  Of toch niet?

  Godfather is wachting Suriname .
  In 2005, was Bouterse al gewaarschuwd.


  Maak melding

 9. Wordt tijd dat ze massagesalons vrijstellen van de Covid regels. Bepaalde paarse kakkerlakken oa actief op wkn moeten weer aan het werk. Met hun vhp/abop vendetta maken ze zich onsterfelijk belachelijk.


  Maak melding

 10. Wendy 14 september 2020 At 17:07

  Hij komt niet om naar Chan zijn kop te kijken.
  ===============
  Wat dan!? Komtie naar die tingievis poenanie van je kijke ofzo?


  Maak melding

 11. Minister Albert Ramdin van buitenlandse zaken zal nu wel aan minister Mike Pompeo van buitenlandse zaken duidelijk moeten aangeven aan welke zijde Suriname met haar buitenlandse politiek staat.

  Toen Ramdin in Guyana was voerde hij gesprekken met zijn Venezolaanse ambtsgenoot/ minister van buitenlandse zaken van Venezuela. Ramdin waarom doet hij dat? Venezuela is voor Suriname geen gesprekspartner. Je moet je tijd zinvol besteden. Venezuela is tijdverspilling. Ramdin besteedt nooit meer tijd aan landen als Cuba en Venezuela. Eens maar nooit meer.

  De USA wil niets te maken hebben met Venezuela en Cuba op dit moment. Ramdin let daar op.

  De minister van buitenlandse zaken van USA wil weten waar Suriname staat. Staat Suriname achter USA of kiest het een eigen lijn. Let op. Latijns-Amerika is de speeltuin van de USA/NAVO. Frans-Guyana/Frankrijk is NAVO, Guyana gaat kiezen voor USA, zie de oliebelangen van USA in Guyana. Brazilië is een bondgenoot van USA. Suriname is momenteel skeer, moni no de. crisis in Sranan. Ook in Suriname doen olie maatschappijen uit de USA olieboringen voor de kust van Suriname.
  De USA is het land dat Suriname kan ondersteunen om financieel weer bovenop kan komen en een bondgenoot van te zijn. De olieinvesteringen Apache komen ook voor een belangrijk deel van uit de USA.

  Suriname heeft geen keus om daarom achter de USA te staan.

  Ramdin goed let goed op je buitenlandse politiek die je voert. Het Surinaamse Volk weet dat je uit het kamp van ddb/paarse kakkerlakken komt en dat je als student op de VU de 8 december moorden goed vond wat ddb gedaan had.

  Tijdens de verkiezingscampagne van de VHP was je nooit ergens te zien of te horen, maar na de verkiezingsoverwinning van de VHP stond je wel centraal naast Chan. Nu ben je minister van buitenlandse zaken.


  Maak melding

 12. Ik vraag mij in stilte af hoe onze Z.E. VP LONNIE de minister gaat begroeten.
  Gaat hij weer voorlezen uit n opgestelde toespraak op papier of maakt hij nachtelijke overuren om n paar zinnen uit het hoofd te leren..
  Let wel ik discrimineer niet maar heb gewoon mijn gedachte geventileerd.
  SUCCES LONNIE.


  Maak melding

 13. Samenwerking met andere landen is goed, maar moet ook betrouwbaar zijn.
  Als je de geschiedenis goed nagaat, dan zal je tot de conclusie komen dat de VS, vele malen een wolf in schaap kleren zijn geweest.

  Hun motto is eerst VS dan de rest.
  Als je als president niet bereid ben hun wensen te vervullen, steunen ze simpelweg je tegenstander.
  Dat hebben ze zoveel keren bewezen.

  Ook al zit Suriname in de put, laat de regering wijsheid gebruiken en voorzichtig zijn in het kiezen van vrienden.
  Als ik me niet vergist, is het de VS die als kolonie als het moederland is geworden.
  Hun munteenheid zit op de derde plaats en dat weten we allemaal.
  De VS ziet de landen van Latijns Amerika en Zuid Amerika als hun onderdanen, ze moeten doen wat de VS wil.


  Maak melding

 14. Amerika staat niet meer nummer 1 op de wereldlijst.
  Pompeo is gewoon een niemendaaltje want de amerikanen willen hem niet.Trump is een idioot net als bouta.Zo ,Santokhi laat je niet verblinden door de show van Amerika.Ze stellen niets meer voor.Trump doet zijn best om weer herkozen te worden door zich als een dictator te gedragen en hij heeft voorspeld dat hij een oorlog gaat beginnen indien hij de verkiezingen verliest.Hij is machtsdronken en geeft geen moer om de ameriksnen net als de paarse dictator bouta,die geeft ook geen moer om de surinamers.Dus Santokhi wijs wijs bij het kiezen van vrienden.


  Maak melding

 15. Su kan twee dingen
  doorgaan op de ndpweg
  hulp zoeken bij andere landen en dan met name bij de VS
  Ik lees hier een lo lulverhalen dat de VS eerst aan zichzelf zal denken
  Welk land zal eerst aan de onderdanen van een ander land denken? Doe niet zo dom, achterlijken
  Natuurlijk willen ze er zelf ook beter van worden, denk je dat ze anders toestemming krijgen om te investeren om te helpen. NATUURLIJK NIET
  bedenk dat elk hulpverlenende land voordeel wil, maar dat ook Su voordeel heeft.
  Kijk naar je eigen winst


  Maak melding

 16. Dombo Pompeo maakt een flits landing in Su, en alle Amerika gatlikkers hier op waterkant zijn in een hoera stemming. Wat moet Su met een wereld moordenaar, zijn wij de bombardementen op Irak, Afghanistan en ander landen soms vergeten.
  Denk aan de kinderen.
  Ze maken elke dag nieuwe slachtoffers in de wereld.
  En jullie lopen massaal uit voor deze idioot.
  USA is alleen geïnteresseerd in olie en wereld politie agent spelen. Als je niet naar hun pijpen danst ben je de pineut. Ze doen van alles wat God verboden heeft en toch gaan ze altijd vrij uit, plegen genocide (Vietnam oorlog), komen nooit voor een tribunaal, andere landen brengen ze wel naar een tribunaal, ze accepteren alleen hun eigen vrijheid andermans vrijheid, daar hebben zij geen ene moer mee.

  Herinner je deze nog: “usa usa how many kids you kil today” .
  “President Johnson moordenaar”.

  We kunnen ze te vriend houden, maar niet met onze warme brassa’s

  En deze man, z’n kont willen jullie likken.😂😂😂😂😂😂


  Maak melding

 17. Amerika gaan onze olie voorraad stelen en als wij tegenhouden dan zullen wij lijden als Venezuela. Dat ramdien een band wil houden met maduro regering is een teken om niet verblind staan van westerse neo kolonialisme. Vergeet niet dat de Amerikanen zijn die wanhopig zijn van drugs uit Zuid-Amerika en zoeken altijd naar oorlog om wapens inkomsten innen. Daarom nooit vertrouwen op elk Amerikaanse politici’s.


  Maak melding

 18. Als amerika die olie niet naar boven haalt dan wie gaat het doen?
  Natuurlijk gaan ze hun deel opeisen .zo was het toch ook met suralco. Hoeveel mensen die werkzaam waren op paranam gingen niet op hun borst slaan uit trotsheid dat ze daar werkten? Recies zo gaat het verlopen met de olieindustrie.
  Sommigen hier lullen maar wat over amerika. FUCK THEM ALL.


  Maak melding

 19. Je kan natuurlijk ook alle olie zelf houden, maar dan blijft het waar het is.
  Gelukkig nieuwjaar, stelletje zwakzinnigen
  hoe stom kan je zijn
  btw, zelf met hulp zal de olie je geen moer opbrengen. Wereldwijd is er steeds minder vraag en tegen een steeds lagere prijs.
  Dus stik maar in je olie
  Suriname kan beter z’n bek houden over moorden. toch bouterse
  een schande voor een land
  btw waar is de gevluchte ex minister van financien
  en dan je smoelwwerk durven opendoen over anderen.


  Maak melding

 20. Nou mensen jullie hebben de Amerikanen nog niet door, Suriname en Guyana. Krijgen straks inkomsten de wapen handel gaat beginnen? Ivm tigri gebied
  Wat dat betreft vertrouw ik dit niet
  Witmang no de ji yoe soso monie ding wani
  Kijk Iran Irak, India Pakistan
  Tal van Afrikaanse landen en midden oosten, wit mang mie ne briebi, maar Wendy de hoer mag deel nemen op it einde van de gesprek, a poenta poesje fing moes rokko,, hahahaha


  Maak melding

 21. Als Amerika heden Obama als leider zo hebben zouden we heel blij zijn met een bezoek van een amerikaanse delegatie.
  Trump is een grap.Als rijkste land ter wereld zou je nooit gedacht hebben dat de amerikanen aan coronavirus zouden sterven met de grootste aantal sterfte cijfer in de werelddit dankzij trump die niks geeft om de gezondheidszorg en de bevolking laat sterven.Er zijn bosbranden en zegt hij heel leuk dat het komt omdat de governeur het bos niet laat harken.Bovendien zegt hij dat dat de criminelen die hem prijzen, heel goede mensen zijn.Hij is vrienden met dictators in de wereld.Hij noemt de diktators sterke en goeie ,lieve mensen.
  Maar goed, merkbaar hier is dat sommigen het internationale nieuws niet lezen.Volgens hun is Amerika de amerika van 20 jaren terug.


  Maak melding

 22. Heel raar dat er helemaal geen agenda voor het bezoek van Pompeo bekend is. Willen zij voorkomen dat Santokhi met vooraf verkregen informatie ruggespraak houdt met partners in de Caricom. Zij sturen een stel kwartiermakers en undercover agenten die een veiligheidsanalyse komen maken van Suriname zodat Pompeo veilig op bezoek kan komen. De Surinaamse regering moet solidair zijn met de partners in de Caribbean en Zuid Amerika. Veel onderdanen uit deze landen krijgen een mensonwaardige behandeling als zij illegaal het grondgebied van Amerika willen betreden.


  Maak melding

 23. Door onze lummel Pengel hebben wij nu geen lanceerbasis in coronie maar is deze noodgedwongen in Frans Guyana neergezet.
  In coronie zijn een paar proef lanceringen geweest maar Pengel met zijn bekrompen denken wilde het niet hebben.
  Hele volksstammen hebben lopen roepen wij willen Pengel wij willen Joopie. Die man was premier van suriname en nog 3 ministers posten. Gewogen en te licht bevonden. En toen hadden wij opeens Arron en Bruma en zij wilden suriname alla Guyana hebben en weer hele volkstammen tegelijk wij willen arron hebben en niemand anders. Gewogen en te licht bevonden en toen was opeens Bhauta daar en weer hele volkstammen we want bhauta ik wil bhauta en zie daar bijna 30 zetels gewogen en veels te licht.

  Mensen ken uw geschiedenis


  Maak melding

 24. Routine voorbereidingen voor een buitenlandse bezoek van een hoge VS vertegenwoorfiger. Guards met ontzichtbare machine geweren. Lichte pressure op Veneziela. Geen internationale incidenten met de verkiezingen in 7 weken.Foto-op voor de president en secretary of state.
  Guyana had om security hulp gevraagd. Zo kijken hoe serieus dingen zijn gegaan in dat land.


  Maak melding

 25. Wendy ik weet niet of jij een vrouw of een man bent maar je lult als een kip zonder kop. Niets opbouwends waarschijnlijk geen scholing gehad zeker te druk om je natuur driften te volgen


  Maak melding

 26. “Vliegtuig US Air Force op Zanderij vanwege voorbereiding bezoek Pompeo” Wat een misleidende kop,terwijl het om een vracht vliegtuig gaat. Sinds 1990 bestaat de presidentiële luchtvloot uit twee gemodificeerde Boeing 747-200-vliegtuigen – door de luchtmacht aangeduid als Boeing VC-25. Alleen de president of de vice president maken gebruik van deze boeing.


  Maak melding

 27. Het oude plan van de VHP gaat rustig door, het kapitalisme eerst. Positioneren op alle strategische posten, zelfs bij de SVB, maar alle voetballers in de selectie lijken op Marrons. Wil de lamme de blinde gaan leiden? Je weet wat er dan gebeurd, ze vallen beiden om. Internationale connecties aangaan, maakt niet uit of ze tot de Costa Nostra, behoren, Zionisme of Rothschild, het is een internationale connectie uit kapitalistische landen, die hun eigen soort en lager onderdrukken. Vandaar dat veel leden ondernemers dwepen met mensen als Bill Gates en anderen. Krijgen de binnenlandse bewoners straks gratis vaccinatie, met een extra stof erin, for black only. Vroeger was het de kerk en nu is het de kerk en wetenschap.
  Kapitalistische connectie, misschien omdat onze voorouders nooit de kans daartoe hebben gehad?
  En het zakje met snoep heet, Suriname.
  Uw Land


  Maak melding

 28. Koos en Maria ko, een Airforce in Su, je reinste kletskoek, dan zijn we onze nationale identiteit kwijt. Als je welvaart wil brengen in Su moeten alle Suri’s remigreren, beter dan de vervloekte yankees. Ben jij dan de eerste Koos, en Maripa ko is het met je eens dus die komt ook mee.

  USA is een democratisch land, maar daar buiten hanteren zij andere regels. Willen de wereld blijvend overheersen.

  We moeten ons niet blind staren op de stomme olie, we moeten harder werken in alle sectoren, we hebben de olie niet echt nodig, het is maar een middel tot……en dan!!!!!

  Sinds 1954 doen we het zelf, regering na regering, revolutie na revolutie en wat hebben wij met elkaar bereikt, wat hebben wij elkaar gebracht, mogen jullie zelf invullen, zelf reflectie.
  Dus met de olie gaat het ook niet lopen, misschien ietsje meer, alleen de rijken (kapitalisten) zullen rijker worden en de armen blijven arm en er ontstaat een nieuwe groep rijken.

  Pres Chan en Brunswijk zullen ook geen welvaart brengen voor het volk, ja voor zijn naasten en vrienden, als hij dat zegt, is dat de grootste kolder, volksverlakkerij, heb e zijn paleisje gezien , gebouwd met zijn politie salarisje🤑🙈 Als jullie in hem willen geloven, mij best, doe maar, straks geen huilie huilie doen.


  Maak melding

 29. ramon 15 september 2020 At 00:41
  “Hele volksstammen hebben lopen roepen wij willen ….”
  =========================================

  ramon,

  Dat krijg je als de politiek het volk bewust dom wil houden. En je ziet het, de ene keer gaan we naar links en de andere keer naar rechts. Met het gevolg dat Suriname over een periode van ruim 40 jaar nu een “failed” staatje is geworden die de komende 50 á 100 jaar zal moeten ploeteren om uit alle criminele ellende te komen.


  Maak melding

 30. minister Albert Ramdin moet de optie van een milaire basis in Suriname zeker met Mike Pompeo bespreken.

  Militairebasis op een locatie langs de verbindingsweg Apoera Zanderij

  Waarom is de ligging van Suriname de meest geschikts van de drie Guyana’z en de ligging ergens langs deze weg.

  1.- gezamenlijke oefeningen van Frans- Guyana/ Frankrijk/ NAVO om de legers van Guyana en Frans-Guyana, Suriname US-army en Brazilie naar toe te brengen.

  2. Omdat er ook een relatie Nederland Suriname bestaat kan ook het Nederlandse leger/ NAVO er bij worden gehaald.

  Let op!:
  Belangrijk

  De diepzee haven kan het beste ook omdat Suriname centraal ligt voor de kust van Suriname worden aangelegd. De mogelijkheden zijn in Suriname vele malen ook beter dan voor Frans- Guyana en Guyana dat is al uit onderzoek vastgesteld. Kust van Frans- Guyana en Guyana zijn ongeschikt daarvoor.

  strategisch, tactisch, logisch, rationeel, financieel, militair. de regio de noordkust van Latijns-Amerika is de republiek Suriname de beste keus.

  Zie waar Zanderij ligt en deze JAP- internationaal luchthaven kan in een oorlogssituatie geheel heel snel direct worden omgeturnd tot een militaire Luchthaven. Zanderij heeft nu al een militaire kampement/oefenterrein.

  Ook wat de marine betreft geldt dat Suriname de beste plaats is om een marine basis internationaal te hebben en wat gold voor de basiskamp voor de USA-army, geldt ook voor de marine en luchtmacht

  Conclusie: Suriname is de beste locatie om een militaire US-army ts hebben aan de Noordkust van Latijns- Amerika.

  minister Albert Ramdin zie dit bericht en bespreek het met je collega Mike Pompeo.

  Derden mogen Ramdin hier ook op wijzen. Zie ook mij bovenstaande posting in dit bericht oa, een aftakkingwegs vd noord-zuid weg van Guyana door het betwist gebied van Suriname en Guyana aan te leggen en die door te trekken naar de weg van Apoera naar Zanderij.


  Maak melding

 31. Nog een aanvulling.

  Politiek

  Albert Ramdin moet Mike Pompeo ook wijzen dat er een zeer goede verstandhouding is tussen Suriname en China dat al sinds de contractperiode is en nu nog gaande is.

  Als hij deze kans om een US- militairebasis, landmacht, zeemacht, luchtmach, gelet op de strategische ligging van Suriname van de drie Guyana’s en ook Brazilie en Nederland aan zijn neus voorbij laat gaan zal China en wellicht anderen in dit gat springen.


  Maak melding

 32. Waar ook ter wereld de Amerikanen landen, gaan ze niet meer weg. Ze hebben geprobeerd zogenaamd vreedzaam binnen te dringen in Afghanistan, Iraq, Syrië, Libië etc. Kijk naar die landen nu alleen maar ruïnes, hele volkeren op de vlucht, omdat men drones op drones loslaat op deze mensen. Suriname heeft geen vijanden, dus hebben wij geen buitenlandse militaire macht nodig in Suriname, De USA zou voldoende operaties kunnen uitvoeren met hun F16 vanuit Curaçao, alwaar zij langer dan 20 jaren gestationeerd zijn. Suriname heeft rust nodig en vrede om zich te herstellen van de afgelopen 40 jaar dictatuur, en dat kan alleen maar door scholing aan het volk, creëren van banen en zelfvoorzienend te worden. Dit doe je door de import en export van goederen te saneren. Produceren voor eigen gebruik, en daarna de rest.


  Maak melding

 33. Passant, je bent militaristisch bezig, jouw ziekelijke ideeen zijn een groot gevaar voor het bestaan van de Republiek Suriname, dit is je reinste idioterie, ik hoop van harte dat de gevestigde orde jouw ideeen naar de prullenmand verwijzen.

  Blijf bij het schelden op Bouterse, dit is jouw gegund, het is ook zonder gevaar voor de samenleving ipv je idiote ideeen te verspreiden


  Maak melding

 34. Jij snapt niets van de wereld en belangen. Denk je dat de USA voor de lol in Surname is, China haar invloed in de wereld aan het vergroten is en ook in Latijns-Amerika een poot aan de grond wil krijgen. In Afrika zijn de al vergevorderd. Ook Rusland doet dat, oa Cuba, Venezuela ondersteunen ze ook en waren ook met Bouterse bezig.

  Ik reageer meestal niet berichten, omdat mensen verder moeten kijken dan hun neus lang is. Suriname is geen eiland en ligt strategisch zeer goed. Ook de wereldmogenheden bekijken kaarten en zoeken naar bondgenoten. Als Suriname mee wilt gaan in de vaart der volkeren zal ze daarom ook bij een bondgenoot moeten aansluiten. Leger hebben altijd een heel belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis, nu ook en zal zo blijven. Het gaat om overleven en niet dood te gaan.

  Hopelijk dat je hiermee iets van belangen en overleven en handhaven begrijpt.

  Belangen spelen er dat moet beschermd worden.

  Jij snapt er geen kaas van en blijf maar dromen.


  Maak melding

 35. Passant je hebt volledig gelijk.
  We hebben bewezen dat we niets kunnen. Als er geen grondstoffen in de bodem hadden gezeten hadden we HELEMAAL niets gehad. We zijn gewoon een achterlijk volk. Ja, dat stel ik en ik ben er ook een van. Ik hoor de vorige presidend nog roepen dat we te afhankelijk zijn van 1 grondstof, want dit werd door de grote jongens als IMF, Moody’s en anderen gezegd.
  Hij dacht dan zeg ik het ook, maar is er iets gebeurd? Niets HELAMLAA NIETS.
  Kloothommel.
  Ni zal er ook niets gebeuren, behalve schulden gaan afbetalen die de schurftige voortvluchtige teringhond boefdraad voor ons achter heeft gelaten. en dan nog word hij hier verdedigt, dan ben je een nog grotere teringhond. iets anders kan ik er niet van maken.
  Eigenlijk moet de ergste ziektes deze sekteleden treffen.
  Ik ben het dus volledig met je eens dat een marine en vliegbasis en soldaten voor meer inkomsten voor ons kan leiden.
  Natuurlijk heb je een paar idioten die een keer iets gehoord hebben die zullen hier komen roepen, maar die amerikanen bla bla bla.
  Kijk eens naar die surinamers, we gunnen elkaar niets, hoe slechter de ander het heeft hoe gelukkiger we zijn. en o ja wij discrimineren niet.


  Maak melding

 36. Het is de nieuwe vorm van kolonialiseren waarbij het land zal worden leeggeroofd met de hulp van een handje vol Surinaamse kapitalisten. Orange gezinde, redi musus. Chan is dat je streven IKE IKE IKE en de rest stikke. Ronnie zal zeker meedoen want je kan beloven dat hij straks een wereldreis kan maken en dat niemand hem zal opsluiten, Chan zit Bouterse ook in het complot? Vandaar dat er op word gewezen dat de afspraken moeten worden nagekomen. Chan wat is de deal? Waar blijft de transparantie van openheid? Wat ik tot nu toe zie is alleen maar HET VERSTIKKEN VAN DE ARME SURINAMERS.


  Maak melding

 37. Guyana heeft met Venezuela een grondprobleem en ook op zeegebied en daarom is Guyana ook ongeschikt voor zowel, de marinehaven voor de kust van Guyana. Frans Guyana ook ongeschikt.

  Wat rest is Suriname. Ook veel rustiger dan Guyana, waar ze elkaar vermoorden. In Suriname gelukkig niet, een Moskee naast een Synagoge, we vieren onze etnische feestdagen, dag van de Inheemsen, marrrondag, javaanse dag, Kerstfeest, Pagwa, Suikerfeest/Bodo, enz.)

  De republiek Suriname is de beste plaats/land van de drie Guyana’s om als er een militairenbasis.

  Landmacht
  landmacht kan heel snel worden aangelegd langs de weg van Apoera – Zanderij. Alle militaire zaken kunnen heel snel via JAP-internationaal aankomen,

  Luchtmacht/ Zanderijen,
  JAP-airport voor leveren van goederen in het begin, later in de regio een eigen militaire luchtmacht/vliegveld voor de luchtmacht bouwen.

  Marine:
  Corantijnrivier, maar ook andere locaties,

  Ligging, strategisch, geografisch, tactisch, transport en logistiek, troepen snel van de buurlanden ( Frans-Guyana, Guyana, Brazilië, Nederlandse Antillen, Nederland, Frankrijk, USA) bij elkaar te krijgen is Suriname de beste plaats aan de noordoostkust van het continent van Latijns-Amerika.

  Inrichting van militairen kampement/plaats, Zanderij, Militairenoefenterrein, een eigen Luchtmachtvliegveld in de regio Zanderij/Luchtmacht


  Maak melding

 38. OMG, je soevereiniteit opgeven om schoothondje te gaan spelen voor de Amerikanen, omdat China zich met andere landen bemoeit. Hoe dom kan je zijn? Deze wereld politiek bestaat al eeuwen, en heet verdeel en heers. Het Surinaamse volk is misleid en bedrogen. Nu zien we de ware toedracht, de verborgen agenda van de Elitegroep binnen de partij.
  NPS, ABOB, LP en de oprechte VHP, waren jullie op de hoogte van dit scenario?


  Maak melding

 39. Zal me idd benieuwen hoe de VP gaat praten, die idioot kan niet eens nederlands laatstan dat ie in het engels met hem gaat praten. Tenminste als ie überhaupt wel met hem gaat praten die kinderverkrachter en moordenaar en drugsdealer. Denk je dat ie Pompeo hem ziet staan en niet zal weten wat die halve gare idioot op zijn kerfstok heeft staan.
  Een hoop uiten kritiek op zijn bezoek, en dat de Amerikanen zeker op wat uit zijn. Su heeft al helemaal niks meer, wat moet ie komen halen. De bevolking crepeert. Dus laat hem maar komen, slechter kan het niet worden, wat die andere totale idioot heeft achtergelaten. Dat is het slechtste wat su ooit is overkomen, DDB!!!!!!!!!! wat stuk addergebroed. laat ie nu maar eens de stad hermetisch afsluiten, die idioot. Als ie ballen heeft moet ie dat doen, verdwijnt ie ook net als, Osama bin laden hahahahahahhaahha


  Maak melding

 40. Suriname valt volgens de pussy grabber (de baas van Pompeo) in categorie S-hole countries. Het is overduidelijk, de halve dag dat deze gladjanus in ons land zal vertoeven versus de twee dagen in Georgetown. Onze landingsbaan is 3480 meter en dat van Georgetown is 2270 meter, denk aan MLAW en MTOW. Verder behoren wij ervoor te waken dat wij niet betrokken worden bij verkiezingsstunten van een vermeend witwasser. Met pijn en moeite zijn wij een MOORDENAAR kwijt, die willen wij niet inruilen voor de avonturen van mensen die de Koerden in Syrië aan hun lot overlieten.


  Maak melding

 41. IK GA DE STAD HERMETISCH AFSLUITEN , WANEER WAAR OTING , NOOITTTT!!! 😂SANATA BOMA GAAN WE JE HEEL SNEL OPSLUITEN . CRAKE ROKER COCAÏNE SNUIVER MENSEN MOORDENAAR ALOCHOLIST DD DOEBRIE NEP INGIE


  Maak melding

 42. Passant, goedemorgen in NL,
  Sinds wanneer is de wereld politiek geïnteresseerd in Suriname, su stelt geen reet voor, de wereld die je noemt weet niet eens waar Suriname ligt, hou je niet van de domme, je droomt en leeft in een wereld van fantasie. Waarom Amerikanen, waarom niet de Fransen of Engelsen

  Vertel de mensen hier op waterkant wat jouw echte bedoelingen zijn, waarom wil je de Amerikanen in su hebben, niet om de grote belangen in de wereld , nee je wilt met hulp van de yankees types als Bouterse weg houden van de macht.
  Tegen wie moeten de Amerikanen ons beschermen, tegen de Brazilianen, Guyanesen, we leven vriendschappelijk met iedereen.

  Er komen enkele Chinese winkeliers en bouwvakkers in su, en dan denk je dat China met meer dan 1 miljard mensen in su geïnteresseerd is. Waar heb je op school gezeten.

  En weet je, als de Airforce in Su is gestationeerd, wie denk je dat de dollars gaan verdienen, niet de handel of de Overheid, het zullen de sexwerkers zijn, leuke dames voor de soldaten ,hoop voor jouw niet dat je zusjes mee gaan doen.

  Je hebt het over overleven, is Suriname dan in gevaar, van waar de bedreiging, ( het zijn de Amerikanen die voor gevaar gaan zorgen, de Russen zullen dan in geval van oorlog ook Suriname aanvallen vanwege de militaire basis, en jij lult over wereld politiek en veiligheid.
  Je leeft in een fantasie wereld , wat jij moet doen is strip boekjes gaan lezen en de rest overlaten aan de grote mensen.🤡🤡


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.