Vier auto’s beschadigd bij aanrijding in Paramaribo

7
Vier auto's beschadigd bij aanrijding in Paramaribo

Deze vier auto’s zijn vanmiddag beschadigd, bij een aanrijding op de hoek van de Dr. Sophie Redmond- en de Van Idsingastraat in de hoofdstad van Suriname. De bestuurders van de twee voertuigen rechts op de foto waren in broodjeszaak Chin A Loi toen zij iets na 12.30u plotseling krachtig afremmen van een voertuig hoorden, gevolgd door een knal.

Buiten bleek dat de twee voertuigen links op de foto tegen elkaar waren gebotst. Eén van de auto’s raakte daarbij van de weg en knalde vervolgens tegen beide geparkeerde voertuigen aan. Niemand raakte gewond bij de aanrijding.

Vermoedelijk heeft één van de bestuurders door het rode verkeerslicht gereden. Welke van de twee dat is geweest, is nog niet duidelijk. De Surinaamse politie is ter plekke en heeft de zaak in onderzoek.

Aan de hand van beelden van beveiligingscamera’s in de buurt, zal de politie bepalen wie de veroorzaker is. Een sleepdienst werd ingeschakeld om de auto’s links op de foto af te voeren.

7 REACTIES

 1. “Sortu stoplicht, mi hab haast. Mi ne wakti no wan stoplicht. Me trap eng rij go doro. Mi ne spang. BAM!”

  “Sh####t men now mi no mang rij moro jongu, fa mo doe now. Saaaang. Mi waki naki jongu”


  Maak melding

 2. Misschien wist hij niet dat rood stoppen betekent🙄 of is hij kleurenblind , heeft hij wel een rijbewijs. Wel in ieder geval 4 auto’s minder op de weg.😁😂


  Maak melding

 3. @mica: het is wel simpel gezegd “4 auto’s minder op de weg”. Twee voertuigen stonden fatsoenlijk geparkeerd op de berm. Op dat moment namen ze geen deel aan het verkeer. Tegenwoordig ben je niet alleen onveilig op de weg, maar ook op de berm, of zelfs in een winkel. Ik heb zelf enkele keren meegemaakt waar mensen gewoon door rood licht rijden. Nog mooier, op de hoek van de van ’t Hogerhuysstraat en de Slangenhoutstraat waar er een agent stond. Jammer genoeg, keek de agent een andere richting op en heeft die idioot niet opgemerkt.


  Maak melding

 4. de opmerking van Jan de wit is een hele goeie het is immers gebleken dat tijdens 10 jaar ndp men het niet zo nauw heeft genomen met het afleggen van rijexamens.
  Je kan een rijbewijs gewoon kopen.
  Tijdens een ongeluk te santodorp bleef die ene meneer uit het binnenland bij hoog en laag volhouden dat hij een rijbewijs had.
  Bleek dat hij nooit eentje heeft behaald en nu slachtoffer moet nu zelf vechten voor zijn rechten.
  Het moet beter geregeld worden, meer boetes en direct incasso.
  Geen pardon , levens staan op het spel


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.