VIDEO: Flinke schade nadat busje supermarkt binnen rijdt

5
VIDEO: Flinke schade nadat busje supermarkt binnen rijdt

Dit busje reed vanmorgen tegen 10.30u een supermarkt aan de Helena Christinaweg in Suriname binnen. Het voertuig, dat bestuurd werd door een vrouw, veroorzaakte flinke schade aan het pand en de goederen binnen.

Het is nog niet duidelijk wat de oorzaak van dit eenzijdig verkeersongeval is geweest. Op onderstaande beelden is de schade te zien:

- Advertentie -


5 REACTIES

  1. hoezo, wist hij niet hoe het stuur werkteūüôĄ, van sommige mensen ga je aan hun verstand twijfelen en het feit of ze wel of niet een rijbewijs hebben, of sowieso verdienen die te hebben. Laat haar lekker alles betalen. Idiooit mens, als je niet kan rijden, ga je toch lekker lopen.ūüėĀ


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.