Cessna-vliegtuig met drugs onderweg naar Suriname onderschept in Guyana

20
Cessna-vliegtuig met drugs onderweg naar Suriname onderschept in Guyana

De politie in Guyana is bezig de omstandigheden vast te stellen rond de ontdekking van twee Cessna-vliegtuigen, een met drie inzittenden en een andere met een dode man en drugs. Beide zijn op een afstand van iets meer dan 500 meter van elkaar aangetroffen in Issano Regio Zeven.

Het eerste vliegtuig werd zondag 13 september omstreeks 22.20 uur ontdekt. De politie van Issano, Regio Zeven, ging op basis van de ontvangen informatie naar de 9 Miles Airstrip, Issano, Middle Mazaruni River, waar een rood-witte 206 Cessna vermoedelijk een Braziliaans vliegtuig was, samen met drie buitenlandse mannen.

Ze zijn geïdentificeerd als een 38-jarige piloot, van Boa Vista Brazilië; een 29-jarige piloot uit Temeremo Venezuela en een 35-jarige internettechnicus uit Manaus, Brazilië werden gevonden.

Cessna-vliegtuig met drugs onderweg naar Suriname onderschept in Guyana
Het Cessna-vliegtuig dat zondagavond is onderschept met de drie verdachten en hun persoonlijke bezittingen.

Ze werden ondervraagd met Google Translator en er werd informatie ontvangen dat ze met een ander vliegtuig op weg waren naar Suriname toen dat vliegtuig mechanische problemen kreeg. Als resultaat van de waarneming, crashte de piloot en landde het vliegtuig, waardoor een van de inzittenden een gebroken rechterarm en lichte blauwe plekken op zijn gezicht opliep, waarvan hij bevestigde dat hij deze had opgelopen door de plotselinge botsing.

Het vliegtuig werd onderzocht maar er was geen zichtbare schade aan te zien er werden ook zoekopdrachten uitgevoerd aan het vliegtuig in aanwezigheid van de drie passagiers aan boord en ook aan hun persoon, maar er werd niets illegaals gevonden. In de omgeving waar het vliegtuig is aangetroffen is verder gezocht, maar er is ook niets illegaals aangetroffen. De drie mannen werden gearresteerd en in hechtenis genomen, samen met hun persoonlijke bezittingen namelijk: mobiele telefoon, satelliet telefoon, id-kaarten en andere items.

Regio Commandant, Dion Moore, zei vanmiddag dat het gecrasht toestel waarover de verdachten het hebben is gevonden. In het toestel is een dode man en hoeveelheid drugs gevonden. Vermoedelijk gaat het om cocaïne. Beide vliegtuigen zijn onder politiebewaking. Het onderzoek wordt voortgezet.

UPDATE: Het gecrasht vliegtuig had 390 kilogram cocaïne aanboord.

20 REACTIES

 1. takris 15 september 2020 At 01:16
  Hoe komt Waterkant erbij dat het vliegtuig opweg was naar Suriname? Ik lees niets van Suriname
  ========
  Dan moet u het artikel nog een keer goed lezen.


  Maak melding

 2. Konjo en robles jullie lijken mij meer op ndp rioolratten.
  Ga lekker elkaar boelen in een rustig donker hoekje net zo donker als jullie hart
  Jullie mogen nooit meer onder de noemer geboren in suriname vallen.
  Stelletje homo’s


  Maak melding

 3. Gisteren al geschreven dat Brazilianen alleen maar een last zijn in Suriname. Dus wilde een Braziliaan graag bewijzen dat ik gelijk heb. Ham sach bolat rahilie.


  Maak melding

 4. Ding ndp ma pangang hebben 200 man in het achterland van Suriname, waar boefdraad wordt beschermd door kanker gezwel bouta? Deze lading was voor bouta en ndprs, een paar van die klootzakken hier op waterkant kan het niet verkroppen dat santhoki president is, die geschoold is bouta heeft de havo niet afgemaakt, dieven bij elkaar ndp, national desstucktion party


  Maak melding

 5. Ik sluit niet uit dat het bezoek van Pompeo ook bedoeld is om samen te bekijken hoe drugshandel beter bestreden kan worden en criminelen opgepakt kunnen worden. Intensievere samenwerking met de dea dus. Immers, onder de paarse rioolratten is su een belangrijke doorvoerhaven geworden in de regio. Suriname moet van dit imago af.


  Maak melding

 6. Dit is Chan gaan regelen toen en hij naar Guyana was. Daarom wilt hij die brug. Nergens voor nodig dat er een brug komt. Veerboot genoeg. In Guyana moorden ze elkaar nu al uit dan moeten die gasten naar Su komen??
  Weet je hoeveel coke van VHP gasten gepakt wordt???


  Maak melding

 7. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Cessna-vliegtuig met drugs onderweg naar Suriname onderschept in Guyana.

  Nieuws uit Guyana via GUYANA NEWS (inewsguyana.com)
  3 aangehouden nadat verdacht Braziliaans vliegtuig is gevonden in Guyana.
  De politie van Issano, Regio Zeven, ging zondag rond 22.20 uur naar de 9 Miles Airstrip in Middle Mazaruni, waar ze een rood-witte 206 Cessna ontdekten.

  Het vermoeden bestaat dat het om een ​​Braziliaans vliegtuig gaat. Op de site waren drie buitenlanders: een 38-jarige piloot uit Boa Vista, een 29-jarige piloot uit Venezuela en een 35-jarige internettechnicus uit Brazilië.

  Ze werden ondervraagd door rangen met behulp van Google Translator.

  Ontvangen informatie gaf aan dat ze met een ander vliegtuig op weg waren naar Suriname toen dat vliegtuig mechanische problemen kreeg. Als resultaat van de waarneming, crashte de piloot en landde het vliegtuig op 9 mijl, waardoor een van de inzittenden een gebroken rechterarm en lichte kneuzingen aan zijn gezicht opliep. Ontvangen verdere informatie suggereerde dat het andere vliegtuig is neergestort, maar het is niet gelokaliseerd.

  Het vliegtuig werd onderzocht maar er was geen zichtbare schade aan te zien; Er werden ook huiszoekingen uitgevoerd aan het vliegtuig in aanwezigheid van de drie personen aan boord en ook aan hun persoon, maar er werd niets illegaals gevonden.

  In de omgeving waar het vliegtuig is aangetroffen is verder gezocht, maar er is ook niets illegaals aangetroffen. De drie mannen werden gearresteerd en in hechtenis genomen, samen met hun persoonlijke bezittingen, namelijk: mobiele telefoon; satelliet telefoon; identificatie; en andere items.

  Het vliegtuig blijft onder politiebewaking op de grond.
  Het onderzoek wordt voortgezet.

  Deel II
  Cocaïne gevonden in vliegtuigen die zijn neergestort in Guyana – politie

  De Guyanese politie heeft bevestigd dat een hoeveelheid illegale drugs, waarvan wordt vermoed dat het cocaïne is, werd gevonden aan boord van het tweede vliegtuig dat een noodlanding maakte in Issano, Region Seven, Guyana.

  Ook aan boord van dat vliegtuig – een blauw-witte Beechcraft – bevond zich een roerloos lichaam van een vermoedelijke vreemdeling.

  Volgens de Guyana Police Force is de hoeveelheid ontdekte cocaïne nog niet bekend, maar de crashlocatie wordt beveiligd door gelederen van de Joint Services.

  Het vliegtuig was volledig beschadigd. Het werd vandaag rond 12.05 uur ontdekt in de buurt van de 9 Miles Airstrip, waar de autoriteiten gisteravond het eerste vliegtuig hadden ontdekt dat in het land landde.

  Het eerste vliegtuig, dat drie inzittenden had die inmiddels zijn gearresteerd, had geen illegale voorwerpen aan boord en er waren ook geen illegale voorwerpen in de buurt, had de GPF verklaard.

  Dat vliegtuig, een 206 Cessna, reisde samen met de Beechcraft op weg naar Suriname, aldus de inzittenden die geen Engels spraken.

  Autoriteiten ter plaatse moesten met hen communiceren via Google Translate.

  Volgens de mannen, die afkomstig zijn uit Brazilië en Venezuela, werden ze gedwongen om in Guyana te landen nadat de Beechcraft mechanische problemen had ondervonden.

  Zoals het nu is, is het onduidelijk of de dode man die aan boord van de Beechcraft werd aangetroffen, stierf als gevolg van de crash.

  En via (kaieteurnewsonline.com) uit Guyana kan men het bericht ook lezen met FOTO’s.
  Two planes, body of man, quantity of cocaine found at Issano.
  – Three foreigners arrested (Sep 15, 2020)


  Maak melding

 8. takris,
  =================================
  Waarom wordt Suriname genoemd in de titel?

  ================================
  Welk opleidings niveau heb jij ?

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 9. ramon 15 september 2020 At 03:15
  Stelletje homo’s
  ====
  Waar het hart van vol is loopt de mond van over Ramon.

  Nog maar een paar vluchten organiseren dan. Het is bijna eind van de maand en de salarissen moeten betaald worden.


  Maak melding

 10. Maripa ko,
  Chan is maar een hoog opgeleide politieagent, niks bijzonders, je moet hem beoordelen op zijn daden, kijk maar naar zijn benoemingen van familie en vrienden.

  We zijn in Su overgeleverd aan autoriteiten van wie je maar moet aannemen dat zij het goed doen, je hebt deskundigen nodig die angsten relativeren ipv ze aan te wakkeren.🤫🤫 zie steeds maar het gebral van de pres dat moni no de, wo Pienza, wo sroto deng mang, enz wat gaat hij allemaal niet doen!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.