Vanavond nieuwe COVID-19 maatregelen Suriname bekend

3
COVID-19 Suriname

De Surinaamse president Santokhi, zal vanavond om 18.00u een statement geven met betrekking tot nieuwe COVID-19 maatregelen in Suriname. De verwachting is dat de maatregelen worden versoepeld en dat diverse bedrijven en diensten weer opengesteld worden onder strikte voorwaarden en protocollen.

Volgens de Surinaamse nieuwssite Starnieuws verdwijnt de total lockdown in het weekend, maar zal de dagelijkse ‘avondklok’ nog in stand gehouden worden. De hierboven genoemde protocollen, zijn inmiddels geplaatst op de nieuwe website van het BOG.

3 REACTIES

 1. Ray 13 september 2020 At 19:41
  Werk mee surinamers zodat de corona maatregelen versoepeld kan worden .
  ====

  Doen ze niet. Het is op straat drukker dan ooit en mensen gaan massaal in de weekends naar vakantieoorden.


  Maak melding

 2. Die debielen zien dag meer mensen dood gaan. En hoop gefrustreerde erbij die hun kinderen geen eten kunnen geven.
  Chan kan op heg dak gaan zitten. Wie luistert naaf hem??ik kenbiemNd die een oudje eten gft dagelijks maar was bang om erheen te gaan. Vorig weekend ging het niet goed dit werkend hft ze brood en pap gelaten op vrijdag. Moet die daarvan leven. Maandag weer warm eten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.